Njegova mama!!

Pomoč iz čustvenih stisk.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

emkica napisal/-a:Jaz imam tud manjši problem z njegovo mamo. Namreč skupaj sva že ene 4 mesece. In na začetku sem lahko prespala pri njem in vse je blo ok. Zdaj se je pa kar naenkrat njegova mama spomnla, da to ne bo šlo več tko naprej in, da ne smem več prespat pri njemu

v tem primeru bi lahko sklepala, ali da je ugotovila, da sta mal premal časa skupej, da bi se šla "kurbarije", sploh v njeni hiši, ali pa preprosto greš mami na živce.

Nimam občutka, da bi se ji zamerila, in se z njo tudi normalno pogovarjam o stvareh. In na sploh se super razumem z njegovo 4letno sestrico. Res ne vem v čem je problem ?

Videz lahko vara :wink:

Medtem ko je njegova mama (mi je rekel fant) izjavila, da je stanovanje premajhno za 4 osebe ? eek ? Se pravi, ko njegov oče pride iz službene poti domov, je za njih tudi premajhno stanovanje?
Najnovejša njena izjava je, da ona od tega nič ne dobi (da jest prespim tam). Sploh pa noče dat nobenih konkretnejših razlogov zakaj ne smem prespati. IN tudi baje, da ko se tuširava porabiva preveč vode. Ja, halo, če se tuširava dva, normalno da gre več vode...

Po temle bi pa sklepala, da ji res očitno greš na živce, ozioroma da jo moti, da nekdo tuj hodi po njeni hiši.
Mislm nevem ok, sta fant in punca ampak mislm, da se tudi jaz osebno nebi lih prilagodial takoj vsaki sinovi punci sploh če hodita tako malo časa.
jst predlagam da preprosto pač ne spiš tam in greš tja čim manjkrat, ker jih očitno motiš.spita pa pri tebi, če tam ne moreta.

ssarchy napisal/-a:Potem pa mogoče ne bi bilo slabo, da bi se v takem primeru vsi trije vsedli skupaj in se pogovorili o tem.

brez zamere ssarchy, ampak tole niti malo ni pametno.
prvič je stanovanje/hiša od njegovih staršev in če oni nočejo je tam je pač nčejo in ona se ne more kar šopirit in gladit te stvari z njegovo materjo.nevem, če bi se šla moja "snaha" z mano tkole, da bi se pogovarjala zakaj nočem nje v hišo ali bi jo postavila zlo hitro na realna tla ali pa zelo hitro odslovila, da je to enostavno moja hiša in ji nimam nobenih računov za polagat zakaj je nočem tam.
vsekakor tega ne priporočam.ima pač svoje razloge.Če jih želita izvedet naj sin probava poizvedet kaj in kako, ona pa naj se bog nedej ne vmešava, sploh direkt do tašče ne.
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

uf smo hudi

po moje tut ni glih najbolš tuki pogovor... najboljš da res ne visiš tok pr njemu... ka pa tvoji starši, jim je kul če prespita pri vas... če ja. pol prakticirejta neki časa to. in verjetno bo "bodočo taščo" začelo zanimat, zakaj te ni nič več k njim... in če bo sama načela pogovor, dobro... če ne, pa res ni fajn drezat v osje gnezdo...
LOVE hurts
Odgovori