Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

saj je imel na BB strani ta teden okoli 50% podpore, Naske pa okol 35%.
Pa kako je lahko voditeljica tako pristranska?
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Noella »

lej fora je v tem, da je sandi mel bol take navijače k so bli skoz na internetu, pa mu nabijali priljubljenost in to, sej ste pa vidl, k so šli po mestu pa delal anketa, jih je blo večina za nasketa.
primitivn folk je tu, k sami zavestno glasujejo, pol pa zdj neki cirkus delajo na 24ur.com forumu, kak bojo vse tožli pa ne vem kaj še, prej pa so pisali da so tud po 200 eurov zapravli za glasovanje :eek:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Kk pa mi lh vemo, al so ljudje na ulci res vsi tko za Nasketa al ne? Režija lahko kamot izreže Sandija in glasove za Sandija vn, ker je BB in nasploh vsi resničnostni šovi ena velka kuhna.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ja to je tut res ja...na žalost :?
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noella »

men grejo ljudje, ki jamrajo skoz kak nizke plače majo, pa večino denarja vržejo vstran za te glupe resničnostne šove pa razne bedne srečne linije, pol pa piz****, da je bla kuhna, k jim pov denarja poberejo
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Eh ta stran od BB ni bila realna. Klika lahko vsak, klical pa verjetno ni vsak, vsak dan ;)

Drugace pa super, da je zmagal Naske. Na koncu, ko so ga razglasili, sem se sama spustila par solzic :oops:
Mi je pa bilo vsec, da je Sandi izvisel, ker so tiste njegove pripombe "vsi letijo kot gumbi na srajci" in pa "kaj jaz delam tem" dobile pravo tezo :rofl:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
FreakyGirl7
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere...

Neprebrana objava Napisal/-a FreakyGirl7 »

Tud js sem zlo vesela da je zmagal Naske,mislim da si je resnično zaslužil zmago. :D go Naske ;)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Po moje, da ni ponovitve kot je tudi do zdej nikdar ni blo. V tem je namreč fora kartic, da lahko prek neta gledaš... :wink:
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

buubbika napisal/-a:OOooooo, to sm najbl čakala cccc da vidim reakcijo Nasketa! Pa lih dons sm morala it ven, bravo js ccc, no sicer pa skor da bolš. :)

Na 24.ur si lahko vse ogledaš: klik ;)
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

buubbika napisal/-a:Sploh nism bla pozorna, da so tist spodaj vide-i ccccc :D. Hvala.
Čeprav bi rada vse vidla. :)

jst mam kartico pa mam možnost da enmu dam 3 dnevni dostop. Pa če maš željo videt še vse ostalo, mi sendi mail na zs :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Jaz sem navijala za Sandija, ker se je meni osebno on zdel pravi pozitivnko, medtem, ko je bil Naske zame neviden kar precej tednov zapored. Naske je do izraza prišel šele, ko so v hiši ostali le štirje.

Pa vseeno, vse čestitke Nasku. :)
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Naske očitno ni tip človeka, k bi se vn metu. Sandi je bil opazen ja, najprej zarad svoje fovšije s hrano, pol zarad laži o Tjaši in Dejanu, pol je pa itk skos samo jamru kolk je potreben, kolk jih je podru, koga bi podru, kaj bo delu Tjaši ko pride vn. Res ful dbest gledat modela, k 24ur na dan misl na to, kako bo eno požgav in se stalno vn meče. Mi je bil Naske 100x bolj pri srcu lih zarad tega, ker ni takih bedarij govoru pa se metu vn. Kje pa piše, da morš bit ful opazen in nonstop horny(da o tem lahko jokaš v spovednici in moriš folk vsak dan) zato da zmagaš?

Sicer pa če si želite vidt Razliko med Naksejem in Sandijem včeraj, po priljubljenosti, pejt na stran od BB pa kliknte priljubljenost. Pa boste vidl do kam je včerajšnji stolpec pri Naskeju, do kam pa pri Sandiju.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jest pa nisem gledala :( , mi je blo pa zdej na koncu čist vseeno kdo zmaga.

Dejte rajš mal kej od parčkov povedat - kako je blo k so ven prišli?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Oooo...
K je Marcelo prsu vn mu je Jeaninne skočila u objem (medtem k njegovih domačih/frendov ni blo od nikoder) pa sta si dala enga lupčka...ful kjut... :hearts: Pa pol so ga še neki drezal glede Egpita...pa nina ga valda uprašala da ne zdej pa že pove u koga je zaljubljen, on pa: ja u jeaninne sm zaljubljen...oohh...
K je Mateja vn pršla je valda koj tajb skoču na odr da sta se polupčkala...
Pa pol na konc k sta pršla vn Sandi pa Naske, tik pred razglasitvijo, je Tjaša valda skočila u objem Sandiju...sta se zgleda res ful pogrešala :D Drgač je blo pa res mal grdo, k je bla ona edina od sostanovalcev k je Sandija ful objela, ostali so sam Naskej obrajtal...pa je blo to še pred razglasitvijo zmagovalca...
No, toliko na kratko :D
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Ko so vprasali stanovalce, kaj bodo naredili z denarjem, ce zmagajo je rekel Naske: nogometnemu drustvu bom kupil drese in copate, popravil streho in mamo peljal v Maroko. :D

Sem vidla, da je Naske star 23, kolk pa je kaj njegova bejba? Men se zdi, da je kar starejsa. Pa kak dolgo se poznata? Je vceri govorila, da se bi takoj preselila k njemu in imela z njim otroke.
Umrla sem skoraj, ko sem vidla, kak pas je mel Naske. Hahaha. Pa ko so se drli zunaj navijaci se je nekaj drl geto boys... Pa kr nekaj no. :lol:

Sandi je tud en kekec, ampak je vsaj naraven, na koncu sem bla se najbolj za Marcela, ta Mateja je pa tolk obsedena s tem Eltyebom, da kr hudo. Pa ko je ono njegovo sestro vidla pa kr neki. :)

Jeanin je skoraj umrla od jeze, ko je Nina (kak je bla bedna) sprasevala okrog Egipta itd. Sara mi je pa se vedno ful simpaticna, lusna bejba in zelo nasmejana in ocitno zelo pozitivna.

Ko je Nina bivse stanovalce vprasala, kdo bo zmagal oz. kdo naj zmaga in je spregledala Tamaro, se je ona kar sama javla, haha, more se videt po TV. :)
Odgovori