Vse o MSN / Problemi z msn
~NIA~ napisal/-a:Blossom napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:men noče povezat že enepar dni.. kao napaka, in pol ko kliknem odpravljanje težav mi vse obkljuka, kao da je vredu, povezat pa noče..
any idea?
Poglej, kakšno kodo napake ti sporoča in jo najdi tu:
Msn Errors
sm, in sm vse postopke šla skos kukr tm piše, nikjer mi ni nč jebal da bi blo kj narobe..
razlika med prej in zdej je pa samo ta da prej mi je takoj vn vrgl pa napisal napaka, zdej se pa pou minute povezuje in šele nato vn vrže..
mooo..
a se da kje z neta povezat tudi
Ja, se da
Web Messenger
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Eno vprašanjce
. Mami bi narihtala MSN, pa me zanima kako nej to nardim. Midva z bratom imava namreč program že gor, pač zbereva svoj naslov, vpiševa geslo in to je to. Zdej bi pa še mamo dodala, pa ne vem kako. Pa sm enkrat vedla, sam zdej ne vem več, ne najdm... 

Just dance and everything it´s gonna be ok!
moi T napisal/-a:Eno vprašanjce. Mami bi narihtala MSN, pa me zanima kako nej to nardim. Midva z bratom imava namreč program že gor, pač zbereva svoj naslov, vpiševa geslo in to je to. Zdej bi pa še mamo dodala, pa ne vem kako. Pa sm enkrat vedla, sam zdej ne vem več, ne najdm...
Najprej ji moraš narediti mail na hotmailu, šele nato lahko dodaš njen msn naslov v messenger. To pa narediš tako, da v oknu messengerja pred vpisom klikneš ono puščico pri e-poštni naslov, pa klikneš vpis z drugim windows live id-jem, potem napišeš mail, geslo, po želji podatke shraniš, da si bo naslednjič zapomnil, in klikneš vpis.
buubbika napisal/-a:Blossom napisal/-a:°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:buubbika napisal/-a:novo:
Kako lahko vneseš v osebno sporočilo nekatere druge smajlije, ne sam te, ki so standardni. Npr tegale ""?? Vem, da sm 1x dolgooo nazaj vidla pr enmu tipu to.
desno klikneš na smeška ki ga hočeš imeti tam.. ga shraniš....
potem greš v msn .. tools/emotions/create.. potem ga najdeš (slikco tega smeška) in še vpišeš kako naj bo shranjen (npr. če ga shraniš pod HM se ti bo vedno ko boš napisala HM narisal smešek namesto besed).
thats it
ampak ona hoče met druge smajlije v osebnem sporočilu (pod imenom, nickom v msn-ju), ne pa samo v pogovoru...če sem prav razumela
Blossom, to mislim ja.
a si probala kar preprosto copy-paste...mislm d bi moral delat (ni pa preizkušeno!)
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
Rebook#3 napisal/-a:Mene pa zanima, katera verzija MSN-ja je ta: pri meni se imena drugih vidijo v takšnih okvirčkih: [a=5] nekdo [/a]. A bi mi lahko katera poslala link? Prosim.
To v bistvu ni nova verzija msn-ja, ampak je dodatek. Imenuje se MSN plus. Ko boš imela ta dodatek inštaliran, bodo namesto teh okvirčkov barvni nicki.
pa še link: Msn Plus
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:jz mam tud en problem z msn-jem...
namreč ne dostavlja mi vsega kar mi kdo napiše al pa kar jaz napišem druga oseba ne dobi... če pa že, pa dostavi full z zamikom...
glede virusov sem že pogledala in mi nič ne najde..
a je mogoče kej povezava s tem da sem si inštalirala msn live zdej?
Ej...to je pri meni isto. Katastrofa!!!
A ste že kaj pogruntali, kaj bi to lahko bilo?
Isto imam windows live in dodatek msn plus.
Blossom napisal/-a:Rebook#3 napisal/-a:Mene pa zanima, katera verzija MSN-ja je ta: pri meni se imena drugih vidijo v takšnih okvirčkih: [a=5] nekdo [/a]. A bi mi lahko katera poslala link? Prosim.
To v bistvu ni nova verzija msn-ja, ampak je dodatek. Imenuje se MSN plus. Ko boš imela ta dodatek inštaliran, bodo namesto teh okvirčkov barvni nicki.
pa še link: Msn Plus
Hvala!