*frisko* napisal/-a:ne razumem, zakaj bi bil v tej situaciji tip nezrel?? je moški in ma potrebo po tem, da kdaj pogleda kšno luštno punco in fantazira o seksu z njo.. to delajo vsi in to še ne pomen, da pa ne ljubijo oz. nimajo radi svojih punc. ne morš bit ljubosumna na neke virtualne lepotičke, ki jih tip lahko samo gleda... pa to dopisovnaje z misicami.. ja so what?? dokler se samo dopisuje, še ni nč narobe.
torej, men se zdiš ti shanell bolj nezrela.. najprej ga zaradi take bedarije odpikaš, potem si jezna nanj, ker se ne bori zate ampak mu je vseeno, če gresta narazen, čez nekaj časa pa ga kličeš, da ga želiš nazaj...
pozabila ga boš, brez skrbi

lepo te prosim, to ni nobena zrelost, to je samo pokazatelj tega, da tip še vedno no odrasel in seveda da mu ni nekej preveč do avtorice te teme.
in to ni bedarija.če bi moj tip pisla po forumih take uslarije, bi se počutila precej nelagodno, ker bi pač s tem jasno pokazal da mu je vseeno zame, za spoštovanje do mene in za moje občutke.Poleg tega pa se meni zdi to kot en način varanja in ne fantazija.če na glas fantaziraš o drugih ženskah na takle način, jim to tudi poveš, se lahko stvar kajhitro realizira če obstaja možnost.Tko da v prvi fazi mu jst nebi niti malo ne zaupala, v drugi pa se mi zdi neumesno poniževat in ostat z njim.
shanell, pojid svoje živeljnej dalje in se ne mešaj več z njim.Od njega ne boš iemla tako ali tako nič.sploh se pa prašaj, ali hočeš imet nekoga ki bo tvoj in te bo spoštoval, ali nekoga ki bo gnjavil vsako sleherno babo ki mu bo pokazala mal več gole kože in ji govoril da bi jo nategnil.
vsekakor bi jst laufala kukr bi me noge nesle, stran.
pa ena je napisala da je shanell nezrela ker ga gnjavi po končani zvezi.Uf, kolk nas je blo takih, ki smo mele nekoga rade in ga nismo mogle kar tko odpikat.Men se to ne zdi nezrela stvar, ampak samo pač brezglava dejanja ko nekoga ki ga imaš rad izgubiš.