ko mu sex ne pomeni toliko!

Zadovolj(e)n/a v postelji.
dp22
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dp22 »

loh je pa peder in te ima samo za kriniko :P
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

punkie_ napisal/-a:joj kok so eni tipi egoisti, ko njim ni, nočejo seksat. če mu ni za seksat bi jaz zahtevala da mi pove en pameten razlog in da ga razumem. ne pa kar tako, ko se njemu zljubi se seksa drugače ne :evil:
Aha tip je "egoist", medtem pa ce zenska noce mora on "spostovat njene zelje, ker ona ni seks masina". :lol: Nisem se slisal da bi kdo od zenske zahteval kake posebne razloge, zakaj se ji ne da seksat.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Kasiopeia napisal/-a:Pomoje tukaj ni rešitev v nekem (neskončnem) dokazovanju, kdo ima prav ali komu se ne da, pač pa v razumevanju, da nismo vsi enaki in ne pomeni vsem seks isto.

Se strinjam.

Libido je odvisen od mnogih dejavnikov, predvsem pa je neka osnovna raven, ki je človeku lastna in ni ovirana s strani večjih zunanjih dejavnikov, različna od človeka do človeka. Poenostavljeno - po naravi imajo nekateri večji spolni gon kot drugi, torej je nekako prikladno, če se najdeta 2 s podobno željo po spolnosti, ker je usklajevanje oz. zadovoljevanje mnogo lažje.

Odkloni navzgor in navzdol so pogosti, težavni, verjetno premagljivi, ampak le z veliko dozo prilagajanja - če se je nekdo pripravljen 'sprijazniti' s seksom 1x na mesec, četudi si sam želi 1x na teden, potem dobro, hvala bogu, če ga to ne moti in tega ne vidi kot žrtev. Če človek tega ni sposoben, potem naj od nekoga, ki želi le 1x na mesec, ne pričakuje razsvetljenja, ampak najde nekoga, ki bo v tem bolj kompatibilen.
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

Mogoč ga pa na drugo stran vleče :D
dp22
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dp22 »

Murphy the housedog napisal/-a:Mogoč ga pa na drugo stran vleče :D

:razz:
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Midva mava tudi zadnje čase s tem težave. Preprosto mu ne paše. Ok, ga razumem, ker res skos dela in je itak zmatran, si kljub temu vzame čas zame in rajši dela potem do 2 ali 3 zjutraj. Pa ve, da si jaz želim, ampak se pač noče silit in mi dajati lažnega upanja. To full cenim, da se ne sili, ampak mi lepo pove, če mu ne sede. Sam, jaz biiii... :)
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

ma mislim, da so se vloge res čisto obrnile... zdaj smo ženske tiste, ki bi pogosteje "cingu lingu" v hladni senčici :D :D .. . mogoče se ženske preveč sekiramo zaradi tega, ker obstaja nek sterotip, ki pač trdi, da so moški skoz za akcijo, da če ne bo akciej dobil tu, bo šel drugam... morda je včasih tako blo, ali pa sploh nikoli ni blo, vem samo, da zdaj ni tako in se tudi ne sekiram (več :D ), ker čeprav manjkrat, pa je takrat bomba :D ... če non stop seksaš, pride rutina na obisk :? ...

tukaj ne moremo naredit nič druga, ko samo da počakamo na trenutek, ko se obema ljubi...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Problem nastane ponavadi takrat, ko se ne vrti celi svet okoli ženske...sploh, če je v igri seks in spolnost. Pač dvojna merila...še en nazorni primer tega...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:01, skupaj popravljeno 1 krat.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

~NIA~ napisal/-a:sej men tud kdaj ne paše (v obdobju kontrolnih nalog, zdej ko je matura...) in zadnja stvar ko si jo takrat želim je da gre tip po forumih sprašvat kaj je z mano narobe.

nj pride do mene, pove da je potrebn in jst mu bom razložila da sem trenutno pod velikim stresom zarad nekih stvari in da tud če bi sexala bi bil sex zelo slab za oba. tko bi dobil odgovor in kar bi mu na forumih govoril bi blo sam njihovo ugibanje :?

ja to bi ti naredila... njen tip pa vidiš kaj ji dela... ne zna ji razložit, samo zavrne jo, pa začne nabijat, kao da se ji samo seksa pa take bedne fore... v tem primeru smo tukaj mi člani foruma, da ji pomagamo z nasveti, povemo, da pač se ni za sekirat....

plus tega pa nia ti imaš res pameten razlog... matura in ves ta stres.. medtem ko je avtorica te teme navedla, da nima razloga, da ne bi seksal...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Tudi moški imajo čustva, tudi moški imajo probleme, tudi moški imajo obveznosti, itd.
Ali se vam zdi možno v 24h, da bo moški 8ur spal, 8 ur delal, 3h na dan vas poslušal, 1h nas dan seksal z vami, 2h na dan vas božal in mazil, 2h na dan z vami preživel po trgovinah in po vsem tem si še našel čas spet za vas, da vas bo vprašal draga mogoče še kaj? :D :D :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

aj?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Primer...se moški in ženska vsedeta...in ženska začne razlagati kaj se ji je dogajalo čez dan...to traja približno dve uri z vsemi podrobnostmi in moški jim mora slediti:
Joj...ta sodelavka, kolk mi gre na živce stalno nekaj šinfa in zdrahe dela...veš da je danes imela eno oblekico tako kot sem so jaz kupila dva tedna nazaj....jaz te obleke ne bom nikoli več oblekla,itd. ...pol da ne pozabim kako je šef zatežen in koliko jo je vse znerviralo okoli nje in kako je svet krut in bla bla...po dveh urah govorjenja vpraša ona dečkota...in kaj se je pa tebi kaj dogajalo danes?
In moški odgovori: mah nič takega...njemu je že po ene 10-15minut(je še dolgo zdržal) padla koncentracija in ga je vse minilo...samo mir bi še rad imel....in po tem seveda žensko zasrbi muca, ker on je blazno pozoren jo posluša itd. In bi rada seksala...kaj mislite da se zgodi potem?
Zakaj misliš da do tega pride? In kdo tu ne zna komunicirati?
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

~NIA~ napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:Tudi moški imajo čustva, tudi moški imajo probleme, tudi moški imajo obveznosti, itd.
Ali se vam zdi možno v 24h, da bo moški 8ur spal, 8 ur delal, 3h na dan vas poslušal, 1h nas dan seksal z vami, 2h na dan vas božal in mazil, 2h na dan z vami preživel po trgovinah in po vsem tem si še našel čas spet za vas, da vas bo vprašal draga mogoče še kaj? :D :D :D

ja no, če ma tak razlog nj ji pa pove da je to to in ne bo odpirala teme na forumu. :) očitno so tipi nesposobni komunikacije al kaj?

točno tako... sicer no no ryu10kyu, pretiravat pa ni treba... punce ne silimo moških po nakupih, če jim ni it, ker potem pokvarijo vso zabavo... seksa lahko praf paše, da se malo sprostiš..., božanje pa mazanje dve uri... pokaži mi tipa, ki je res do zdaj to naredo za svojo punco :? oz. pokaži mi punco, ki je pustla tipa, ker se mu ni dalo dve uri je božat ... tako da ne vem kaj se pritožuje... če boš na dan 8 h delal, 8 h spal... ves ljubi cajt zabluzil za sebe, pa lahko najdeš 1h, pa svojo babo poseksaš!
Odgovori