ne, še mi ni noben ponudil denarja za takšno uslugo. [b]Počutila bi se kot da misli, da je denar vse, da lahko z tem naredi, kupi vse. vendar zdravja se ne da, prav tako pri meni z denarjem ne moreš proti moji lastni volji. Potem bi ta dedec vede,mislil, da te lahko z denarjem podkupi, da si lahka...jaz takšne osebe ne bi spoštovala, kaj šele drugi.[/b]
spomnim se ko je enkrat en tip po tv razlagal da se njegova punca prodaja, on pa je kao njen varnostnik, stoji pred vrati in poskrbi da stranka plača in da ne teži...mislim svašta pol jo pa še sam nategne al kaj
***Ally*** napisal/-a:spomnim se ko je enkrat en tip po tv razlagal da se njegova punca prodaja, on pa je kao njen varnostnik, stoji pred vrati in poskrbi da stranka plača in da ne teži...mislim svašta pol jo pa še sam nategne al kaj
Fant fajno služi s svojo "punco"
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
Definitivno ne, ker nekaj deset evrov ne odtehta sramu, ki bi ga po tem čutila.
sem zasedila, da je ena rekla, dapri tem vprašanju ne gre za to, koliko se ceniš. se ne strinjam, poslušaj izpovedi prostitutk- vse pravijo, da so izgubile samospoštovajne.
Če bi kdaj dobila tako ponudbo bi se počutla ful užaljeno kr se cenim in se nikol neb prodajala za denar.. to je ful žalostno sam nekatere to res počnejo za preživetje al pa so v to prisiljene od drugih...
sem že bla v takšni situaciji seveda nisem sprejela.. neki 40letnik mi je ponudil 300evrov če bi šla z njim.. bla sem na eni internetni strani in mi je poslal ponudbo napisala sem mu samo premalo hehe
seveda ni denarja da bi šla z nekom zaradi denarja! nikoli!
Željo moja, tugo moja Još sam tvoja, još si moj Sve, sve me boli od tebe Željo moja, tugo moja