Temida napisal/-a:A za tele gelirane morš met nujno kratke alpa pogrižene nohte pa to?
Itak da ne, jst sem mela svoje dolge in lepe in sem si jih dala gelirat pol. Še lažje ti na tvoje nardi, pa tud bolj užitek je take nohte delat, ki so že tko lepi.
Drugač če maš kratko ti jih pa pač še podaljša umetno ne.
la bionda napisal/-a:bolj kot gledam te slikce, bolj so mi gelirani in umetno podaljšani nohti full grdi. prav plastični. no ja... tuki še ena slikca z mojo novo ¨pridobitvijo¨ piercingom... meni je luštkano...
la bionda napisal/-a:bolj kot gledam te slikce, bolj so mi gelirani in umetno podaljšani nohti full grdi. prav plastični. no ja... tuki še ena slikca z mojo novo ¨pridobitvijo¨ piercingom... meni je luštkano...
Lepi so, ampak jaz če bi si dala delat, ne bi imela piercinga, ker mi to ni všeč.
Hvala, samo nism razumela dela ˝če bi si jih dala delat¨. To so moji nohti, NISO umetni, niti gelirani. Mi je samo frendica-kozmetičarka preluknjala noht. Oblikujem in barvam pa si jih sama. Piercing pa se mi zdi prou luštkan zdej za poleti. Ciao
Čudežev ni. So velike in čiste ljubezni zaradi katerih se zgodijo čudeži...