ja no, nekak "pocen se je prodala!" loh bi iz BB potegnila kej več kokr tole ^^
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
lakeesha napisal/-a:ja no, nekak "pocen se je prodala!" loh bi iz BB potegnila kej več kokr tole ^^
Kako pa veš, koliko denarja je dobila za tole? Plus, mogoče ji sploh ni fora v denarju, ampak promociji. Mogoče je Playboy niti ni povabil in je bila Nova izhod v sili ... mogoče ... mogoče x10 ...
Vse, kar vidimo so fotke in to je to, delat neke zaključke iz tega, ni možno
Ok...ne zastopm kako se gre loh za Novo slikat zgori brez . Pa k da je treba na ves glas tazglašat da bi mela večje joške no, ampak dobr kle gre vrjetn res čist samo za samopromocijo. Upajmo da bo dobila kakšnga sponzorja če si že tok želi met večje joške .
dost slaba tale sara da je koj prvim medijem popustila..ne bi ona počakala z FHM/playboy..čeprav si preveč predstaulam da bi takile smrkli tam ponudl fotošuting..Sam okei..za moje pojme je preveč hitr popustila.
na sliki zgleda kot da jih skupi tišči in so mogoče zato večje... kukr mi je bla ženska uredu se je zdej izkazala da nima niti mal dostojanstva. js ne vem kaj je to no, neka modna muha da greš v bb in se pol slečeš. mislim da nobenmu od njih (razen markotu) ne gre tako slabo, da bi se rabil slečt pred celim svetom.