Crkljanje - da/ne?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

pri meni ni takih dnevov ko se mi ne bi pašalo cartat :D cartanje je balzam za mojo dušo in način pomirjanja in sproščanja. pri nama je cartanje že nekaj samoumevnega in ne mine snidenje ko se nebi cartala vsaj malo. ponavadi je pa to božanje po hrbtu ali lasišču.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

pa niti se mi ne paše skos nekj crklat... nasploh sm človek, kt ne rabm tega telesnga stika pa božanja pa čohanja non-stop. moj pajac je na srečo tut take sorte, tko da sva hitr zmenena. rada se samo stiskava, amapk to tko par minut pa mava dost... lih tolk da cutva, kako nama srčka hitrej bijeta :)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Midva nimava toliko časa, da bi bla sploh skupi, kaj šele za crkljanje... :? Zdej je tako obdobje, ko imava oba veliko dela s svojimi stvarmi (doro...edn drugemu pomagava)...Je pa res, da potem, ko najdeva čas, ga izkoristiva 100% (in še več)... Stiskava se, crtava, božava...Res lepo no...Kot mačka se mu zvijem blizu in samo še manjka, da začnem prest :D
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

milkyway to si tko dobr napisala d me je zdej prjel d bi kr tekla k mojmu =) oh kje je še vikend.... :(
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

_vampirk'ca napisal/-a:milkyway to si tko dobr napisala d me je zdej prjel d bi kr tekla k mojmu =) oh kje je še vikend.... :(

Jooj dej nehi k ga pogrešam že zdej, pa je šele včeri šel :( ...Se bom potrudla, da ga bom malo scrtala in ga prišla v petek iskat v KP, da mu ne bo treba se guncat 3 ure z vlakom :D
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

sj ne vem kaj bi rekla =) ohjojojoj...čakam d bojo rezultati mature in upam d bojo pozitivni d greva na morje =) pol pa 3 tedne cartanja =) <3 zmešal se mi bo če ne bo to hmal...
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

pa po večini ne sam takat ka mam vsega pouhn kufar al pa ka sae skregava pa ka sm hdua na nega.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

heh... vidim,da se je moja stara tema spet obnovila... lahko rečem,d a pa je zdaj po teh letah situacija drugačna.... zdaj pa se z mojim premalo cartama... ti šment kaki problemi, nič mi ne paše :D
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
corny
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

ojla

Neprebrana objava Napisal/-a corny »

jaz se zmerm želim samo cartat a mojemu to ni všeč :? pa tudi če mu je zelo hito zakluči. pravi da je to brez veze, čeprav je to meni pomembno :?
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a CoreySteel »

Jasno, sej je moški :D
corny
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

ja

Neprebrana objava Napisal/-a corny »

ja vem da je a včasih bi se lahko mal potrudu a ne :oops:
če se jaz za njega se lohko tudi on zame a ni tko;)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

CoreySteel napisal/-a:Jasno, sej je moški :D

kje pa ti živiš :roll:
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

men ful paše se stiskat pa dotikat tko da skos v njega rinem, se še nisem naveličala pa sva skoraj 4 leta skupaj. včasih prav da sm že tečna ampak večino časa se tud on rad stiska in me boža :love:
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a CoreySteel »

Kika napisal/-a:
CoreySteel napisal/-a:Jasno, sej je moški :D

kje pa ti živiš :roll:

Men's land :)
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

Ja midva se skos crklava ker sm jst največja scrklanka na svetu. SKos bida me nekdo po rokah vlači. Valda da ti včasih ne paše pa bi mel malo miru, kaj pa je to takega? JSt lepo odkrito lubiju povem da mi ne paše in da bi danes imel mal miru pa se potem zmeniva in gre on recimo do frenda igrce igrat, jst pa si dam kako nadaljevanko na tv in uživam v svoji družbi. Na konc sva oba zadovoljna.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Odgovori