ja je možno, tk ko 6 prstov na nogi... sam ponavadi ni ne en in ne drug za kako konkretno uporabo... oz je tadrugi, kr nek izrastek. tole tuki je pa po moje fotomontaža... ko podvojit stvari pa res ni problem...
Sam tole je men mal sumljivo.. Ne vem no, v prvih filmčkih sta oba popolnoma enaka. Ne rečem, da bi bil en normalen, drug pa mal defekten (velikost, debelina, oblika ipd..). Ker ljudje se rojevajo s kakšnimi dodatnimi izrastki, ampak niso nikoli popolnoma enaki drugim (tko, kot je že bilo omenjeno za prst na nogi, tudi 'dvojne' uhlje sem že videla..), da bi pa zrastla dva popolnoma enaka penisa na enem telesu - to pa enostavno ne verjamem..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Lahko to obstaja...če se telički rodijo s petimi nogami...
Nikoli neveš...lahko pride do kake napake pa ma dva...ampak ne hvala mi je edn dovolj
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...