torej bistvo je v tem, da se zadnič menma s kolegico neke o sexu pa preidema na tako imenovani "doggy style".. pa mi reče kolegica da je njej to fuul fajn položaj ampak da ga ne prakticira rada ker se počuti ponižno pred svojim dečkom

Hm, prvič slišim, da bi se v tem položaju počutila ponižano, ker se mi zdi, da fantom kar paše ta položaj in sploh nimajo česa takega v mislih, mogoče je pred tem ponižanjem občutek nelagodja, ki ga povzroča sram, da ti je nerodno, ker te pač partner gleda v tem položaju medtem, ko ga ti praktično ničesar ne vidiš. Jaz mislim, da če mu bo zaupala in s tem občutila, da on na njo niti najmanj ne gleda kot na ponižano, se bo lahko sprostila in uživala v tem položaju.Pussy_ka_ napisal/-a:"doggy style".. pa mi reče kolegica da je njej to fuul fajn položaj ampak da ga ne prakticira rada ker se počuti ponižno pred svojim dečkomtorej mene v bistvu zanima vaše mnenje kaj si ve mislite o tem položaju?
se mi zdi, da res pokaže edino temo nekak v sklopu tega - najljubši položaji, samo še ta ne govori nič o tem, kar je v osnovnem postu tvoje temePussy_ka_ napisal/-a:am te teme še sicer nisem zasledila če pa je že odprta pa se opravičujem..![]()
punkie_ napisal/-a:očitno ta tvoja prijateljica tudi drugače nima enakopravnega odnosa s svojim fantom. seks je neki lepega in če ob seksu razmišlja kako je ponižana, je po mojem nekaj narobe z njuno zvezo.