no z najbolšo kolegico sma se tak menle, pa naju res zanima, kak lahko deda zmešama, resno, da nebo vedo, kje je(pa tu ni mišlen sex pa to, ampak nekaj, da se bojo hlače gor obdržale.. hehe)..
pr meni je blo namreč tak. ko sma bla z tipom skupaj, zunaj, pa ležala veni, me je totalno zmešal.. resno, nism čutla tal pod manoo..
in zdaj mam pa željo oz. namen, da bi jaz njega totalno obnorela, da nebo vedo kje je.. kolegica pa svojega.. hehe
a mi lahko date kak nasvet, svoje izkušnje ali pa kaj takega ??
hvala vnaprej

) pa pol mal gor po prsnem kosu pa spet mal nazaj dol, cist po robu kavbojk tko mal levo, desno pa mal pod rob kavbojk, ampak sam do roba boxarc pa spet mal visi- z roko gor, dol in se mu je res ze trgal ciiist in tko ene pou urce, predn sm dejansko sla tok nizi, kjer so mu hlace skor pokale... pa zraven mal lupckanja po vratu, ampak nonstop pa un zrajcan, poredn nasmeh, k mu pokazs da ves da uziva pa tak pogled direktno v oci,k da hocs da te pros, da ga mas cist pod kontrolo. to se mi zdi moske najbl strga...

, če bo teb, ne vem. To so pač čari spoznavanja, noben odnos ni enak drugmu, nobena situacija ista k prejšnja, usakič znova maš priložnost odkrit neki nouga, lepšga, bolšga.