babyblue21 napisal/-a:Na na fantovo srečo, me samo moj fant ccc. Le s fantom sva se pogovarjala o tem in mi je na vsak način hotel dopovedati, da se to dogaja zato, da ženske naredijo letnik
babyblue21 napisal/-a:Na na fantovo srečo, me samo moj fant ccc. Le s fantom sva se pogovarjala o tem in mi je na vsak način hotel dopovedati, da se to dogaja zato, da ženske naredijo letnik
Na pravni se baje to dogaja ja...
ja seveda
Mene tud zanima kaj več o tem, ker prvič slišim kaj takega.
itak sej na pravni se tk ne da drgač naredit k pa da greš 3x mal v kabinet kakiga profesorja pogledat..in nism nardila enga izpita na 1.roku, zdej pa verjetn bom ker sm bla mal na obisku mislim kire glupe no..to so verjetn izjave kakih cvetk, ki jim v 2 letnih ni uspel 3 izpite skup spravit, pol pa so krivi vsi drugi, tiste k so nardile so itak zarat tega in ja, poudarek bi mogu bit na besedici "baje", ker dvomim da se to res dogaja..
Mi na zdravstveni mamo tud ene tok hudih asistentov sm vedno komi čakala vaje Pa z nami so hodil med odmori na kavice pa za žurat smo se menil k smo nekatere zutri prihajale čist zalimane in so nas hecal da kje ga žuramo in če ga vzamemo kdaj sabo amm glede prfoksov si pa tud jst sploh ne bi upala nič probavat..pa dobr mamo same stare tko da niti nism razmišljala o tem!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Moj fant je asistent Ceprav so vaje na nasem faksu bolj sproscene sem se vseeno prestavla v drugo skupino, Je bilo pa kar zabavno dokler sem bila tam, ko smo pred tablo hodili.
Na pravni se baje to dogaja ja...
ja seveda
Mene tud zanima kaj več o tem, ker prvič slišim kaj takega.
Če bi bla kaka ne tako stara profesorca, zakaj pa ne Čeprav take še nisem srečal do sedaj. Ok, morda eno.
Pa ne bi zaradi ocen, s tem itaq nisem imel praktično nikoli težav