Slaba izkušnja za prvič
Ja nego...kaj ima pa zenska za zajebat pri prvem seksu.Poki napisal/-a:ma ja ne skrbi, vedi da je tudi dečko živčen...tudi on bi se rad pred teboj izkazal in izpolnil vsako tvojo posteljno željo. Ena raziskava je pokazala, da so fantje v primerjavi z ženskami veliko bolj živčni in nervozni.

Ah to se je tut men dogajalo, kadar sm FUL zivcen(ponavadi ko prvic kaj delam). Se kar cel zacnem trest k zmesan.Mače napisal/-a:ČAO!
nekej me zanima: če tip začne ful drgetat, ko se lupčkaš z njim, kaj nej bi to pomenil? a mu lah že pride al kaj![]()
Bi bla hvaležna da mi kdo pojasni![]()
mislm da sm največjo glupost nardila pol...
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Trilica.... te popolnoma razumem. Tudi, ko sva z mojim se prvič lotila sexat (isto sem bila devica kot ti), mi je rekel: me boš kaj zrajcala (on pač mene je)? Pa glih nisem vedela kako in kaj. Zdaj ga itak manjčkeno pobožam po korenjaku in tam okoli pa je že za akcijo. Njemu je pri mojem "prvič" upadel nekje sredi akcije. Ni ga hotel več ubogat. Sva kar zaključila. Malo je bilo razočaranja, ampak zaradi tega, ker mene ni zadovoljil. Posebej, ker mi je bilo prvič... Res pa je, da sem mu povedala, da še nisem do takrat. Tako je vedel, da sem neizkušena pa to. Se mi zdi, da nama je bilo lažje. Svetujem ti, da mu poveš. Tebi bo lažje, on pa tudi od tebe ne bo pričakoval, da si že profesionalka.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
- Cosmopsiho
Mene je najbolj zmotilo to, da tvoj fant ne ve, da si še devica. Zakaj je to že dobro?
Je to mogoče kaj takega, kar je treba prikriti, če se le da? Itak bi oz. je ugotovil če ne po drugem, potem po tvoji neizkušenosti. Glede same izkušnje, ki se vama je pripetila pa nimam kaj posebnega rečt, saj sta še očitno oba neizkušena (potem takem tudi on ni ravno bolj vešči od tebe v postelji), vseeno pa to ni nekaj, kar bi lahko označili za katastrofo, kot si sama napisala. To se lahko zgodi vsakemu, malo več predigre, sproščenosti in vaje, pa bosta tudi začetna napetost in sramežljivost izginili.
Aja, pa še to: napisala si, da sta nekaj časa že skupaj. Koliko pa je to "nekaj časa"? Morda razlog tiči v tem, da še nista najbolj sproščena v odnosu (morda še niti v samem razmerju ne) in sta se prehitro spravila k stvari. Koliko pa sta stara?

-
- Cosmopsiho
trilica napisal/-a:ne, to nebi bilo prvič zanj.imel je že nekaj punc.
Če je nekdo imel prej že nekaj deklet (pa četudi samo eno pred tabo), še ne pomeni, da je imel že tudi spolne odnose. Lahko, da si ti njegova prva v postelji.

Se strinjam s trapo. Punce se velikokrat iz napačnih razlogov odločajo(mo) za prvi spolni odnos. prvo rajši premisli zakaj hočeš to nardit. zarad firbaca, da boš ugodila njemu, ker so tvoje prijatelce že?
Povej mu da je zate prvič, pogovorta se preden se spuščata v to. In ne misli da mu nisi privlačna ker mu ni delal kot naj bi...Živci res delajo svoje. Zato se pa pogovorta, da bosta oba bolj sproščena.
aja...še neki... poznam primerek moškega ki mu pade dol samo da sliši za kondom, kaj šele da ga vidi
tko da bi tut tuki lahko bil razlog.
Seveda pa je kondom OBVEZEN, da me ne boš slučajno narobe razumela
Velik sreče
Povej mu da je zate prvič, pogovorta se preden se spuščata v to. In ne misli da mu nisi privlačna ker mu ni delal kot naj bi...Živci res delajo svoje. Zato se pa pogovorta, da bosta oba bolj sproščena.
aja...še neki... poznam primerek moškega ki mu pade dol samo da sliši za kondom, kaj šele da ga vidi

Seveda pa je kondom OBVEZEN, da me ne boš slučajno narobe razumela

Velik sreče
- rdeče vrtnice
- Kofetarica