Sex na javnem mestu?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Princeska...
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Princeska... »

V wc-ju,na plaži(ponoč),v morju,avto..Najbolš je u kampu pod tušem,ko je vlik placa. Aja, drgač pa so naju 1x zasačl glih med BJ-om na avtobusu, ko smo mel postanek :oops:
Uporabniški avatar
*lady bug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *lady bug* »

uf...to je fino.. :P em no mi2 sva že večkrat na nekem zapuščenem vlaku pa na obrobju mesta pri nekih poljih. ma je fajn adrenalin pa to, moj je vedno ful za akcijo pa mi je to ful fajn :flamingdev: Aja no pa enkrat sva tudi z bivšim na stopnicah sredi noči pri pošti. :D
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Pikica18 »

midva še nikol nisva tko na javnem mestu.
najbl "javno" k sve se dala dol je blo na kkšni zabavi pr men doma, k sm mela v sosednji sobi 10 folk, midva sva bla pa v sosednji sobi nezaklenjena...

pa doma za vrtno hiško :D sam sm zlo na samem doma, oborbje lj.

v morju pr belem dnevu ob enm (v vodi) parkiranem čolnu :D

aja pa seveda pod tušom na morju, kot je ena gor umenla- to je pa zakon (sva midva itaq že odločena d bova mela doma podobno ogromen tuš hehe)

drgač je moj dragi zelo občutliv na higijeno in kkšni wcji in garderobe al pa kej podobnga ne pride v poštev...
Zadnjič spremenil Pikica18, dne 13. Jun. 2008 21:43, skupaj popravljeno 1 krat.
°Catherine.]
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Havaaii;)

...

Neprebrana objava Napisal/-a °Catherine.] »

joj punce..js sm bla enkrat tak potrebna(ne pravim da fant ne.hehe.),da sma ušla is lokala pa sma si za plac zbrala kr igrišče za našo gimnazijo...bla je noč..valda..sam je pa igrišče lih tak na sredini vseh blokou tak lajk center usega..sma mela kr srečo da se ni kaka stara mama odločla it na sprehod=)
za piko na i...pa sma se spraula na sred igrišča ne na travo zram nje...in bolš da ne veete kake kolene sm mela ceu poletje..kolene, prste na nogah..katastroofaa..še zei se mi pozna..tak da puuncee nkool na beetoonuu al pa usai ne tak diuujee=) drgač pa ja.-.bool kot so na jauunem mestu placi, bol je zanimiu..adrenalin da ne bo kdo mim pršu je še sam + več pr vzburjenosti=)
toplo priporočam :P
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a CoreySteel »

Ni blo še neke take priložnosti pa se mi zdi, da moji tudi ne bi blo prav po godu :)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Midva sva bla včerej nekje na morju, pa mi je moj rekel, da bi takoj me nekam odpeljal in bi, ampak sem jaz imela še mal "krvavi obisk", tako da ni šlo :D
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Re: ...

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

°Catherine.] napisal/-a:joj punce..js sm bla enkrat tak potrebna(ne pravim da fant ne.hehe.),da sma ušla is lokala pa sma si za plac zbrala kr igrišče za našo gimnazijo...bla je noč..valda..sam je pa igrišče lih tak na sredini vseh blokou tak lajk center usega..sma mela kr srečo da se ni kaka stara mama odločla it na sprehod=)
za piko na i...pa sma se spraula na sred igrišča ne na travo zram nje...in bolš da ne veete kake kolene sm mela ceu poletje..kolene, prste na nogah..katastroofaa..še zei se mi pozna..tak da puuncee nkool na beetoonuu al pa usai ne tak diuujee=) drgač pa ja.-.bool kot so na jauunem mestu placi, bol je zanimiu..adrenalin da ne bo kdo mim pršu je še sam + več pr vzburjenosti=)
toplo priporočam :P

No, zdej pa vse skupaj še 1x v slovenščini napiši. Da bo sploh kdo razumel kaj si želela povedat.

Zame je seks precej osebna zadeva. Če me prime ko sva kje zunaj bom zagotovo poskrbela, da imava čim manj možnosti, da naju kdo dobi. Pa to ne pomeni, da ne prakticiram outdoor seksa, a nisem glih eksibicionistične narave in mi je nastavljanje čisto mimo.
(Če pa kdo uleti.. si je sam kriv, no. Konec koncev se je moral kar potrudit, da naju je našel. :D )
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

MsN napisal/-a:
SSarchy napisal/-a:Mi2 sva zadnjič seksala na enem travniku, na ponavadi totalno neobljudenem predelu tistega mesta. In glej ga zlomka, ravno, ko me je začel počasi pritiskat po pasje, se je na spodnji potki pripeljala kolesarska družina - mama in trije majhni otroci.. Šit.. :?

Haha, to so se samo peljali in sta se skrila ali so dejansko videli?

Peljali so se mimo, trava je bila nekoliko višja in ko sva zaslišala otroke, me je fant samo na trebuh potisnil (tako, da sva ležala) in nadaljeval - ni se dal motit, jaz pa sem od tistega trenutka dalje samo še napenjala ušesa, da ne bo slučajno spet kdo prišel.. Nisem preveč uživala. :D
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
princeskaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princeskaa »

obožujem seks v javnosti :D sej ne da bi skos... je tudi doma čist lepo... ampak tisti andrenalin in to... res najboljše :)
What's the craziest thing you've done lately?
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

princeskaa napisal/-a:obožujem seks v javnosti :D sej ne da bi skos... je tudi doma čist lepo... ampak tisti andrenalin in to... res najboljše :)

Se strinjam. V javnosti je ravno zato fino, ker je tisti adrenalin, ko ne veš, kdaj te bo kdo zalotil, oz. ko moreš merkat, da se te en sliši in ne vidi ;)
reelle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a reelle »

meni pa sex na javnih mestih ponavadi ne odgovarja..nisem sproscena, vedno imam tisto v glavi..kaj pa ce kdo pride, kej vidi ali slisi..
razen ce je res sila, pol mi je pač vseeno za celi svet :D :oops:
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Ponoči v dežju na plaži :D Pa še zagrmelo je točno takrat, ko mi je prišlo :lol: (Vsa romantika je bla pokvarjena, ker sva se začela režat... skoraj bi se utopila :D )
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

punce kako pa je kaj glede kazni? mogoče veste koliko se plača, če vas slučajno kdo prijavi?...

čerpav... da te nekdo prijavi, ker seksaš, pa ti mora res zavidat. To lahko naredi najbrž samo nekdo, ki že dolgo ni dobil.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Mislim, da je bilo enkrat rečeno, da lahko tudi do 30 dni zapora.
Odgovori