''Živčni zlom'' ko te ustavi policaj ;)

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:00, skupaj popravljeno 1 krat.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Js mam izpit 2 leti in pol in so me že nekaj krat ustavli policaji.Itak da me je blo kr mal strah, sam ne tolk da bi živčnega fasala :D .

Prvič so me ustavli v Italiji ko smo šle s še dvemi kolegicami in to zvečer, nikjer nobenega avta in js tam kjer je omejitev 50 pičim 80 in še sreča da mi je potem en avto ki je peljal nasproti požmigal in sem hitro zmanjšala hitrost in so me ustavli, ma itak niso mi meli kaj, sam smo ble tam zihr ene pol ure k so nam vzeli potne liste in se vsedli v avto.Pitaj boga, kaj so delali :roll: .
Lani pa grem z dela ob 3 zjutri in za mano policaj prižge lučke in sireno (pa nisem vozila prehitro) :eek: .Potem sem se ustavla in me je samo vprašu če sem kej pila, pa sem rekla da grem glih z dela, pa pogledu dokumente in to je to.Enim je očitno dolgčas.
Zdej pa v Italij so mene enkrat ustavli, pa samo pogledali kdo je not in me poslali naprej, isto mojo mamo :nixweiss: .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:07, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Mene so do zdej sam 1x ustavli (izpit mam 2 leti in pol) in to je blo edinkrat, ko nisem imela izpita pri sebi, ker sem nepričakovano vozila avto od kolegice z neke žurke. K sm vidla uno lučko, mi je skor srce ven skočilo. :lach: Sam je bil na srečo nek prijazen mlad policaj, ki je deloval še bolj prestrašeno kot jaz :D tko da se je pol vse srečno končalo. Še obvezne opreme mi ni blo treba pokazat, ker je vidu da mam poln prtljažnik in se me je usmilu, hehe.

Aja, btw, v Logatcu zdej dokaj redno postavljajo fejk policaja z radarjem - na plehu je narejena fotografija policaja in avtomobila in dokler ne prideš zraven, sploh ne veš da nista taprava. ;) Je pa ponavadi postavljen pri tistem gasilskem domu in "meri" v smeri Idrija - Logatec.

Edit: Zdej k sem prebrala post od lolite, sem se spomnla, da so tut mene ustavli v Italji, čist na začetku ko sem imela izpit. Faaak, kok me je blo pa takrat strah. Fora je bla v tem, da je bla neka stvar dvojno označena (mislim, da se je šlo za neko zavijanje - en znak je kazal, da ne smeš zavit, drugi pa da lahko zaviješ) in jaz sem pač zavila, ker sem mogla na benzinsko, ki je bla lih tam (ampak to se je šlo dobesedno za dva metra). In kar naenkrat zaslišim sireno in pride ven en zajeban star karabinjer, omg, kok je težil. Mi je hotu kar avto vzet :? Uglavnem, tam sva ble skor eno uro, uni nama je pobral vse dokumente in šel v avto, midve sva tam čakale kot dva debila... Pol je reku, da če plačava kazen na licu mesta, naju spusti...mele sva pa sam tolarje, ki nama jih noben ni hotu menjat (banke mislim, seveda ;)). Grozno je blo, res. Prestrašu me je tok, da si še zdej ne upam vozit po Italiji. :?
Zadnjič spremenil Tiavanna, dne 16. Jun. 2008 12:27, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

l ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:00, skupaj popravljeno 1 krat.
_pOLLy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj - Bezigrad

Neprebrana objava Napisal/-a _pOLLy_ »

°PeeKaBoo° napisal/-a:Jst mam skor 2 leti izpit..pa me še niso nikol ustavl..

Enako :P :P (tok,tok)
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Ampak, nekateri policaji so pa prijazni. Jaz in še 3 punce sem se prejšnji petek peljale iz Mb, pa zavijem iz avtoceste, pa glej ga zlomka, policaji. Pa kr stoji tam ob cesti, pa v rokah drži tisto njihovo lučko. Pa se mi peljemo, on pa nas gleda, pa se peljemo, pa nas gleda. Pa se le ustavim, pa odprem okno, pa ga vprašam, a to nam kažete? Pa mi odgovori, a mogoče še vidite kak avto? In pogledam, nikjer nikogar le jaz. Pa padem v tak smeh, da se nisem mogla nehat smejat. Pa me vpraša, gospodična, a ste vi kaj pili? Jaz pa:Neee.Je rekel, kr tam naprej parkirajte avto, boma naredla en preizkus. Sicer sem spila 2 martinija, ampak sem pol kake 3 ure pila samo vodo. Nič, pol pa parkiram, stopim iz avta, se smejem kot pečen maček. Pa pridem do njega, pa mu rečem, ampak, gospod policaj, jaz sem res mislila, da mi boste s to svojo lučko malo pomahala, da se bom zaustavila. In spet v smeh Pol pa se začne še on smejat, pa mi reče: A vi se vedno tak lepo smejite? Jaz pa: Se trudim. Kaj pa vi? Haha, pol pa reče, no, pa res niste nič pili? JAz pa rečem, ne ne. In mi zaželi lepo noč, pa mi podari en res lep nasmešek. Tk da mi je polepšal noč, pa še ene tri dni sem se na ta račun režala, pa še zaj ko se spomnim, se začnem :D :razz: Ampak vem pa, da se nekateri policaji in policajke precej zaj.... Ampak lepa beseda lepo mesto najde. LP
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Tiavanna napisal/-a:Aja, btw, v Logatcu zdej dokaj redno postavljajo fejk policaja z radarjem - na plehu je narejena fotografija policaja in avtomobila in dokler ne prideš zraven, sploh ne veš da nista taprava. ;) Je pa ponavadi postavljen pri tistem gasilskem domu in "meri" v smeri Idrija - Logatec.

Lol, tisto sem pa vidla, ja. 50 na uro sem vozla mimo dokler nisem vidla da je fake. :D

Jaz sem v 7 letih 3x plačala: 2x zaradi hitrosti (vsakič sem vozla lih kake 65 namesto 50), 1x pa zato, ker sem pozabla vozniško doma.
Sicer pa me kake 1x na leto ustavijo in sem že hladna ko špricer, ko jih vidim.
Imaš, da me vikaš!
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jest sm vsakič k me ustavijo živčna, ker:

1. v glavi že seštevam za kaj vse mi lah kazen napišejo
2. so mi uniformiranci tko sexy :twisted:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
FREZIJA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a FREZIJA »

jst mam izpit pa 19 mescu in so me kakih 14 dni nazaj prvič ustavl, pa še tu k svaa šla z mojim s fešte, seveda z njegvim avtom in me kr mal panika, sicer je vprašu če sm kj pila, ampk mi ni dal pihat sj je vidu d jst njega okul vozm pa še z njegovim avtom, če bi pa on vozu bi pa zih pihat dubu.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

~NIA~ napisal/-a:jst sm se prvič ko so me ustavl tok tresla.. tist izpit pa prometno sm komej najdla, pihat nism znala.. mislem :roll: un se mi je sam smejau..

Mene so marca enkrat v 20minutah 4x ustavl. :) Jest sm se sam smejou.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

MIGRENA napisal/-a:Jest sm vsakič k me ustavijo živčna, ker:

1. v glavi že seštevam za kaj vse mi lah kazen napišejo
2. so mi uniformiranci tko sexy :twisted:

Jaz pa nisem nič živčen, ker ne vem zakaj bi me sploh ustavil, razen zaradi rutinske kontrole. Če sem službeno, me pa sploh ne skrbi. :D
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

eh mene tud ne skrbi, če me ustavijo. ker tak ko vozim,ne pijem alkohola! tega se striktno držim! malo je blo nervoze, ko sem prvič pihala, sam sem napihala 0,0! :)

sma pa v petek s sestrično doble kazen, ko sma prevozle dve polni črti! to so bli smehi! sam kaj čemo, 20 € pa gre državi! :)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Js tud ratam živčna iz istega razloga kt Migrena... :oops: S tem da sm si največjo sramoto nardila 1x, ko sm se notr zaklenila, ko sm hotla šipo odpret, pol se pa nism znala odklent, posledično nism mogla vrat odpret, unga knofka za šipe dol dat pa tud nism najdla... :D Pol mi je mogu pa polcaj kazat kaj nej prtisnem... :D Je pa res, da sm 1. tanov avto vozila in nism mela pojma... Še dons mi je pa nerodn ko ta isti policaj k nam v službo pošto prinese... :D
Always look on the bright side of life!
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

nevem zakaj spoet ena nova tema...sej mamo vsaj dve taki temi,...

Ja am...glede na to da imaš izpit dva dni nevem kako si lahko vozila čez omejitev...ker je fora da sploh nisi izkušena v kakihz situacijah, če bi se kej zgodl ki bi sigurn kak izkušen voznik to lahko rešil...

Upam, da veš kaj mislim reči...sam ne me zdej cel forum neki napadat...
Drugače pa ko te ustavi policaj moraš biti flegma...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Odgovori