bubyka napisal/-a:no js sem pomirjena sem govorila s sosolko in njena mami ima nekaj pri teh polah cez in ji je povedala restitve. tko da je bilo pred 17 leti, za njen 25 rojstnio dan, pa fotr je bil MP pa njen biznis zdej je taxi service. aja pa pri prvi nalogi je bil zadnji odgovor FALSE, ker je tm napisan da je bilo to na skotskem, da ovce ptice jejo, una je pa reklada je na nekem drugem otoku. tko da juuupiii!!!
kaj ti me hecaš?
I don''t have to worry. My mother does it for me. Loesje
bubyka napisal/-a:no js sem pomirjena sem govorila s sosolko in njena mami ima nekaj pri teh polah cez in ji je povedala restitve. tko da je bilo pred 17 leti, za njen 25 rojstnio dan, pa fotr je bil MP pa njen biznis zdej je taxi service. aja pa pri prvi nalogi je bil zadnji odgovor FALSE, ker je tm napisan da je bilo to na skotskem, da ovce ptice jejo, una je pa reklada je na nekem drugem otoku. tko da juuupiii!!!
kaj ti me hecaš?
noup! Bo kr drzalo tko... Sej mas pa ostalo verjetno prav ane? Ker te so ble kao une "zankaste".
pupica20 napisal/-a:dobro juro!! Vete kaj mi povejte! Na ustne,m izpitu za matematiko-a loh zbiraš dvakrat listke??
Hmm pomoje, da ne ... no vsaj pr nas lani ni blo tko ... tistga k si vn potegnu na tistga si mogu odgovarjat ... sam sm pa slišala, da nekaterih poklicnih šolah majo tko, da lahko listek zamenjajo, če jim recimo ni všeč oz. če vidijo da ne znajo odgovorit ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
pupica20 napisal/-a:dobro juro!! Vete kaj mi povejte! Na ustne,m izpitu za matematiko-a loh zbiraš dvakrat listke??
Pri nas si lahko menjal listek ampak je bila avtomatično ena ocena nižje..
sicer pa če greš po tisti knjigi k so noter vprašanja na maturi.. pol ni panike..