težave s kondomom

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

~NIA~ napisal/-a:
trapa napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:ma po tabletke pejt pa bo

Ja. Naj čim prej začne telo filat z umetnimi hormoni. Zdrava odločitev.

S kondomi ni nič narobe, samo malo prakse bosta še mogla izvest. ;)

čimprej? ženska ma 20 let? kdaj nj jih pa začne jemat? ko bo mela 40+ in ko sploh ne bo več zrela za zanositev :roll:

tabletke so VARNEJŠE od kondomov, so (večinoma) zastonj in so za zveze na dolgi rok ;)
hormonov je pa notr čist minimalno, sploh u Logest jih je najmnj. In jst jih jemlem že 2,5 let pa se nism hormonsko nč spremenila

Si pomislila, da kt ne ustrezajo vsaki punci + po čem sodiš, da so varnejše kot kondomi? Ob pravilni uporabi so tudi kondomi podobno varni kot kt, torej ne širit nečesa, kar nima trdnih temeljev. In tole - kt so za veze na dolgi rok. Stereotipi pa taki :roll:
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

jaz še nism mela spolnih odnosov, pa me zanima a si fanti kupijo kondome al greste same po njih? pa kako veste kakšna je pravšnja dolžina? a v primeru če je kondom prevelik lahko pride do zanositve?
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Po kondome hodimo tako me, kot fantje. Mislim, da tule ni nekega pravile. Je pa prav, da sta oba jih pripravljena it kupit. En moj bivši se spomnim, da jih ne bi šel kupit za nič na svetu, kar se mi je zdelo čisto za malo (halo, če lahko seksaš si greš lahko tudi o kondome!). :roll:
Starostne omejitve za nakup ni, paket treh kondomov pa stane okoli 2 €.

Njihova velikost je univerzalna, zato je strah, da bo prevelik, odveč. Tudi zdrsnit ne more kar tako dol, sploh pa če se slučajno malo sname, to fantje po navadi občutijo prav takoj.
V primeru, da je dečko posebno obdarjen, pridejo v poštev posebni kondomi večje velikosti.
Imaš, da me vikaš!
Gost

A zdaj sta problem rešila? Ker mogoče je problem v tem, da mora met tip kožico do sredine glavice in šele potem gre kondom normalno gor.
maja_5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maja_5 »

hei!

hvala vsem za odgovore :)

sva šla zdej po ene druge kondome, sprobala sicer še nisma, boma vidla kok bo ... :) če ne boma pa še mal sprobavala, eni se bojo že našli! :)

glede tabletk pa ... jih jemlem zdj 2 mesca, sam mam še vmesne krvavitve, tko da baje to pomeni da še niso tok zanesljive kot bi mogle bit ... pa itak bi od začetka oba rada še kondom, že zato da bova bolj sproščena pa da ne bo kakih skrbi ...

Bela čokolada napisal/-a:A zdaj sta problem rešila? Ker mogoče je problem v tem, da mora met tip kožico do sredine glavice in šele potem gre kondom normalno gor.

em .. s tem mi ni čist jasno ka si misla? :oops: sej kožica je bla čist stran ...
Uporabniški avatar
*zabicaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *zabicaa* »

ej mi2 is tipom sva mela tut take probleme is kondomi pol sva pa kupla Durex; rdeča škatlca je in so full dobri čist u izi gre gor...pa dost velki so...uni vijolčni so tut nama delal probleme :oops:
tko da ti priporočam da uzamš rdeče :D
Gost

Ma sej kožica ne sme bit čist stran... pač na sredini glavice :razz: je težko povedat... Ne vem midva sva mela tud take probleme pa sva pol to na tak način rešla... je pa res da sva mogla to sama pogruntat (oz. je moral on), ker o tem nikjer nič ne piše. Alpa sva bla samo midva taka dva nespota :D
asoncica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a asoncica »

zivjo! zanima me ce kaj veste kateri kondomi so zanesljivi. slisala sem da durex niso tok dobri in da hitro pocijo. to res nebi rada da se mi zgodi zato sprasujem ce ma katera kaksne ''izkusnje'' s kondomi, ali vsaj katere uporabljate..
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a CoreySteel »

Prav veliko kondomov nisem uporabil v svojem življenju, zato tudi ni blo nobenih problemov.
Dvomim, da se kaj dosti kondomi razlikujejo glede na firmo. To da durex hitreje poči je bolj mit kot pa ne. Seveda je pa možno. Prav gotovo pa ne "hitro" tako kot si napisala.

Sam ne uporabljat kakih starih, ki jih vlačiš že leta po denarnici, alpa tiste k jih imaš doma na okenski polici pa ne bi smel bit problemov :)

Drgač pa mal pogooglej. Napiš "condom test" ali pa kaj podobnega v google pa boš zihr kaj našla ;)
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Jst do sedaj nisem uporabljala nobenih drugih kondomov kot durex. In še nikoli ni počil niti ni blo nobenih problemov. Se mi zdi da so tele še najbl kvalitetni, tko da nisem še niti pomislila da bi kupila kdaj druge!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Gost

Zaenkrat imam dobre izkušnje s control adapta (thin), prodajajo v dm-u, fajn občutek, solidna cena, zaenkrat zanesljivo, itak pa je najbolj važno, da ga pravilno uporabita - bolj kot firma :wink:
asoncica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a asoncica »

hvala za odgovore! :)
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objava Napisal/-a Ty »

Durex so res najboljši.....pojdi v sex shop tam imajo extra velikost.Drgač so pa tudi Durex dobri (črni ali pa vijolčni).
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

In tisti, ki so pikčasti in rebrasti ...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

Jaz sovražim Durex ... ampak če ne gre gor, moraš ravno po Durex King Size poseči :wink:

pap*
Odgovori