Big Brother 2008
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Sweet Princess napisal/-a:Ja + govora je že o poroki in otrocih...A dejte me no hecat...kolk je star Naske? 23? Poroka in otroci pr teh letih...No go
Jah no čist odvisno od človeka. Poznam kr ene par folka k so se poročil pr 22, ena se poroči glih naslednjo soboto. Če maš u glavi use porihtan,pa da maš finance za sebe preživljat+bejbija pol je men to čist uredu. Mene že zdj ful mika da bi mela enga bejbija..sam bo treba usaj še ene 6 let počakat heh.
- Sweet Princess
- Kofetarica
Tudi tule se strinjam...Ampak useen - pr 23ih?! Jst bom usak cajt 28 pa mi poroka in otroci niti približno niso u 1. planu...še
Najpre je treba doštudirat, dobit dobro službo, kupit flat in potem gremo dalje...ne mi rečt da si pr 23ih že doživel use kar morš kot mlad doživet...da gremo hopacupa u zakon in štepat otročke...Me žiu bog ne prepriča u to

Najpre je treba doštudirat, dobit dobro službo, kupit flat in potem gremo dalje...ne mi rečt da si pr 23ih že doživel use kar morš kot mlad doživet...da gremo hopacupa u zakon in štepat otročke...Me žiu bog ne prepriča u to

Sweet Princess napisal/-a:Tudi tule se strinjam...Ampak useen - pr 23ih?! Jst bom usak cajt 28 pa mi poroka in otroci niti približno niso u 1. planu...še![]()
Pa si pomislila, da vsi ne študirajo, ampak se po opravljeni srednji šoli, ki je strokovne/poklicne narave, zaposlijo?
Življenjski potek študiranih ljudi in strokovno šolanih je različen - slednji veliko prej pridejo do denarja, ki je posledica zgodnje zaposlitve, zato tudi cilje v smeri družine uresničujejo prej. Kje je tukaj kaj nejasnega? Čisto logično. Manj logično je to, da želiš družino z nekom, ki ga poznaš le par mesecev pa še to preko tv

Sweet Princess napisal/-a:Ampak useen - pr 23ih?! Jst bom usak cajt 28 pa mi poroka in otroci niti približno niso u 1. planu...še![]()
Najpre je treba doštudirat, dobit dobro službo, kupit flat in potem gremo dalje...
No jst močno upam, da bom pr 23 že doštudirala, vsekakor pa nimam namena študirat do 28ga..tut moji so se poročil pr 20ih, pa niso edini. Enim to ustreza, drugim pač ne - hvalabogu d smo si različni

Uglavnm men se zdi pa fuul lepo, da se bo Naske poroču

- Sweet Princess
- Kofetarica
Ashley*** napisal/-a:No jst močno upam, da bom pr 23 že doštudirala, vsekakor pa nimam namena študirat do 28ga..tut moji so se poročil pr 20ih, pa niso edini. Enim to ustreza, drugim pač ne - hvalabogu d smo si različni![]()
Uglavnm men se zdi pa fuul lepo, da se bo Naske poroču
Jst tud nimam namena tolk časa študirat in ja lepo se mi zdi, da se bo poroču. Če si to oba želita, zakaj pa ne, pa zdj pri tolkem dnarju si lahko fajn uštimata zase

- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
Jst sm se s fantom pogovarjala in sva pršla do zaključka, da pr enem 25.letu bi lahko ustvarla družino. Takrt bom tud jst upam, da že doštudirala, on pa tud, ker končuje 3.letnik faksa zdej.
Men se zdi to lepo in normalno, mogoče zato, ker je mene mela mami pr 18. in noben v tem ne vid nč slabga, je mogoče velik odrekanja, ampak zdle je stara 38 in ati 39 in počneta kar hočeta, ker nimata več skrbi zame. Ni slabo...
Men se zdi to lepo in normalno, mogoče zato, ker je mene mela mami pr 18. in noben v tem ne vid nč slabga, je mogoče velik odrekanja, ampak zdle je stara 38 in ati 39 in počneta kar hočeta, ker nimata več skrbi zame. Ni slabo...
-
- Cosmopolitanka
- Sweet Princess
- Kofetarica