ko te biuša provocira..

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

ko te biuša provocira..

Neprebrana objava Napisal/-a uniqueee »

pozdravleni vsi skupaj..
(upam, da te teme še ni..)
mene pa zanima, zdi se mu vredi tema.. naj vsaka, ki je oz ma probleme z fantovo biušo, pove, kake fore si ta najde, da vas provocira oz vas hoče provocirat..
tu je moja:
jaz sn na žalosrt priletela na eno resno brez domišlije. piše meni, da neem, kako ona dva delata pa tako. mojmu teži, kr ga hoče nazaj. hoče, da se skregama.. zaj pa vidim, da si na eni internetni strani daje stare slike, ko sta bla skupaj gor.. misli, da me bo to sprovociralo, samo me nasmeji.. in ona dela zgago, kot češ,d a sem jaz kriva, ker sta šla narazen.. :eek: :lol:
povejte svoje zgodbe.. kak ste se rešle nadloge ??
kak zaklučit babo, ko ti reče, da niaš pojma, kaj ona dva zaj lih delata.. ??
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Matr me take babe pogrejejo. Na gnoj z njimi :D

A se je tip zjasnu,da nč ne bo..al mata še kontakte?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

Damyanchyka napisal/-a:
A se je tip zjasnu,da nč ne bo..al mata še kontakte?

ni fora vtem, da se on nei zjasno.. on ji je že najmajn 5x tisto prav povedal, da nebo niiič več, da naj neha, da je tečna.. kregau se z njo.. pna pa noče dojet, da je konc..
:lol:
men je to smešno.. ona je sicr starejša od mene, meni pravi, da sn šmrkla, ki nia pojma, je pa ona tista, ko stakimi primitiunimi ven hodi.. xDD
on je biu bol kot jasen, ampak ona še kr dalje.. če pa ga išče okoli.. skr vsak dan.. :eek:
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

bivše so vedno zanimiva tema ja :)

jst morm kr potrkat, da sem se z vsemi bivšimi (kar sem jih poznala) od fantov lepo razumela. z bivšo punco od zdejšnga fanta sva tut kr v dobrih odnosih. ne, da bi ble ne vem kakšne kolegice, ampak hodmo ga skupej žurat (ona ma tut zdj fanta), kdaj greva na kšno kavico... ma je kr fajn, pove kšno zanimivo pa uporabno stvar o mojmu pajacku hehe. sj poba prav, da se vid, da se preveč družva :lol:

drgač pa s tako, kt je bivša od tvojga fanta pa ne vem, kaj bi nardila.. nimam izkušenj.. ignorirala bi njene izpade, fanta bi pa prosila, nej razčist z njo in ji dopove,da je zdj s tabo pa nej ga pusti pr mir
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *teyci* »

no to je res butasto kar ta ženska počne, zgleda se res ni sprijaznila z tem da je med njima konec.
sama se bom uvrstila med bivše in bom tak rekla..moj bivši ma tudi punco, kar me ni niti ganlo,..me pa je razkurla ena zadeva..
recimo to da sma midva z bivšim ostala rečmo v dobrih odnosih(prijateljskih) res da sma stike prekinla ko je začel hodit z eno punco, ker se nisem hotela vtikovat v njiju. me pa je dvignlo, ko sem zadnjič ju srečala v mestu, in jih seveda pozdravla in kako sta kaj in itd, se predstavla tej punci in čist tak kratek pogovor in sem šla svojo pot. in je ženska od njega meni začela težit z nekimi smsji, da jih kao nisem uspela skregat če je bil to moj namen :lol:
pa ko sploh ni bil tak namen, ko mene on sploh ne zanima...
hočem povedat, da ene punce same rinejo v neke take spore za brezveze.

vidva pa najbolje da jo ignorirata, ne vem...
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a CoreySteel »

Tudi jest sem imel probleme z bivšo. Najbl je pa valda to motilo mojo zdajšnjo. Zvedel sem pa od drugih, kaj govori bivša o meni okoli. Ubistvu je govorila, da sva še vedno skupaj :roll:
Potem je pa začela težiti direktno meni. Ponavadi v obliki SMSov. Na začetku me je motilo in sem se sekiral, zato sem odpisoval. Ko sem pa začel enkrat ignorirat, se je pa nehalo.

Češ čas se vsak(a) sprijazni.
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

baba noče razumet, da ga je zgublaa.. :lol:
ji je povedla.. 100x.. ona presliši vsee..
samo kaj morš.. jaz drgač niam problemou stem, da bi jaz trpela.. hoče me sprovocirat.. pa me nea more.

nevem, kaj je z babo..
noče se sprijaznit..
drgač sn jaz mela že z biušim probleme.. mislim z njegovimi biušimi.. razne govorice so širile, pa sn se pune sekiralaa.. zaj se pa več ne, kr vem, dami nea more ena podivjana lobosumna kura nič..
:lol: on pa to tui ve, da je jaz nea šlivim,d a ignoriram, dami nea more do živega.. on pa ma zvezane roke.. pm, če knjemu hodi, pa mu teži.. pa ji reče, kak je.. ona pa še dalje..
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

sama sn biuša deklina.. pa mam z mojim biušim dobre odnose.. prijatelskee.. pa čeprav sma končala med mnogim tui zaraji ene druge, nism njej težila.. sn se sprijaznilaa..
pizdo babi ej.. hehe :lol:
primitivne so ene
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Provocirej jo nazaj.
Ne vem, če je prou, ampak jest bi zanalaš še najine slike kam na net dajala, pa pisala, da nama gre skoz bolj in da sva se za poroko odločla...bla bla...in da greva uživat na morje....bo že nehala :D
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

Dej a lahko prosim lepo pises ker to stajersko narecje se tezko bere. :?
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Re: ko te biuša provocira..

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

uniqueee napisal/-a:pozdravleni vsi skupaj..
(upam, da te teme še ni..)
mene pa zanima, zdi se mu vredi tema.. naj vsaka, ki je oz ma probleme z fantovo biušo, pove, kake fore si ta najde, da vas provocira oz vas hoče provocirat..
tu je moja:
jaz sn na žalosrt priletela na eno resno brez domišlije. piše meni, da neem, kako ona dva delata pa tako. mojmu teži, kr ga hoče nazaj. hoče, da se skregama.. zaj pa vidim, da si na eni internetni strani daje stare slike, ko sta bla skupaj gor.. misli, da me bo to sprovociralo, samo me nasmeji.. in ona dela zgago, kot češ,d a sem jaz kriva, ker sta šla narazen.. :eek: :lol:
povejte svoje zgodbe.. kak ste se rešle nadloge ??
kak zaklučit babo, ko ti reče, da niaš pojma, kaj ona dva zaj lih delata.. ??

Ignore!
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

se opravičujem.. se bom bolj potrudla, da bote vsi razumeli..
:D
saj jo bom sprovocirala ja. :lol:
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

ignoriraš. prav tako pa tvoj fant. če mu ni do nje, jo bo pač pustil na miru... in če ni podlage, ne bo pršla med vaju, ne glede na to, kako se trudi... vsak ma neko preteklost, ki jo mora pustit za sabo. ona očitno tega ni sposobna, na vama pa je, ali bosta na njenem nivoju in se bosta ukvarjala z njo, al pa bosta (sama sebi! in ne njej...) dokazala, da sta to prerasla in enostavno šla mimo.
titta
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: ko te biuša provocira..

Neprebrana objava Napisal/-a titta »

[/quote]povejte svoje zgodbe.. kak ste se rešle nadloge ??
kak zaklučit babo, ko ti reče, da niaš pojma, kaj ona dva zaj lih delata..????[/quote]

meni je bivša tudi težila, pošiljala razne sms-e, razne govorice so krožle kaj naj bi še počela z mojim tipom (torej njenim bivšim) itd.

najprej sem ji na sms-e še odpisovala, potem sem jih pa začela ignorirat. Enkrat, ko sem bla z mojim mi je spet začela te grozilne sms.e pošiljat (v stilu: da se me bo kmalu znebil in bo spet njen :!: ) in da pojma nimam kaj zdej onadva delata.
in ker je bil pri meni sva se vsemu temu režala. pol sem vzela njegov gsm in sem mu z njegovega odpisala: Kako nej bi kej počel s tabo, če je pravkar tukaj z mano in se reživa tvojim neumnostim :twisted:
Nikol več mi ni pisala. Js sem pa še zdej ponosna na to kako sem jo nazaj zabila!!! :D[quote][/quote]
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

uniqueee napisal/-a:se opravičujem.. se bom bolj potrudla, da bote vsi razumeli..
:D
saj jo bom sprovocirala ja. :lol:

Tako, ja. Prosim, manj slenga. Nekatere stvari so čisto neberljive.

Sicer pa: če se nočeš spustit na njen nivo (torej če nočeš bit tako primitivna kot praviš, da je ona), jo IGNORIRAJ. Vem, najraje bi ji zlobno vse povedala v faco, a kaj ko to ne bi zaleglo. Prej obratno - izpadla bi živčna smrklja. Tak folk se hrani od pozornosti (takšne in drugačne). Če jo bosta s fantom ignorirala, bo odnehala 100%.
Skratka: ne reagirat na nobeno provokacijo, pa delajta se kot da ne obstaja.
Imaš, da me vikaš!
Odgovori