pri meni ni takih dnevov ko se mi ne bi pašalo cartat cartanje je balzam za mojo dušo in način pomirjanja in sproščanja. pri nama je cartanje že nekaj samoumevnega in ne mine snidenje ko se nebi cartala vsaj malo. ponavadi je pa to božanje po hrbtu ali lasišču.
pa niti se mi ne paše skos nekj crklat... nasploh sm človek, kt ne rabm tega telesnga stika pa božanja pa čohanja non-stop. moj pajac je na srečo tut take sorte, tko da sva hitr zmenena. rada se samo stiskava, amapk to tko par minut pa mava dost... lih tolk da cutva, kako nama srčka hitrej bijeta
Midva nimava toliko časa, da bi bla sploh skupi, kaj šele za crkljanje... Zdej je tako obdobje, ko imava oba veliko dela s svojimi stvarmi (doro...edn drugemu pomagava)...Je pa res, da potem, ko najdeva čas, ga izkoristiva 100% (in še več)... Stiskava se, crtava, božava...Res lepo no...Kot mačka se mu zvijem blizu in samo še manjka, da začnem prest
_vampirk'ca napisal/-a:milkyway to si tko dobr napisala d me je zdej prjel d bi kr tekla k mojmu =) oh kje je še vikend....
Jooj dej nehi k ga pogrešam že zdej, pa je šele včeri šel ...Se bom potrudla, da ga bom malo scrtala in ga prišla v petek iskat v KP, da mu ne bo treba se guncat 3 ure z vlakom
sj ne vem kaj bi rekla =) ohjojojoj...čakam d bojo rezultati mature in upam d bojo pozitivni d greva na morje =) pol pa 3 tedne cartanja =) <3 zmešal se mi bo če ne bo to hmal...
heh... vidim,da se je moja stara tema spet obnovila... lahko rečem,d a pa je zdaj po teh letah situacija drugačna.... zdaj pa se z mojim premalo cartama... ti šment kaki problemi, nič mi ne paše
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
men ful paše se stiskat pa dotikat tko da skos v njega rinem, se še nisem naveličala pa sva skoraj 4 leta skupaj. včasih prav da sm že tečna ampak večino časa se tud on rad stiska in me boža
Ja midva se skos crklava ker sm jst največja scrklanka na svetu. SKos bida me nekdo po rokah vlači. Valda da ti včasih ne paše pa bi mel malo miru, kaj pa je to takega? JSt lepo odkrito lubiju povem da mi ne paše in da bi danes imel mal miru pa se potem zmeniva in gre on recimo do frenda igrce igrat, jst pa si dam kako nadaljevanko na tv in uživam v svoji družbi. Na konc sva oba zadovoljna.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with