kimmy02 napisal/-a:Avtobus nun se ponesreči in vse umrejo in gredo v nebesa. Tem jih čaka bog in sprašuje.
Bog:Ali si kdaj imela kaj z moškim penisom?
Anica:Enkrat sem se ga dotaknila ampak samo s konico prsta.
Bog:Operi si konice prstov v sveti vodi in lahko greš naprej.
Nasledjna je nuna Jožica in bog jo vpraša isto.
jožica; enkrat sem ga imela v rokah in sem ga gnetila.
bog:Operi si cele roke v sveti vodi in lahko greš naprej.
Nato bog vidi, kako se ena nuna rine naprej in ji reče:sestra, kam se pa vam tako mudi?
Nuna: do vas hočem pridet prej, da bi vodo prej zgrgrala, kot, da si bo Francka rit v njej umila.
Lol, ej sam kruto!!
"Ali veš kako dolgo traja povprečen slovenski seks?"
"Koliko?"
"Pol ure."
"Nemogoče!"
"Pa je. Minuto moški porabi za predigro, minuto za seks, naslednjih 28 minut pa se opravičuje in obljublja, da bo drugič bolje."
"Živela sta idealna ženska in idealen moški. Srečala sta se, njuna zveza je bila idealna in poročila sta se. Poroka je bila idealna. Prav tako je bilo idealno njuno zakonsko življenje. Neko nevihtno noč je idealni zakonski par potoval z avtom po nevarni, ovinkasti in spolzki cesti. Ob robu ceste sta opazila, da ima nekdo okvaro na vozilu in ker sta bila idealna, sta zaustavila in ugotovila, da ob avtu stoji Božiček z vrečami polnimi daril. Ker je moral Božiček to noč obiskati še veliko otrok, sta ga, seveda, ker sta bila idealna, vzela v svoj avto. Skoraj so že prispeli do mesta, kjer bi moral Božiček razdeliti darila, ko je avto nenadoma začel poplesavati po cesti, zletel s ceste in udaril v drevo. Prometno nesrečo je preživel samo eden. Kdo je bil to?"
"To je bila idealna ženska. Ta je bila edina, ki sploh obstaja. Vsak ve, da Božičkov in idealnih moških sploh ni!"
Za ženske je šala končana. Moški pa naj berejo naprej.
"Ker Božiček in idealni moški ne obstajata je torej morala biti za volanom idealna ženska. Zdaj veste, zakaj je prišlo do nesreče!"
"Konec življenja na pet črk?"
"Zakon."
Med plesom je dama opozorila soplesalca:
"Vaša trgovina je odprta!"
"Prav mučno mi je pogledati navzdol!" je dejal soplesalec. "Ali lahko pogledate, če je šef trgovine zunaj?"
Plesalka pogleda in reče:
"Ne, zunaj sta samo oba trgovca!"
Prijateljici sta se s taksijem peljali na hišno zabavo. Ko sta izstopili iz avta je ena opazila, da druga ne nosi spodnjih hlačk.
"Kaj? Nimaš spodnjih hlačk?!"
"Ali si daš ti vato v ušesa, ko greš poslušat rock koncert?"
Sodnik ima zadnjo besedo:
"Zastopnik tožeče stranke ni dokazal, da je obdolženec kriv bigamije, zato je oproščen. Gospod Drobež, lahko se vrnete k vaši ženi!"
"H kateri?"
V Afriki strmoglavi letalo in rešijo se le Anglež, Španec in Slovenec. Prebijajo se skozi pragozd, ko naletijo na kanibale. Ti jih zvežejo, odpeljejo v vas in pripravijo kotel za pojedino. Približa se jim poglavar plemena in jim reče:
"Tisti ki mi pove katero mesto je najlepše na svetu, bo lahko jedel z mojim plemenom in bo ostal živ!"
Anglež je takoj zavpil: "London!"
Sledil mu je Španec: "Madrid!"
In končno Slovenec: "Ljubljana!"
"Tako je!" se je razveselil poglavar. "Rešen si!"
Pa sta se pritožila Anglež in Španec: "Kdo je pa že slišal za Ljubljano?!"
"Jaz!" je rekel poglavar. "Tam sem doktoriral!"
Bojevniki pa so začeli z obrednim plesom: "Filo faks, filo faks, filo faks...!"
Pogovor dveh kanibalov o taščah.
"Moja tašča je bila včeraj neprebavljiva!"
"Kako kanibali rečejo maratoncem?"
"Fast food!"
Pred leti je v glavnem mestu Slovenije krožil letak, namenjen upokojencem, in sicer z naslednjo vsebino:
Država Slovenija
Državni krematorij Podpeč, PE Ljubljana
Okostnjakova ulica 15
1000 LJUBLJANA
ZADEVA: Vaša upepelitev
Spoštovani upokojenec!
Ker ste dosegli zakonsko predpisano starost in naša družba ne more več pričakovati nikakršne koristi od vas, ste avtomatsko zapadli upepelitvi po 1. odstavku 7. člena Zakona o upokojencih (Uradni list RS št. 16161/91).
Zaradi navedenega se morate takoj, najkasneje pa v osmih dneh oglasiti v naši poslovni enoti v Ljubljani, in sicer pred pečjo št. 8, vratca številka 16, zaradi upepelitve vaše nadvse smešne pojave.
Biti morate tešči in popolnoma trezni, da ne bi prišlo do morebitnih poškodb naših peči. Nadalje se morate k upepelitvi javiti obriti, počesani, brez lasulje in tupeja, oblečeni v čiste bombažne dolge gate brez vsebnosti umetnih materialov, da se ne bi pokvarila odzračevalna naprava peči. Zaradi nevarnosti pogasitve glavnega ognja v peči prosimo , da si predhodno odstranite morebitno vodo iz kolena.
S seboj prinesite malo bukovo poleno, aktovko premoga, posodo za ocvirke in škatlo za koščice.
V kolikor poravnate poštnino že vnaprej, bomo vaš pepel poslali vašim sorodnikom, v nasprotnem primeru pa bodo vaši posmrtni ostanki poslani tovarni SLOVENIJAGNOJ d.o.o. za nadaljnjo predelavo.
Ta dopis velja kot odjavnica pri vašem občinskem matičnem uradu in tudi kot opravičilo podjetju SLOVENIJATRUPLO d.o.o.
Pričakujemo vas z razširjenimi rokami in zakurjeno pečjo.
Lep pozdrav,
Direktor:
Pepelko Polenček, dipl. kurjač
Mejte se!