Da ne bom odpirala nove teme, bom kar tukaj vprašala.
Sem sveže zaljubljena v fanta, s katerim sva par dober teden dni. Razumeva se in vse (dobro, na začetku se itak da razumeva, upam, da bo tudi v prihodnje tako, čeprav so tudi nesoglasja del vsake zveze), vendar sem pričela razmišljati o stvari, ki bi utegnila razjedati najino zvezo čez čas (do neke meje že zdaj mogoče

). Že zdaj se vidiva zelo malo (vsak drugi dan, od srede pa se samo še po telefonu in msn-ju slišiva, ker pomaga nekemu znancu pri delu pri hiši, čeprav ima moj dopust in bi se lahko bolj posvetil meni oz. nama, sploh ker je zveza še v razvoju). Ta teden bo spet delal in se bova videla samo za vikend (v petek in mogoče še v soboto). Še večji problem pa je, da mi je omenil, da gre od oktobra do februarja na neko usposabljanje v Lj., tako da se bova samo za vikende videla. Kakšne možnosti sploh ima takšna zveza? Je katera bila kdaj v takšni zvezi (ali še je) in kako se je obnesla? Po eni strani si govorim, da sem končno spoznala nekoga sebi primernega, s katerim sva se ujela in vse, in bi ga bilo škoda zapustiti zaradi takšne stvari, ki je pač nujno zanj, po drugi strani pa si nekako ne predstavljam, da ga bom tako malo videvala? Že zdaj se ne vidiva pogosto, kaj bo šele potem...

Trenutno sem zelo zmedena glede tega, zato mu še tudi nisem nič omenila. Ponavadi vedno povem vse tako kot mislim in tega je tudi on že vajen pri meni, ampak v tem primeru se bojim njegovega odziva, ker bi lahko zameril, glede na to, da on pač mora dati skozi to usposabljanje.
Kaj pravite na takšno zvezo?