Zaščita med seksom

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

ali uporabljate zaščito med sexom?

da
429
77%
ne
71
13%
včasih
58
10%

Skupaj glasov: 558

Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

hehe, seveda je moznost zanositve, ampak zelo majhna. in s tem se vsekakor strinjam. Ne strinjam se pa s tem, da je TOLIKO zensk zanosilo kljub KT, ceprav so jih redno jemale. Dosti je bilo ze takih, ki so jih kao redno jemale, na koncu so pa priznale, da so tudi kaksno izpustile. Da nebi izpadle neodgovorne, so okrivile tabletke.
Princeska...
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Princeska... »

najprej sm mela lindynette20..sm se po enem letu za kakih 5kg zredila
zej bom pa prešaltala na Cilest..
Zanima pa me,če so se vam povečale kaj prsi in po katerih tabletah?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

To je pa res najbolj pomembno pri izbiri tabletk ... :roll:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

Princeska... napisal/-a:Zanima pa me,če so se vam povečale kaj prsi in po katerih tabletah?

ne vem, ko sem začela jemati logest, sem na začetku imela občutek, da so se mi nekoliko povečale, samo se je potem ta razlika tudi spet spremenila nazaj v prvotno stanje, že kar kmalu. je pa verjetno spet odvisno od vsake posameznice, kako reagira na KT.

samo res je pa to ena najmanj pomembnih stvari!
Uporabniški avatar
Teja__
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Teja__ »

hej
da ne bom odpirala novih tem..bom kar tukaj napisala.
jaz jem KT diane 35 že leto in pol..zredila se nisem nič..vbistvu ni bilo nekih problemov.
no imam pa eno drugo vprašanje...
menstruacijo sem do zdaj vedno dobivala peti dan pavze.bila je kar srednja ..
zdaj ta menstruacija ki sem jo dobila..pa je zelo šibka..zgleda tako kot da je sploh nebi bilo. že prvi dan menstruacije sem imela šibko. ponavadi sem prav čutila kako teče iz mene..zdaj pa čist nič. tu pa tam je kaj rdečega.drugač pa se zelo temno rdeča sluz vleče.malo pa me boli v spodnjem delu trebuha.
mi lahko poveste zakaj? oz. zakaj je do tega prišlo? menstruacija mi traja nekje 5-6 dni. do zdaj je na začetku ciklusa bilo vse tako srednje..na koncu pa čist malo.zdaj pa je že prvi dan tako šibka da..ne vem kaj si naj mislim..
lepo pozdrav punce..in če katera ve zakaj do tega pride..mi naj odp.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

hm, ne bi vedela, drugače se pa lahko obrneš tudi na temo Kontracepcijske tablete!! mogoče boš tam kaj našla (nahaja se pa v Zdravju).
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a *Lally* »

Js sm jemala Logest, potem sm prešaltala na Cilest.... zdj sm pa že več kot 2 leti brez. In furamo s kondomi.

Študiram da bi šla nazaj na tabletke... Sam ne vem če je to kul, ker sm bla zdj tolk časa brez (pa še vmes sm mela en mesec pavze, ko sm menjala)... zdj pa po tolkih letih spet na umtne hormone. Ne vem a je to sploh vredu za telo? A mislte da kj vpliva na zmanjšanje plodnosti? :?
Uporabniški avatar
cioccolatina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala in Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a cioccolatina* »

logest... in sem se zredila 2 kg
Uporabniški avatar
chupachups*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a chupachups* »

uporabljam KT Yasminelle.. nimajo nobenih stranskih učinkov.. nism se zredila, shujšala tud ne.. Opažam pa da se mi je izboljšala koža na obrazu.. prej sem mela akne, mozolje, mastno kožo.. po jemanju KT Yasminelle pa jih nimam skoraj nič:) ..
Uporabniški avatar
nincy87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nincy87 »

Logest in mi ful ustrezajo.
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

pri katerih letih ste začele jemati KT in kako so vaši starši odreagirali na vašo odločitev,da hočete KT? :)
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

naturalgirl napisal/-a:Diane 35 :respekt: Nč zredila, dobila pa lepšo kožo, lase in bolj zdrave nohte. Nikol nobenih krčev, menstruacija 4 dni in konec. diane 35 so zakon :zustimm:

popolnoma se strinjam...
s tem, da sem imela dosti problematicno kozo in strasne bolecine med menstruacijo pa se zelo mocno... vse so "zrihtale"... :)
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

Teja__ napisal/-a:hej
da ne bom odpirala novih tem..bom kar tukaj napisala.
jaz jem KT diane 35 že leto in pol..zredila se nisem nič..vbistvu ni bilo nekih problemov.
no imam pa eno drugo vprašanje...
menstruacijo sem do zdaj vedno dobivala peti dan pavze.bila je kar srednja ..
zdaj ta menstruacija ki sem jo dobila..pa je zelo šibka..zgleda tako kot da je sploh nebi bilo. že prvi dan menstruacije sem imela šibko. ponavadi sem prav čutila kako teče iz mene..zdaj pa čist nič. tu pa tam je kaj rdečega.drugač pa se zelo temno rdeča sluz vleče.malo pa me boli v spodnjem delu trebuha.
mi lahko poveste zakaj? oz. zakaj je do tega prišlo? menstruacija mi traja nekje 5-6 dni. do zdaj je na začetku ciklusa bilo vse tako srednje..na koncu pa čist malo.zdaj pa je že prvi dan tako šibka da..ne vem kaj si naj mislim..
lepo pozdrav punce..in če katera ve zakaj do tega pride..mi naj odp.

lahko je to znak hormonske motnje al pa kšno vnetje, mozn tut ksna rana na materničnem vratu... za nosečnost pomojm nu skrbi, ker med nosečnostjo se nj to ne bi pojavlal. kokrkol je pa fajn, da obiščeš ginekologa
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

*little girl* napisal/-a:pri katerih letih ste začele jemati KT in kako so vaši starši odreagirali na vašo odločitev,da hočete KT? :)

bla sm stara 16, za moje pojme čist premal. zdj jih že pol leta ne jemlem. starši pa... kaj pa nj rečejo, moj telo je moj telo, moj življenje moj življenje...
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Pri 20... Z izgovorom, da imam premočne in predolge menstruacije in posledično slabo kri zaradi pomanjkanja železa :D Saj ne vem, zakaj mi je blo nerodno o tem govorit s starši... Mogoče zato, ker nisem imela resnega fanta :)
Odgovori