Big Brother 2008
Ah, kr neki...zdj je poln komentarjev, da ni fer in vse. Verjetno res ni, kdo bi vedel, razn unih k štejejo oz. rihtajo rezultate. Ampak tko če pomislš, recimo da jih je glasoval ene 100.000 pa po pol evra sms, pa pride to že 50.000evrov. Dobr biznis ni kej, jz bi tud tkole služla. Ni se mi zdel fer k je od nule se štelo glasovanje, k po mojem bi Sandi zmagu. No, sej mi je kul, pač nej Naske streho pokrije, verjetn že rab dnar. Sam se mi zdi, da je Sandi ful prčakvav da bo zmagu, mislim da je večina, glede na priljubljenost.
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:11, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Popolnooma razočarana nad BB-jem.
VEdno zmaga en, ki je v vlogi "reveža" postavljen v show. Sem 100 %, da je bil zmagovalec Sandi, ampak vse morajo prirediti BB-jevnu zmagovalcu v prid. Ne fer. Ne vem, zakaj se je moral pozdarjati njegov socialni status in to, kako bo prekril streho ipd. BV
Ekipa BB-ja se je že izkazala, da ni šlo vse po planu, ko so blokirali linije za glasovanje Sandija. S tem je res vse dokazano.

VEdno zmaga en, ki je v vlogi "reveža" postavljen v show. Sem 100 %, da je bil zmagovalec Sandi, ampak vse morajo prirediti BB-jevnu zmagovalcu v prid. Ne fer. Ne vem, zakaj se je moral pozdarjati njegov socialni status in to, kako bo prekril streho ipd. BV
Ekipa BB-ja se je že izkazala, da ni šlo vse po planu, ko so blokirali linije za glasovanje Sandija. S tem je res vse dokazano.

- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
- delusional
- Cosmopsiho
BB je itak bosanc.
najbolj od vseh tekmovalcev mi je bla zoprna Sara, ker sem takoj videla, da je hinavska lisica, taka prasica, ki speljuje drugim babam tipe. ne moreš verjet kako se misli ona za tega Marčelota borit in neki drkat Jeanine. Ta Marčelo pa tudi - veza se sigurno ne začne tako, da greš z drugo babo v Egipt na dopust. bi kar na 2 karte igral. z nobeno ne bo nič.
najbolj od vseh tekmovalcev mi je bla zoprna Sara, ker sem takoj videla, da je hinavska lisica, taka prasica, ki speljuje drugim babam tipe. ne moreš verjet kako se misli ona za tega Marčelota borit in neki drkat Jeanine. Ta Marčelo pa tudi - veza se sigurno ne začne tako, da greš z drugo babo v Egipt na dopust. bi kar na 2 karte igral. z nobeno ne bo nič.
Ko se je Marcelo odlocal, kdo naj gre z njim v Egipt, je mela Janin se fanta. Ce bi takrat izbral njo, bi izpadel najvecji gnoj.
In ce bi vceraj rekel, da bo namesto Sare vzel v Egip Janin, bi za nekatere bil tudi najvecji bedak, ne fer itd., ker ne drzi svoje obljube.
Ce bi gledali samo na to, kaj si ljudje mislijo o nas bi imeli itak vedno narobe, ker bi se vedno nasel nekdo, ki bi kritiziral nasa dejanja, kakrsna koli bi ze bila.
In ce bi vceraj rekel, da bo namesto Sare vzel v Egip Janin, bi za nekatere bil tudi najvecji bedak, ne fer itd., ker ne drzi svoje obljube.
Ce bi gledali samo na to, kaj si ljudje mislijo o nas bi imeli itak vedno narobe, ker bi se vedno nasel nekdo, ki bi kritiziral nasa dejanja, kakrsna koli bi ze bila.
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Ko se je Marcelo odlocal, kdo naj gre z njim v Egipt, je mela Janin se fanta. Ce bi takrat izbral njo, bi izpadel najvecji gnoj.

delusional napisal/-a:BB je itak bosanc.
Točno to. Vsaka normalna ženska na Sarinem mestu bi sama od sebe prepustila nagrado PUNCI njegovi, ona se pa kar sili, pa "v troje je najlepše" pa bla bla. Kolk je blo Jeanine bedno, po moje si je mogla mislit svoje ker face je mela take kot da gre po smrtno obsodbo. Res ne štekam nekaterih žensk.
Men se zdi, da najboljš da kr BB odloča kdo nej gre n, kdo nej zmaga, k itak mi nimamo nč pr tem. Al pa tko k na kmetiji, da pač sami vn mečejo tiste k ne marajo. Sej ka pa čmo sodt mi, k teh ljudi sploh ne poznamo, pa pač vidmo parkrat na tedn kaj so počeli tistih enkaj urc, pa še tist je tko prpravljen da je usmerjeno samo v eno stran,
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Sweet Princess napisal/-a:ko so blokirali linije za glasovanje Sandija.
Kako to mislš da so blokirali linije??
Sm vedla, da bo en to prjavu... Tako je blo. Moja mama je tudi glasovala za Sandija in ni mogla takoj oddat glasu in je to trajalo kr en čas. In zato sm jez nalč za Nasketa isti čas glasovala, pa isto ni šlo, tako da ko so ble linije blokirane, so ble za oba!!! Ma po moje sploh niso ble blokirane, ampak je blo preobremenjeno use skupej, ker meni je napisalo ˝napaka na omrežju˝.
Tako da ne mi s takimi!!!

Just dance and everything it´s gonna be ok!
- sunnydayka
- Komunikatorka
- Kraj: lj
lj itq zmer je tko tist k zmaga je nakonc najbol popluvan kok so usi gulfal itd..že prejšno sezono bb se je govorl kok je kuhna pč če folku ni potegnlo tvoj problem..mi je pa mal debilno da so eni res po 200 evrov zapravlal s tem k so klical za sandija..mislm..get a life ok pokličeš enkrat, mogoče dvakrat...sam zakaj boš ceu tedn viseu na telefonu če nakonc ti od tega, razn ogromnga računa za trelefon neboš meu nič...
mal mi je biu bedn un trikontik sara žanin p marčelo...nwem pomoje se onadva še sploh nista odločla kai bi rada...
pa nwem tista scena d bo dejan dau jaguarja...mislm bodmo realni...gdo pa bi ga dal?
tjaša je bla res grozna v tisti obleki...brez zamere sam zgledala je k pujs...od nasketa punca pa res zgleda mau starejša od nega...sam tud bol simpatična....
anyway js sm vesela da je naske zmagu..končn en zmagovalc po moji izbiri....sandi se mi nikol zdel niti mal ok pto..kt je že ena prej rekla tista njegova samoušečnost kot usi so letel k gumbi, njegova potrebnost in hvalisanje kok lh on usako podre...nwem pč ni mi to človk k bi mu prvoščla tok keša.
naske na drugi strani bo pa res porabu denar za neki pametnga ne za nwem kake znamke cunj ferarija pa stuff
mal mi je biu bedn un trikontik sara žanin p marčelo...nwem pomoje se onadva še sploh nista odločla kai bi rada...
pa nwem tista scena d bo dejan dau jaguarja...mislm bodmo realni...gdo pa bi ga dal?
tjaša je bla res grozna v tisti obleki...brez zamere sam zgledala je k pujs...od nasketa punca pa res zgleda mau starejša od nega...sam tud bol simpatična....
anyway js sm vesela da je naske zmagu..končn en zmagovalc po moji izbiri....sandi se mi nikol zdel niti mal ok pto..kt je že ena prej rekla tista njegova samoušečnost kot usi so letel k gumbi, njegova potrebnost in hvalisanje kok lh on usako podre...nwem pč ni mi to človk k bi mu prvoščla tok keša.
naske na drugi strani bo pa res porabu denar za neki pametnga ne za nwem kake znamke cunj ferarija pa stuff
Pa ja no, kaj takoj začnete, da ni fer, da je itak kuhinja pa blabla. Če se je glasovalo, se je glasovalo. Pika konec. Kakšen zakon pa še imamo, da se uskladi glasovanje.
Točno tako kot je povedala Moi T, blokirani sta bili obe liniji, ne samo od Sandija.
Meni je bil konec tut čudn. Nina je izpadla čist bedno, ker je sploh nista poslušala. Sandi je bil pa pomoje ful prepirčan v zmago, vsaj tako mi je deloval.
Marcelo se je pa prou odloču, ne more zdej kar skenslat Sare. Ona bi pa mogoče res lahko prepustila mesto Jeannine. Meni je bil Marcelo tolk simpatičen, ko je rekel, da je zaljubljen v Jeannine. Me prav zanima kako se bo razpletlo.
Aja kakšen je pa vaš komentar na Ninino izjavo na koncu:"Angelca Likovič vas gleda ..."
Točno tako kot je povedala Moi T, blokirani sta bili obe liniji, ne samo od Sandija.

Meni je bil konec tut čudn. Nina je izpadla čist bedno, ker je sploh nista poslušala. Sandi je bil pa pomoje ful prepirčan v zmago, vsaj tako mi je deloval.
Marcelo se je pa prou odloču, ne more zdej kar skenslat Sare. Ona bi pa mogoče res lahko prepustila mesto Jeannine. Meni je bil Marcelo tolk simpatičen, ko je rekel, da je zaljubljen v Jeannine. Me prav zanima kako se bo razpletlo.

Aja kakšen je pa vaš komentar na Ninino izjavo na koncu:"Angelca Likovič vas gleda ..."

Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.