Fant mi zbija samozavest.
Uhhh...
Jst bi mu rekla: "Tamle so vrata, dragi... Aja pa sori, mogoče ti bodo mal preširoka, so po men narjena, tko da... bi rajš šel čez okno?"
Prvo in zadnje pravilo, ki ga je dobr met v glavi: če sm ti všeč in me lohk sprejmeš, pol kul. Če ne, izvoli it, noben te sil bit z mano.
Sta se pogovorila... ma, ok. Sam ti boš podzavestno zdej skos hotla njemu ustrezat in prov nč ni fajn, če ma nekdo v vezi tako moč nad drugim.
P.S.: Srečno zaljubljeni se pa ponavadi vedno en mal zapustijo
Jst bi mu rekla: "Tamle so vrata, dragi... Aja pa sori, mogoče ti bodo mal preširoka, so po men narjena, tko da... bi rajš šel čez okno?"
Prvo in zadnje pravilo, ki ga je dobr met v glavi: če sm ti všeč in me lohk sprejmeš, pol kul. Če ne, izvoli it, noben te sil bit z mano.
Sta se pogovorila... ma, ok. Sam ti boš podzavestno zdej skos hotla njemu ustrezat in prov nč ni fajn, če ma nekdo v vezi tako moč nad drugim.
P.S.: Srečno zaljubljeni se pa ponavadi vedno en mal zapustijo

"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
- sugar_Neza
- Komunikatorka
- Kraj: Grosuplje
mene je tudi moj bivši poniževal...
s besedami spi*di... pa spotaknil me je celo enkrat...
ampak jaz sem ga imela neskončno rada in sem mu vse oprostila, na srečo se je ta zveza končala... on me je pustil, danes mislim da je bila to edina stvar, ki jo je naredil prav, pa čeprav sem imela strto srče kar nekaj časa.
ampak če je fant tako zrel, da sta se pogovorila, iz te zbveze še nekaj bo.. drugače pa mu res raje samo pokaži vrata, na začetku je težko, na koncu pa spoznaš da je bolje tako...
s besedami spi*di... pa spotaknil me je celo enkrat...
ampak jaz sem ga imela neskončno rada in sem mu vse oprostila, na srečo se je ta zveza končala... on me je pustil, danes mislim da je bila to edina stvar, ki jo je naredil prav, pa čeprav sem imela strto srče kar nekaj časa.
ampak če je fant tako zrel, da sta se pogovorila, iz te zbveze še nekaj bo.. drugače pa mu res raje samo pokaži vrata, na začetku je težko, na koncu pa spoznaš da je bolje tako...
- sugar_Neza
- Komunikatorka
- Barbie_girl*
- Sramežljivka
ka pa če bi gospodu popolnemu povedla, da nej si zbije neke ideale z glave in nj mal bol razumno gleda na vse skup? če ti prjatlce zavidajo postavo, pol bi rekla lahk sam, da temu twojmu res ni use jasn. pogovorta se in mu povej, da naj se spusti na realna tla. in predvsem naj bo zadovoln s tem kar ma!!
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
- Barbie_girl*
- Sramežljivka
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
- sugar_Neza
- Komunikatorka