Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Naskeeeeeeee :D. Moja mama pa v jok in na drevo :lach:.

Drgač pa sm na kraju kr za Matejo navijala :wink:.

Edit: Oddaja je bla zanimiva, Nini bi obleko ukradla (sam bi si jo sam na nos spravla hehe), Mateja mi je ratala ful ušeč, lepe love storys (Marcelo+Jeanine, Tybe+Mateja, Sandi+Tjaša), Nina je bla ku mal zakajena, jo je kr trgalo :lach:, pa preveč je težila z uno poroko pa jaguarjem, itd.

U glavnm, pogrešali bomo BB, a ne?
Zadnjič spremenil moi T, dne 14. Jun. 2008 21:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Še je pravica....bravo Naske.
Naske do daaaaskeeeeee :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Tyisha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tyisha »

men je pa cist mim da je naske zmagal...sandi je kljub svojim napakam bl simpaticen (mogoce lih zarad tega), bl iskren, odprt in tako naprej...naske je pa itak vedu, na kero karto more igrat da bo zmagal, kot recimo Emil v baru. Sm bla pa tut jst presenečena nad tem, da sandija kr naenkrat noben tut pogleda vec ne...so se izkazal, da so hinavci. Aja pa btw, ni bil sandi moj favorit, sam je pa bolsa izbira kokr naske, ker je REALEN.
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

Bravo NASKE! Car res, pa tud ko ste govorili da so ga na oddajah prikazali kot "bogega" al neki.. nevem pol zakaj so tudi sostanovalci bili skoraj vsi enakega mnenja da je Naske zmagovalec.. Pa noben ko je prsu vn ni vedu kaj se je zunaj dogajalo pa to.. No kakorkoli, zasluzena zmaga imo.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

ja vrjetno so tud mal videe pogledal...predvsem tisti, ki so dost zgodaj zapustil hšo, pa so vidl da sandi ni tak sonček, kot je bil od začetka.
tud tista laž o dejanu in tjaši, je dost pripomogla k temu se mi zdi.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Kaki hinavci pa so udeleženci BBja...ne morš verjet, brez vsake kulture...
Sicer bi bil pa res čudež , če bi Sandi zmagal, glede na to, da so Naskeja samo pozitivno prikazoval, okrog Sandija pa zmeraj tiste zajce omenjal, pa da vse ima....
Drugo leto ne gledam BBja.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

A dejte no, ne se zdej cmert, tako je! To je igra! In ni nobenga tazga al drugačnega prikazovanja, sej so pokazali tudi Nasketa, ko se je kregal s Tjašo in ji reku, da ma joške velike ku on glavo :wink: Tako je pač! Vedno pač zmaga le en in ne rabi, da se zdej cmerite :wink:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Pikica18 »

Bravo Naske, baje najbolši zmaga ane :D

Sam sm sigurna da je blo glasovanje zelo tesno... škoda k niso povedal kok je kdo dubu.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Pomoje je blo par % razlike :)
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Jah...sm kr mal razočarana no, da ni Sandi zmagu...ampak igra je igra :D Sicer pa bo Naske dost boljš porabu dnar kot bi ga Sandi...mislm v smislu da bo najprej poskrbel za svojo familijo in šele nato zase...
Sicer pa - mislim da je Sandi tut vesel da je končno pršu do svoje Tjaše in da ga bo dones končno lahko namoču :D
Sicer pa: Marcelo pa Jeaninne :love: Oh....
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

na živce mi je šla nina dons halooo prou pretirava s tem vsiljevanjem povsod...poroka, egipt, jaguar itd.itd. kr neki, k sploh ni zanimiv blo.

itk se je pa vedl da bo naske zmagu, se je že 2 tedna nazaj vedl...
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Mene je pa zmotilo, da so po tistem, ko je šla Mateja ven, ustavili glasovanje in se je začelo glasovati z ničle. Ne vem, ampak meni je delovalo kot da ima nekdo, ki jim ni preveč všeč, več glasov, pa so raje prekinili in se je začelo novo glasovanje.
Ali pa sem mogoče jaz preslišala in je bilo že na začetku rečeno, da se potem glasuje spet z ničle???
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Aja še neki - meni je zdi blaznu sumljivo da so prekinili glasovanje in nato za zadnja dva začeli od začetka! Če bi šteli glasovi celega tedna bi zihr Sandi zmagal...ne vem no...men se to zdijo ene mučke :?
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noella »

ja so dali paket gledalcem, k so tk ko zmešani zapravlali evre pa klicali cel tedn, pol so pa dans začel glasovanje znova :lol:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Pa ja no, to je res kr neki. Nej bi bli fer pa bi blo to to. Itak gledalci vrjetn logično sklepajo, da če sta šla dva vn, da lh sam za dva še glasujejo ... tk zabiti vrjetn nis(m)o.
Odgovori