la bionda napisal/-a:bolj kot gledam te slikce, bolj so mi gelirani in umetno podaljšani nohti full grdi. prav plastični. no ja... tuki še ena slikca z mojo novo ¨pridobitvijo¨ piercingom... meni je luštkano...
Lepi so, ampak jaz če bi si dala delat, ne bi imela piercinga, ker mi to ni všeč.
Hvala, samo nism razumela dela ˝če bi si jih dala delat¨. To so moji nohti, NISO umetni, niti gelirani. Mi je samo frendica-kozmetičarka preluknjala noht. Oblikujem in barvam pa si jih sama. Piercing pa se mi zdi prou luštkan zdej za poleti. Ciao
^^men se tut ne zdijo naravni ker preveč v luft štrlijo ( vsaj tam na drugi slikci kjer so tudi nalepkice gor) in tam so po mojem pritrjeni...sam sm šele kasneje vidla da so tko debele nalepkice tko da dekleta to so naravni nohti pa full so lepi
Sploh mi ne uspe met dolgih nohtov...Ker sm včasih igrala klavir itak nisem smela met dolgih, zdaj pa ko si pustim, vedno pride kakšna ideja,da moram pokosit travo doma in jih itak umažem, polomim...
Kako ti uspe met tako dolge?A takih hišnih opravil ne opravljaš?
jas z mojmi lohk use nardim. hvalagobu mam tko trde da se mi ne polomijo tko da res nimam nobenih prolemov.drgač pa usega se lotim, zlomil so se mi le če sm se kšn krat kam ponesreč udarla.
pomojem so tko trdi ratal ker že ker ene dve leti mam skoz nalakirane, pač najprej prozoren oz. podlak čez pa barvni. seveda kšn krat je dobr tut brez da se mal nadihajo ker če ne postanejo rumenkasti