meni tudi ponavadi najbolj pase ko imam menstruacijo ...ponavadi sexava pod tusem ker se mi zdi to najbolj primerno, da ni packarije niti meni, niti mojemu dragemu se pa to ne zdi ful
Jst med menstro ne morm...nekak se ne počutm sproščeno. da pa bi še s tamponom..a-a to pa ne...in kam da mi ga porine čist nekam not..hvala lepa.
Moj je sicer meu neke ideje da ga menstra ne moti ipd...sam sm mu rekla da une 4 dni bo pa že počaku
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Seks s tamponom mislim da je mišljen analni seks ... Drgač pa js tega ne prakticiram, čeprav se mi zdi da sm v tistih dnevih najbolj potrebna, mnda zato k vem da ne morm
joy23 napisal/-a:Seks s tamponom mislim da je mišljen analni seks ...
KONČNO ena k mal z glavo razmišla!!!Valda da je tko mišleno...mislim...
In kaj ima veze analni sex z tamponom? Če je analni potem nima veze, pa tut če si kumaro notr zbašeš. Pomoje nekdo res ni vedel če se da sexat z tamponom
joy23 napisal/-a:Seks s tamponom mislim da je mišljen analni seks ... Drgač pa js tega ne prakticiram, čeprav se mi zdi da sm v tistih dnevih najbolj potrebna, mnda zato k vem da ne morm
ja če to mislimo, pol pa dejmo zamenjat naslov teme.
Po mojm je tista k je temo odprla res mislila da bi sexala s tamponom. Sej če ne vemo, vprašamo a ne. Sploh pa sm zihr da kera to celo dela tko da....
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!