Od naših ne prenesem Žane, Damjana Murka, Anžeja, Danny-ja, Helena Blagne, Natalije Verboten, pa une Natalije iz E+, pa še bi se kdo najdu.
Od tujih pa Michael Jackson, Šumaher, J.Lo, Bush,... se zdele ne spomnem več
pupica20 napisal/-a:ej sam te žane ps js sploh še slišala nism! kako muzko ma sploh? Kr vem o njej je edin to d si je joške povečala8kao ne za promocijo)!
Evo čisti dokaz, da se gre povsod sam za stas, pol jih ne pozna njene muske, ampak usi pa vejo da si je dala joške povečat ker se govori samo o tem!!
Aja pa rekla je da se je naga slikala zato, da bo k bo stara vidla kok je bla lepa k je bla mlada!
ma ja naklada 100000000/h! verjetno ja! Jao ko mi grejo take izjave na živce! Sj povečat si jih tut ni dala zrd promocije!n Zakaj pa je bil pol tak halo okol tega? Nesmiselno govorjenje1
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Me smo šle zanč s frendicami u Kolosej in tiste zastoj kartice...no med njimi so ble žanine joške, gor je pa pisal SEXY ŽANA!
Sam ej da ne boste misll, da je to zarad promocije
Bageera napisal/-a:nč čez dannyja govorit ker vas lahko uroči!!!
top 20:
1. damjan murko 2.janez bončina benč-ga ne morem gledat in tut ne vem kdo kupi cd od njega 3.regina!! 4.jadranka juras!!! 5.unique!!! 6.helena blagne 7.peter andre 8.bush(valda) 9.vili resnik!!!!!!!!! 10.šerbi 11.denis+mark iz gejm over 12.slon&sadež 13saša lendero!!!!!!!!!!!!! 14.miše novak ne morem gledat 15.trkaj 16.heidi 17.severina 18.michael jackson 19.dj bobo 20.urša&pr (fuj fuj fuuuuuj)
Kaj pa fali Trkaju...
Jaz se tu ne strinjam z Urso&pr, Trkajem, Miso novak, slonom in sadezem in definitivno se ne strinjam, da bi bla bljak Jadranka Juras...
But that's just me...
Meni gre se vedno resnicno na zivce Jennifer Lopez.