Na maturanc brez fanta?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Ali bi šle/šel na maturantski izlet brez fanta/punce?

Da
85
87%
Ne
13
13%

Skupaj glasov: 98

Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: šiška

Neprebrana objava Napisal/-a urša** »

*purple* napisal/-a:urša**, ni nujno da tebe ne marajo.lahko se cel klas preprosto ne razume.jst sem se dost hitro umirila, mojemu klasu se je pa veselo žuralo.In pač nisem imela neke teme ki bi jo vneto delila z njimi, kot so oni delili si med sabo dogodke iz žuranja.(pa to ni cel klas, ker ga polovica sploh ni šla, šli so samo tisti hudi žurači)in to je bilo še preden sem dobila mojega fanta.
Sam pač, jst bi hodila po izletkih, oni bi pili...pa se nismo sporazumeli, oziroma še preden sem karkoli dorekla da grem, sem povedala da ne grem.

:roll: zelo zelo dvomm da se celotn klas ne razume, ker to pomen da sta use odmore sedel usak na svojem mestu :D in taki klasi ne obstajajo... pač ti ni blo do maturanca, ne obsojam... js samo pravm da je bedno iskat izgovore v sošolcih.. švical ste 4 leta skp pr usakmu testu in zlo dvomm da nisi mela nobene kolegice u klasu... in po 4ih letih tega mislm da ga sede en tedn sošolce spoznt še izven šole, kjer je vzdušje čist drugo... na maturancih izleti so, če se ti da zjutri ustt, u končni fazi morš bit tut mal samostojen (če noben iz tvojga klasa ne gre) in it na take izlete še z drugimi razredi in šolami če te to tok zanima... in usi k na maturranca niso šli so rekla da je to ene navadna "pijanica" pa pač ni... in ni treba tega govort če nimaš izkušenj... so izleti, so igre, greš plesat, greš športat in če ti ne sede pit pač ne pijš.... sam ne govor da je maturanc en tedn netreznosti... maturanc je tak kokr si ga nardiš sam! če boš tm en tedn sedeu in boš meu u glavi kok je bedno, pol tut vrjetn bo... če se pa uklopš u družbo, delaš stvari katere te zanimajo, hodš na izlete... zna bit pa to najbolši dopust...
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka

~NIA~ napisal/-a:vem, sam kr ene pišejo da vse ki nismo šle, ne zdržimo 1 tedn brez tipa in zdej še drugim to vsiljujemo

tle noben nobenmu nič ne usiljuje, samo ni uredu da taki, ki niso bli na maturancu najbolj kritizirajo pa še zraven niso bli :? usak naj dela kar mu paše... mislm da tut nobena družba noče gledat, sošolca u kotu že napol v depresiji... taki naj raj ostanejo doma :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

*purple* napisal/-a:Aloha pa spet predvideva po svoje.Hm, nevem kakšen je biu tvoj maturanc ampak po vtisih iz našega maturanca se je pretežno pilo in plesalo in to je bilo vse, kar sem tudi vedela da bo.
in ja maturanci so večinoma taki v tem stilu.Poleg tega pa ja, meni je predrago da grem v grčijo in sem prisiljena na en hotel in na gručo pijanega folka, ki noče nikamor drugam it kot se ga nacejat pred hotelom.sori, dam rajš še sto ojrov več pa grem po vseh možnih ogledih.so mi pač take stvari bolj zanimive kot dnevno nalivanje.
In če je tebi to všeč, potem ne sklepaj po sebi, da je drugim tudi.
In ja, fanta bom vlekla kamorkoli bom hotela, ker želim da je z mano.Kot sem rekla, rada z njim preživljam dneve in doživljam nove stvari kakor tudi on z mano, tako da ni nobene bojazni al da se zarad tega nebi mela rada, al karkoli.
In ja aloha se znam zabavat, samo moja leta divjih zabav so mimo.zdaj raje sobotni večer preživim v mojem stanovanjčku s kakšno pivičko in fantom.nekateri pač malo prej prerastemo neprestano žuranje.
.

Pa purple, ti si čudežni otrok, vedno in pousod veš use, predvidevaš use, poznaš use, a sploh obstaja področje življenja, na kerga se ne "spoznaš"?

Če je meni ušeč? Pijančevanje? Dej, lepo te prosm, BERI. Prou posebi sm šla razložit, da sm spila res par koktejlou, kar je blo daleč od pijanosti, lih tko je blo men podobnih čist zadost, da našga maturanca nikol nism razglasila za utapljanje u opoju, takem in drugačnem.

In spet, kdo govori o žuranju čez use meje?! Js nism bla nikol (!) party animal, se prau nism mela česa prerast, pa sm šla na maturanca, se družla s sošolci, noben ni biu prkrajšan za nč. Vidla sm kraje, vidla znamenitosti in običaje, spila par koktejlčkou, se (še bolj) povezala z določenimi ljudmi, se nakolesarla, naplesala, narežala, ...

Sobotni večer s pirom u roki? Oh, kako lepo.

Ni te blo na maturancu. Sploh. Ampak veš pa več od useh tle, k smo bli.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Noben vam ne vsiljuje nobenega mnenja, samo hočemo povedat, da je malo tško govorit o nečem, kar bolj malo veš, to je torej o maturancu.
Če so vam druge sošolke povedale, kako je blo, še vedno ne pomeni, da veste vse. Ali pač? :wink:
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Tud jst sm ena izmed tistih, ki ne spijejo tolk, da bi ble pijane do onemoglosti. Ni trenutka na mojem maturancu, da se ga ne bi zavedala. In nobena od mojh prjatlc ni bla noben dan tolk pijana, da bi jo mogl rešvt (= vlečt do hotela in podobno). Pa je blo vseen zakon.
Uporabniški avatar
miky-ca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miky-ca »

nikolliiii v življenju nebi zamudila maturanskega izleta....veliko mojih sošolk je odšlo in nobena ni prevarala fanta....zaupaj vase....in pol bo ti tut fant zaupal....maturantski izlet je le eden v življenju in vrjam marsikateri od mojih sošolk , ki niso ble na maturancu zarat fanta jim je žau....to je le tedn druženja in žuriranja s sošolci in sošolkami.... :D :D :D nebo ti žal

p.s.: js bi šla še enkrat :D :D :D
...there's no point in living If you can't feel the life...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Matr, vlečt fanta zravn na maturantski izlet je pa res najbolj debilna ideja kar ti lahk pade na pamet. :roll:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

urša** napisal/-a:
*purple* napisal/-a:.....

:roll: zelo zelo dvomm da se celotn klas ne razume, ker to pomen da sta use odmore sedel usak na svojem mestu :D in taki klasi ne obstajajo... pač ti ni blo do maturanca, ne obsojam... js samo pravm da je bedno iskat izgovore v sošolcih.. švical ste 4 leta skp pr usakmu testu in zlo dvomm da nisi mela nobene kolegice u klasu... in po 4ih letih tega mislm da ga sede en tedn sošolce spoznt še izven šole, kjer je vzdušje čist drugo... na maturancih izleti so, če se ti da zjutri ustt, u končni fazi morš bit tut mal samostojen (če noben iz tvojga klasa ne gre) in it na take izlete še z drugimi razredi in šolami če te to tok zanima... in usi k na maturranca niso šli so rekla da je to ene navadna "pijanica" pa pač ni... in ni treba tega govort če nimaš izkušenj... so izleti, so igre, greš plesat, greš športat in če ti ne sede pit pač ne pijš.... sam ne govor da je maturanc en tedn netreznosti... maturanc je tak kokr si ga nardiš sam! če boš tm en tedn sedeu in boš meu u glavi kok je bedno, pol tut vrjetn bo... če se pa uklopš u družbo, delaš stvari katere te zanimajo, hodš na izlete... zna bit pa to najbolši dopust...

ja in če se razumemz eno ali dvema dobro z ostalimi pa ne, to še ne pšomeni da bi bila s celo ostalo grupo pripravljena preživet cel teden skupaj.naš klas je bil pač tak kot je, dobro vem kakšen je bil, poznam vse in vem kaj se je dogajalo v šoli, sem predvidevala kaj se bo na maturancu in točno to se je zgodilo.Šla je polovica klasa, ali pa še manj in še to sami ornk žurerji, ki so takrat videli bistvo življenja v tem, da so se ga čimbolj nažgali, polupčkali ali celo poseksali s čimvečimi, pokadili čimveč trave in se drug dan ob kafetu pogovarjali o tem kako so prejšnji dan kozlali.In z njimi res nimam kaj počet.
In nevem kako je z vami, ampak moja trezna glava nikakor ne zdrži med petnajstimi pijanimi.Čebi bila nažgana potem verjetno nebi blo take panike, ampak mi to pač ne sede več že dolgo časa.Ok, sem in tja ja, ampak da bi se pa cel teden nažigala pa ne.In se nekak ne vidim na maturancu za 500 evrov, kjer bi videla hotel, hotelske lokale in plažo pred hotelom in gruče pijanega folka.
in nevem kaj zdej tok olepšujete maturance..vsi vemo kaj in kako se tam dogaja, ne rabim bit tam.vempa tudi kaj se je dogajalo z mojim klasom čist tisto kar sem rpičakovala da se bo in zarad kterga razloga tud nisem šla.

in kot sm že povedala, ne rečem nič ka vi in kako pijete ali če sploh, ne rečem nič o vaših maturancih, poznala sem pa svoj razred in točno vedela kaj bo.nas je šlo pol razreda že prej enkrat za vikend na morje pa sem že tam doživela t, da v dveh dneh nisem zatisnila iti očesaker mi niso pustili.da ne govorim da smo dvakrat leteli iz kempa Lucija ven in da smo zadnjo noč "prespali" sredi portoroškega parkirišča.dobro da je blo to samo dva dni.
In ravno tako kot praite da jaz vem vse, vi trdite nekej o čem ne veste nič.In še zadnjič, poznam sebe, poznam svojega fanta in poznala sem svoj razred in sem komot lahko predvidela kaj bo.In za tist dnar sem si rajš privoščila en ornk dopust s fantom in vem, da mi nikoli ne bo žal.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Ej draga, ne veš kok sm vesela, da sm letos končala gimnazijo samo iz tega razloga, ker sm mela tko neumne sošolce. Pet minut si bil pr ns u razredu pa si začutu ta egoizem, ki je prevlaodval pr večini folka. Mela sm 4 sošolke in ene 2 sošolca, k smo se pa dobr štekal. In zarad njih sm vidla bistvo tega, da grem na maturanca. Verjem, da se na maturancu še najbl čudne vezi čudežno spletejo. Mogoče je na eni strani kriv tud alkohol, dejstvo pa je, da si na maturancu drug človk kokr v šoli. In če se pustiš, da te folk spozna še z druge plati (izven šolskih vrat), verjem, da znajo bit presenečeni. Sošolka ni šla na maturanca zarad fanta in zdej sploh noče, da se kdaj o maturancu menmo, ker ji je žal, da je zamudla vse to.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Js tudi nism šla na maturantski.. Za to je biu kriv itak klas k se tko doro štekamo :D Na začetku smo bli vsi za Ios pol pa si je en premislu in pol še drugi in tretji.. pač verižna reakcija.. In se nismo znali zmenit tko da so vsi odpovedali razn 5ih.. Pol sm dobila ponudbo od paralelke da bi šla z njimi samo se mi je zdelo nekako že prepozno.. In mi je žou kr vsi govorijo da je to edinstveno..
Prvo ku prvo ti ni treba bit s tvojim klasom, kr grejo tudi drugi, in pač tam spoznaš folk.. Tko slabe sošolce pa dvomim da mate da nbi upali preživet tistih 7-10 dni..
Vsih pa beseda maturantski asociira na alko,.. Ja če ti paše piješ tam tudi 24 ur na dan, samo dvomim da zmorejo vsi to in dvomim da so vsi k grejo na maturantski taki kroniki da ne zdržijo 1 dneva brez da bi se ga na mrtvo ulili.. Pač na maturantskem si bolj sporščen in zto malo več tudi spiješ samo FUL dovmim da so vsi tam pijani.. Sploh pa ne vem kdo je ta genij k bi drugi dan ves slab hodu po 40 stopinjah gledat znamenitosti.. Ja, na maturantskem se tudi to dela, tko da izjave kot so "se mi zdi škoda dajat tolko denarja za se ga ulita, kr to lahko delam tudi doma"... ja itak, samo uzdušje ni isto.. In sm poznala doosti takih klasou kjer so se hmali pobili med sabo, pol pa zadnji dan so jokali kr niso teli it domu in so se tko dobro uštekali.. Sama nism taka da bi se ga vsak dan neki ulivala, k tudi moj želodc & glava nbi zdržala, samo vseeno ne grem obosjat drugega folka in zaradi tega se ne bi nikoli odpovedala maturantskemu.. to je FUL bedn razlog. Se mi zdi ku da tak folk ne zna uživat, ne zna bit sproščen in gleda samo na slabe strani maturantskega.. pol itak da vidiš vse neki negativno.. Dokler ne doživiš tega dvomim da lahko kdo karkoli reče..
Glede tipa pa ne vem kje je problem.. zvleči ga s sabo (je dosti takih k to delajo).. čeprou pol itak visih vseh 24 ur s tipom.. :roll: če ne pa - se mi ne zdi cela reč bit brez tipa 10 dni.. In če te je vnaprej "strah" da boš bla s tipom k ti je všeč pole tudi veš da boš bla.. In tle se dej prašat al ti je res kej do lastnega fanta da maš že 2 mesca prej take misli.. Če bi ga mela res tko rada ku praviš, ti niti na misel ne bi padla taka stvar..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Res je, da je velik romanc na maturantcu, ampak točno tolk, kokr jih hočeš met. Mene je moj bivši 14 dni pred maturancem pustu in sm bla samska, pa tud z enim tipom nism bla. Prvo kot prvo nism niti prebolela 2 letne zveze, drugo kot drugo pa nism človek, ki bi se kr tko predal avanturi in sm se mela čist fajn s sošolci, bivšimi sošolci, frendi, ki jih nism vidla sto let...

V glavnem pa mislm tud, da če hočeš vzet fanta zravn ga lahko, ker bo tud tko lepo, ne bo isto kot če bi bla sama (s sošolci and company), ampak maš vseen lepe počitnice, to zihr!

Zdejšnji fant, s katerim sva skupi 3 mesce, se je v mojo družbo ful fajn vklopu in jst v njegovo. Tud ko gremo vn, nisva skoz skupi, okej res da skor skos, ampak tud če gre on nekam s frendi, se jst lahko zabavam s svojimi frendicami, al pa s puncami od njegovih prjatlov, s katerimi se tud dobr razumemo. Ker bivši na primer se nikakor ni hotu vklopt, skos je hotu, da sva sama... Kar pa ni zame, jst sm družabna oseba in mi ne paše vedno družba samo enega človeka, pa čeprav je to moj fant.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Res je, da je velik romanc na maturantcu, ampak točno tolk, kokr jih hočeš met. Mene je moj bivši 14 dni pred maturancem pustu in sm bla samska, pa tud z enim tipom nism bla. Prvo kot prvo nism niti prebolela 2 letne zveze, drugo kot drugo pa nism človek, ki bi se kr tko predal avanturi in sm se mela čist fajn s sošolci, bivšimi sošolci, frendi, ki jih nism vidla sto let...

V glavnem pa mislm tud, da če hočeš vzet fanta zravn ga lahko, ker bo tud tko lepo, ne bo isto kot če bi bla sama (s sošolci and company), ampak maš vseen lepe počitnice, to zihr!

Zdejšnji fant, s katerim sva skupi 3 mesce, se je v mojo družbo ful fajn vklopu in jst v njegovo. Tud ko gremo vn, nisva skoz skupi, okej res da skor skos, ampak tud če gre on nekam s frendi, se jst lahko zabavam s svojimi frendicami, al pa s puncami od njegovih prjatlov, s katerimi se tud dobr razumemo. Ker bivši na primer se nikakor ni hotu vklopt, skos je hotu, da sva sama... Kar pa ni zame, jst sm družabna oseba in mi ne paše vedno družba samo enega človeka, pa čeprav je to moj fant.
Uporabniški avatar
miky-ca
Sramežljivka
Sramežljivka

ZAKAJ VEDNO KRIVITE ALKOHOL PA SOŠOLCE IN SOŠOLKE???
jst sm šla na maturanc ubistvu sama ker najboljša kolegica ni šla zarat tipa v druge se pa itak nism hotlaa vrivat, kr so bli vsi po skupinah....in pol sm bla sama in mela sm se norrrroooo....vrjemte....spoznala sm veliko folka iz paralelke pa iz 5. letnikov pa smo meli nore žurke na koncu smo ga pa žurali vsi skup naš klas pa še una2. tist ki je hotu bit pijan je itak biu tist ki pa ne je pač ostal v hotelu pa gledal v prelepe stene - (to sta ble sam 2) in pol je ena od tehdveh uletela z izjavo da bi še enkrat šla, ker sploh ni znala uživat in ji je žal....in ji je lahko poleg vseh tistih ki niso šle zarat tipa...kr so pol mesec dni ko smo se mi pogovarjali o maturancu one ble tiho....pa se jim je vidlo da jim je žal....za maturancc si nardiš sam kokr hočeš....od tebe je odvisno a se boš mel fajn al ne...
aja pa vrjamem da se je marsikatera mela fajn na počitnicah, ki jih je mela s fantom namest maturanca sam...maturanski izlet je biu samo edn v življenju ....na počitnice s fantom pa lahk greš jutr če si namisliš...poanta je druženje in spoznavanje .....pa spomini itaq :D :D :D

p.s.: seks na maturancu ni obvezen ---kkr sm rekla vsak dela kar hoče in vsak si nardi tako da bo užival....
Uporabniški avatar
miky-ca
Sramežljivka
Sramežljivka

:oops: :oops: :D
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka

*purple* napisal/-a:...

lej da ti še enkrat neki povem.. ne sodi iz svojih neizkušenj in ne prepričuj ljudi da je maturanc ena navadna pijanica... če ti nisi dala priložnosti svojim sošolcem še izven šole, ne prepričuj da tud drugi naredijo isto.. poleg tvojih sošolcov je blo pa na istem maturancu še velik drugih ljudi, ki bi jih lahko spoznala... si pač očitno taka oseba, ki ni preveč samostojna in ma rada nekoga stalno ob seb (fanta, prjatle) in ne morš sama na izlete oz ne morš na izlete z nanovo spoznanimi ljudmi, in čist razumm zakaj maturanc ni zate... in če si že pr svojih 17 letih razmišlala kot 30 letnica, da ne rabš žuranja pač uredu, ampak mislm da je za 17 let neki naravnega da rabš pol 4ih letih sredne šole mal zdivjanja, plesa, športanja, brez obremenjevanja da more v usem bit neki poučnega, nekje stran od doma... mislm da tle noben ne olepšuje maturanca, ampak govorijo iz lastnih izkušenj... ti pač vidš u maturancu use najslabš kar je možno, drugi pa k so dejansko to preživel vejo, da ma ful nekih pozitivnih stvari... :? sovražm take negativne poglede na stvari katere ne poznaš :roll: in nima smisla, da jih širš na ostale...

pa brez zamere
Odgovori