Big Brother 2008
Res je, da nism kej dost spremlala, če že, sm kdaj na ušesa vlekla, zravn pa počela kej drucga, tko da nism uspela (z)analizirat posameznih karakterjeu ... in če bi se mogla odločt med Sandijem in Nasketom (Naskejem?!), bi zbrala Marčelota (Marčela?!)
...
Sandi mi je dosadan s svojimi forami, taki tipi mi res ne potegnejo, Naske je biu pa prvi, za kerga sm rekla, da sigurno ne bo douk (ja, šloganje očitno ni moja vrlina
), poleg tega mi je še kr rahlo čudaški njegou odnos z mamo (js mam svojo najraj na svetu, pa usen ne bi šla "tok dalč").
Komu bi ti euri bol prou pršli, je pa težko rečt. Eno so besede pred kamerami, drugo pa za njimi. Kok in kaj je res, ve samo usak zase.

Sandi mi je dosadan s svojimi forami, taki tipi mi res ne potegnejo, Naske je biu pa prvi, za kerga sm rekla, da sigurno ne bo douk (ja, šloganje očitno ni moja vrlina

Komu bi ti euri bol prou pršli, je pa težko rečt. Eno so besede pred kamerami, drugo pa za njimi. Kok in kaj je res, ve samo usak zase.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Se strinjam z Aloho. Sicer res nism skos spremljala in jih analizirala, ampak kukr sm vidla, se mi zdi, da Sandi ni ravno pri brihtnih in čist preveč primitivn. Tko da upam, da ne zmaga.
Naske se pa preveč sam seb smil in se mi tud ne zdi ravno primeren kandidat (je kot kopija lanskoletnega Andreja).
Če bi že izbirala, se mi zdi, da je Marcelo še najbolš, čeprov tud on ni ravno en biserčk, ampak med vsemi 4 je še najboljši.
Naske se pa preveč sam seb smil in se mi tud ne zdi ravno primeren kandidat (je kot kopija lanskoletnega Andreja).
Če bi že izbirala, se mi zdi, da je Marcelo še najbolš, čeprov tud on ni ravno en biserčk, ampak med vsemi 4 je še najboljši.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- sunnydayka
- Komunikatorka
- Kraj: lj
Ampak to, kar počne Nina pa je svinjsko - sami trači, same spletke o Jeanine in Marčelu, to, da Tyba sili v javno zaroko - fuj, ni mi všeč tako napihovanje in ne vem, če se zaveda, da lahko s tem dejansko koga pokrega med sabo, ker si kar nekaj zmišljuje zato, da bi bilo bolj zanimivo 

Zadnjič spremenil Gost, dne 14. Jun. 2008 20:13, skupaj popravljeno 1 krat.