*sanja* napisal/-a:^^Ne, je pomen. Vem, da so nekje našteti razlogi, zakaj ne mara rumene in rjave, ampak nimam knjige doma, tako da ne morem pogledati. Spomnim se pa, da je eden od razlogov za to, da ne mara rjave, to, da ima sošolko, ki se piše Brown (te sošolke on ne mara).
Nekje bolj na začetku je seznam, pa si poglejte.
Nam je pa prof. rekla, da ni nobenega posebnega razloga.. Pač je avtist in nekak nemara rjave in rumene barve.. Zato ne mara tud te sošolke, ker se piše Brown..
Tko kt recimo ni nobenega posebnega razloga, zakaj pomenijo rdeči avti dober dan, rumeni pa slab dan.. Tko se je odločil sam.. Tko kot se recimo eni slabo počutjo, ko je deževen dan in spet drugi odlično, ker je sončen..
No pa še to.. Jst sm mela danes matematiko.. Ful me je blo strah, ker sm vzela višji nivo in na pisnem mi tist višji nivo ni šel kej preveč dobro.. Oz. skor nič nism znala.. Učer sm se res ful mal učila.. Popoldne sem si prebrala enih 20 strani in za zvečer mi je ostalo še 100 strani.. Učit sm se začela pa okrog polnoči, ker sm prej gledala nogomet.. Na koncu sm kr hitr skoz letela..
Danes pa sm dobila.. 1. vprašanje je bil paralelogram - nariši ga.. e=6cm, f=4cm in kot med njima je 75°.. Pa sm mogla povedt še par značilnosti in oment romb, kvadrat in pravokotnik..
2. naloga je bil binomski izrek, k sm si ga lih 1 min prej pogledala.. (n-koren2)^4 .. razčleni..
3. naloga sodost/lihost funkcije, Definicijsko območje X^4 + zaloga vrednosti, kje narašča, kje pada..
Pa še to so mi takoj pomagali, ko so vidli, da se mi je ustavlo.. res ful je u easy..
Slovenščina je bla res miljonkrat težja..