Lučkica napisal/-a:js sm dons mela matematko... dobla sm za narisat y=-3, x=2, pa še eno mislm da y= x+2/2. druga naloga je bla povedat kaj je enotski vektor, kdaj sta vektorja kolinearna in narisat vektor a=4, 1/2a, -2a. tretja naloga je bla pa: kaj so ničle polinoma? pa mela sm podane ničle: dvojna ničla -2, enojna ničla 1 in enojna ničla 2. vodilni koeficient je 2. pa sm mogla polinom sestavt. sm pa zamenjala listk ker sem v prvi mela neke globalne ekstreme (k neznam) pa kako se zračuna največji skupni deljitel in večkratnik. drugi so mel pa eksponentno funkcijo, funkcijo cosx,kako se računa z potencami, dokazat da se diagonale v paralelogramu razpolavlajo...
Jeeej...Dns sm opravla z ustno slovenščino, pa mi je kr odleglo...
Tako lahko vprašanje sm dobila!! Novelo o sokolu za prebrat in malo govorit o tem, potem pa še kot 3. vprašanje Bivanjska problematika v povojni slovenski književnosti.
Kaj češ lepšega? Res mi je sralo (še zdej smrdi za mano )
se pravi,... očitno je pri slovenščini več kompletov, sam kokr tle opažam je tisti k je bil prvi objavljen tlele najbolj pogost... no ja... upajmo da ga dobimo
Mi smo imeli komplet, ki ni tak ku je tle napisan...Js sm izvlekla št. 23-Novelo o sokolu, tle je pa kr neki drugega napisano Kolko kompletu pa sploh je?
Najbolj mi je blo smešno, ko sm pršla v razred in je blo vse tko uradno...Miza, za katero so sedeli profesorji, je imela tak zelen uraden prt, gor rožice, sok v bližini...Lool, sm se počutla prav pomembna
pač puščico narišeš (4cm) pa gor napišeš 4a, pol sm pol krajšo puščico (2cm) in gor napisala 1/2a in potem še puščico dolgo 8cm v drugo smer pa sm gor napisala -2a. matematke me je blo najbolj strah, ker mi je pisni del šel ful slabo. aja pa pri teh vektorjih sem mogla razložit kako se vektor množi z številom. pač da če z pozitivnim številom množiš, kaže v isto smer pa je daljši ali krajši, če pa z negativnim številom je pa v drugosmer obrnjen.
MilkyWay napisal/-a:Mi smo imeli komplet, ki ni tak ku je tle napisan...Js sm izvlekla št. 23-Novelo o sokolu, tle je pa kr neki drugega napisano Kolko kompletu pa sploh je?
Najbolj mi je blo smešno, ko sm pršla v razred in je blo vse tko uradno...Miza, za katero so sedeli profesorji, je imela tak zelen uraden prt, gor rožice, sok v bližini...Lool, sm se počutla prav pomembna
princeskaa napisal/-a:ja, ampak je pod 33 enaka kombinacija
No ...Js sm mislila glede številke...Sm pa mislila, da obstajajo kompleti samo z isto kombinacijo (kot recimo moja-Novela in povojne generacije) in da se samo številke menjajo
Lučkica napisal/-a:pač puščico narišeš (4cm) pa gor napišeš 4a, pol sm pol krajšo puščico (2cm) in gor napisala 1/2a in potem še puščico dolgo 8cm v drugo smer pa sm gor napisala -2a. matematke me je blo najbolj strah, ker mi je pisni del šel ful slabo. aja pa pri teh vektorjih sem mogla razložit kako se vektor množi z številom. pač da če z pozitivnim številom množiš, kaže v isto smer pa je daljši ali krajši, če pa z negativnim številom je pa v drugosmer obrnjen.
aja a to si jih morala kr posebi narisat..nč vsoto al pa ke? ja mene je tud najbol matematike strah..sm tud zlu sabu pisala..in v katalogi je tm okul 150 vprašanj..in cel dan porabim da grem sam 1x skoz vprašaja..pa nobne definicije ne znam res nvem kaj bom jutri delala najbol strah me je da nm znala niti na en vprašanje odgovort
٭tinna¤ napisal/-a:matematika danes..fuuuuuul lahko
1. Linearna funkcija opisat pa 3 za narisat 2. Piramida opis, formule pa P in V, pa zračunat nekaj 3. Pravila za računanje odvodov, en postopek izpeljat, pa enega za odvajat
a kle pri linearni funkcij si jo mogla definirat, povedat kja je njen graf pa to?
najprej sm zvlekla Visoko pesem pa še neko nevemkakošno pripovedništvo, pa sm zamenala in dobila Božansko komedijo pa realistično+naturalistično dramatiko. kr fajn, se da nabijat usaj. sam da v času priprave sploh nism porajtala da piše pr 2. uprašanju dramatika pol sm pa mal improvizirala
jaz sem se tudi danes rešila enega predmeta...ostane mi še samo slova in angla...hehe....
jooooj kak sem govorila...hehe....vse sem si na list napisala..pa dol čitala...hehe...prof. je samo ja,ja govorla....hehe....zaj nevem če sem ravno vse tako zadela kot bi mogla...ampak...hehe..verjetno je tudi to ok. da sem tako govorila...ker je zgledlo da res vse full znam...hehe....upam da bodo vredu %.
_vampirk'ca napisal/-a: 3.) Shakespeare: Romeo in Julija ali Hamlet - razlaga izbranega odlomka; umestitev v sobesedilo; zvrstno-vrstna določitev; o avtorju - Socialni realizem; motivi in teme
ook pr tem delu mi ni lih vse jasno.. na RICu piše Hamlet ALI Romeo & Julija ALI Don Kihot.. zakaj pa tle ni Don Kihota?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.