Slaba izkušnja za prvič
Slaba izkušnja za prvič
zivjo..
s fantom sva skupaj kar nekaj časa..
pred parimi dnevi sva skoraj sexala prvič..
vendar se mu potem, ko si je nataknil kondom ni hotel več dvigniti..vendar je bilo v kondomu vseeno nekaj sperme..??
sem še devica, a on tega ne ve..
mislim, da nebo več hotel sexati z mano po tej katastrofalni izkušnji..
mogoče ga ne privlačim dovolj?
o tem nebi rada govorila, ker me je sram, pa tudi njemu vrjetno ni bilo ravno prijetno.. :S
drugač mu velikokrat pride do erekcije..tudi ob samem poljubljanju..
res nevem kaj je bilo.. :S
vendar se mu potem, ko si je nataknil kondom ni hotel več dvigniti..vendar je bilo v kondomu vseeno nekaj sperme..??
o tem nebi rada govorila, ker me je sram, pa tudi njemu vrjetno ni bilo ravno prijetno.. :S
Se zgodi, mogoče je bilo preveč zanj, pa je omagal.
Ne sekiraj se preveč, če fant slučajno ne bo hotel več s teboj početi kaj v tem smislu, ker potem to dosti pove o njem. Mislim pa, da nas je večina punc že doživela katastrofalne prve seks izkušnje.
Dva se morata tudi navaditi drug na drugega, zato pusti času čas. Če se vama bo zahotelo ponovno, se tega lotita, vendar z glavo, jap.

Dva se morata tudi navaditi drug na drugega, zato pusti času čas. Če se vama bo zahotelo ponovno, se tega lotita, vendar z glavo, jap.

Mogoče je mel pa tut on tremo, pa se mu zato ni več dvignu? A je tut zanga blo prvič? Al mu je pa že pršlo če je bla v kondomu sperma?
Ne se sekirat če vama ni ratal, vama bo pa naslednjič, nama tud ene 2x ni uspel, k ni šlo..pol je pa pršlo samo od sebe.. Dvomim pa da ga ne privlačiš dovolj, k če ga ne bi, se sploh ne bi spušču v to s tabo pa še če sta že neki cajta skup mislm da ni v tem problem.. Glavo pokonc, bo pa naslednič tok lepš!
papa**
Ne se sekirat če vama ni ratal, vama bo pa naslednjič, nama tud ene 2x ni uspel, k ni šlo..pol je pa pršlo samo od sebe.. Dvomim pa da ga ne privlačiš dovolj, k če ga ne bi, se sploh ne bi spušču v to s tabo pa še če sta že neki cajta skup mislm da ni v tem problem.. Glavo pokonc, bo pa naslednič tok lepš!

papa**
... days come and goes, but my feelings for you are forever ...
Re: prvič..pa še to ne :S pomoč prosim!!!!
trilica napisal/-a:zivjo..
Po napisanem sodeč mi deluješ precej mlada...napisala si, da je bila to katastrofalna izkušnja

spet zivijo!
ne, to nebi bilo prvič zanj.imel je že nekaj punc.
jaz pa nimam pojma, kako naj se stvari lotim, ko sem z njem.zdi se mi, da sem čisto neizkušena, da ga ne znam pripeljati do tega, kar si želi..in rabi.
vedno razmišlja, kdaj naj mu povem. želela sem mu reči predno bi se zgodilo, pa pol nisem. no,saj se ni skor nič zgodilo
upam, da je bila res samo trema..in da bo naslednjič boljše
))
ne, to nebi bilo prvič zanj.imel je že nekaj punc.
jaz pa nimam pojma, kako naj se stvari lotim, ko sem z njem.zdi se mi, da sem čisto neizkušena, da ga ne znam pripeljati do tega, kar si želi..in rabi.
vedno razmišlja, kdaj naj mu povem. želela sem mu reči predno bi se zgodilo, pa pol nisem. no,saj se ni skor nič zgodilo

upam, da je bila res samo trema..in da bo naslednjič boljše

meni se je to 3x zgodilo (blizu rekorderke pomoje že a
), čeprav sva si s tipom bla ful všeč, ful je blo te telesne kemije in čeprav je zanikal da bi se to zgodilo zaradi tega ker sem nedolžna in ker bi on bil kao moj prvi, mislim da je bil razlog v tem.sam je rekel da je malo živčen, ker bi se rad izkazal in bi rad da bi mi blo lepo.saj sem mu povedala da je živčen brez razloga, ampak nevem no, drugje ne vidim težave 

trilica napisal/-a:zdi se mi, da sem čisto neizkušena, da ga ne znam pripeljati do tega, kar si želi..in rabi.
Ne, ne zdi se ti, a si neizkušena ampak si neizkušena. Ne moreš obvladati stvari, ki jih še nisi počela. Mogoče bi morala še malo počakati in si prebrati kakšno knjigo. Kar se je zgodilo je čisto normalno in nisi ti kriva. Tudi, če zanj ni bilo prvič je lahko vseeno imel tremo, ker je prvič s tabo. Zelo neumno je, da mu nisi povedala da še nisi. Pogovor je v zvezi na prvem mestu!
oh punce moje, kolk komplicirate
Pogovori, branje knjig, tralalala.
ne, enostavno je za tipa očitno prvič pa ga matra huda trema.Takih primerov je ogromno ogromno in večina katera se hvali, da so babo taprvi dan nategnil ko zajca, nabijajo ko sto mater
kot imamo ženske hudo tremo in smo suhe, ali pa se pozna samo na pishi, jo imajo tudi moški.Pa še res nisem slišala da bi kakšna ženska kar hojladrihojladra zahajala tipa in bi kar vse znala in imela nič treme.
To so pač normalne stvari, ki se lahko dogajajo tud drugič7tretjič/petič..vse dokler on sam ne razpuca pri sebi, da to pač ni bavbav in da on nebo tukaj trpel ampak užival.ne dvomim v to da nebi
tko, da lepo počasi..še poskušajta, mal ga probej naizi obdelat, ustvarita sproščeno ozračje ,(ne da bo za vrati akkšna mamica od koga sesala hodnik) pa bo....

Pogovori, branje knjig, tralalala.
ne, enostavno je za tipa očitno prvič pa ga matra huda trema.Takih primerov je ogromno ogromno in večina katera se hvali, da so babo taprvi dan nategnil ko zajca, nabijajo ko sto mater

kot imamo ženske hudo tremo in smo suhe, ali pa se pozna samo na pishi, jo imajo tudi moški.Pa še res nisem slišala da bi kakšna ženska kar hojladrihojladra zahajala tipa in bi kar vse znala in imela nič treme.
To so pač normalne stvari, ki se lahko dogajajo tud drugič7tretjič/petič..vse dokler on sam ne razpuca pri sebi, da to pač ni bavbav in da on nebo tukaj trpel ampak užival.ne dvomim v to da nebi

tko, da lepo počasi..še poskušajta, mal ga probej naizi obdelat, ustvarita sproščeno ozračje ,(ne da bo za vrati akkšna mamica od koga sesala hodnik) pa bo....

-
- Kofetarica
Punce moje, zakaj se sploh lotite seksat? Da bodo vaši fantje veseli? Ali zato, ker se pač spodobi, da to že enkrat daš skozi?
Če je slučajno odgovor na vprašanji goraj JA, vam moram povedat, da ste falile že v štartu.
Sploh pa - zakaj ne povedat fantu, da je to prvič? Tako bo mogoče še bolj cenil izkušnjo in bil malce bolj pozoren. Res je, da so fantje ob vsakem prvič živčni in da je mehek tič nekaj povsem normalnega, a vseeno: mogoče pa to ni zanj prvič. Tudi meni je en zatrjeval, da je že spal z dekleti, pa sem še danes prepričana, da je bil devičnik, ker res ni imel pojma kaj naj počne (pa s tem ne bi blo nič narobe, če ne bi mislil, da res obvlada).
Prvič je na splošno nerodna zadeva. Midva sva bla še dolgo po "prvič" nerodna, pa zaradi tega ni blo neke panike.
Pa brez skrbi, če mu ne bi bila všeč in privlačna, se mu ne bi dvignil. Kot že 1000x povedano: živci pač naredijo svoje.
Mogoče mu je prehitro prišlo, mogoče je bila tisto samo predsemenska tekočina... zakaj pa ne bi njega vprašala?
Sicer pa: dol bi se dajale, pogovarjale se pa ne bi? Fino se tole cenite. Jebela, telo je vaše, čustva tudi. Če ste dovolj stare za seksat, ste dovolj stare tudi za iskren pogovor s partnerjem. Če ne očitno še vedno niste zrele za seks. In če bi se enkrat zares pogovorile, bi mogoče celo spoznale, da ste z napačnim fantom. Zakopavanje glave v pesek tu pač ni rešitev.
Če je slučajno odgovor na vprašanji goraj JA, vam moram povedat, da ste falile že v štartu.
Sploh pa - zakaj ne povedat fantu, da je to prvič? Tako bo mogoče še bolj cenil izkušnjo in bil malce bolj pozoren. Res je, da so fantje ob vsakem prvič živčni in da je mehek tič nekaj povsem normalnega, a vseeno: mogoče pa to ni zanj prvič. Tudi meni je en zatrjeval, da je že spal z dekleti, pa sem še danes prepričana, da je bil devičnik, ker res ni imel pojma kaj naj počne (pa s tem ne bi blo nič narobe, če ne bi mislil, da res obvlada).
Prvič je na splošno nerodna zadeva. Midva sva bla še dolgo po "prvič" nerodna, pa zaradi tega ni blo neke panike.
Pa brez skrbi, če mu ne bi bila všeč in privlačna, se mu ne bi dvignil. Kot že 1000x povedano: živci pač naredijo svoje.
Mogoče mu je prehitro prišlo, mogoče je bila tisto samo predsemenska tekočina... zakaj pa ne bi njega vprašala?
Sicer pa: dol bi se dajale, pogovarjale se pa ne bi? Fino se tole cenite. Jebela, telo je vaše, čustva tudi. Če ste dovolj stare za seksat, ste dovolj stare tudi za iskren pogovor s partnerjem. Če ne očitno še vedno niste zrele za seks. In če bi se enkrat zares pogovorile, bi mogoče celo spoznale, da ste z napačnim fantom. Zakopavanje glave v pesek tu pač ni rešitev.

Imaš, da me vikaš!
trilica, to ni nič takega. Se zelo pogosto dogaja, po mojih izkušnjah predvsem neizkušenim fantom. Meni se zdi čisto verjetno, da je tudi on še devičnik (tako kot si mu ti malce priredila resnico, je čisto možno, da jo je on tudi tebi). Mislim, da je njemu še mnogo bolj nerodno kot tebi, zato ti svetujem, da ga skušaš pomiriti in mu pokažeš, da ga imaš rada in te privlači ne glede na kakšen manjši neuspeh.
Boš videla, čez nekaj časa se bosta ob spominu na tale dogodek samo nasmehnila
Boš videla, čez nekaj časa se bosta ob spominu na tale dogodek samo nasmehnila