*purple* napisal/-a:Aloha pa spet predvideva po svoje.Hm, nevem kakšen je biu tvoj maturanc ampak po vtisih iz našega maturanca se je pretežno pilo in plesalo in to je bilo vse, kar sem tudi vedela da bo.
in ja maturanci so večinoma taki v tem stilu.Poleg tega pa ja, meni je predrago da grem v grčijo in sem prisiljena na en hotel in na gručo pijanega folka, ki noče nikamor drugam it kot se ga nacejat pred hotelom.sori, dam rajš še sto ojrov več pa grem po vseh možnih ogledih.so mi pač take stvari bolj zanimive kot dnevno nalivanje.
In če je tebi to všeč, potem ne sklepaj po sebi, da je drugim tudi.
In ja, fanta bom vlekla kamorkoli bom hotela, ker želim da je z mano.Kot sem rekla, rada z njim preživljam dneve in doživljam nove stvari kakor tudi on z mano, tako da ni nobene bojazni al da se zarad tega nebi mela rada, al karkoli.
In ja aloha se znam zabavat, samo moja leta divjih zabav so mimo.zdaj raje sobotni večer preživim v mojem stanovanjčku s kakšno pivičko in fantom.nekateri pač malo prej prerastemo neprestano žuranje.
.
Pa purple, ti si čudežni otrok, vedno in pousod veš use, predvidevaš use, poznaš use, a sploh obstaja področje življenja, na kerga se ne "spoznaš"?
Če je meni ušeč? Pijančevanje? Dej, lepo te prosm, BERI. Prou posebi sm šla razložit, da sm spila res par koktejlou, kar je blo daleč od pijanosti, lih tko je blo men podobnih čist zadost, da našga maturanca nikol nism razglasila za utapljanje u opoju, takem in drugačnem.
In spet, kdo govori o žuranju čez use meje?! Js nism bla nikol (!) party animal, se prau nism mela česa prerast, pa sm šla na maturanca, se družla s sošolci, noben ni biu prkrajšan za nč. Vidla sm kraje, vidla znamenitosti in običaje, spila par koktejlčkou, se (še bolj) povezala z določenimi ljudmi, se nakolesarla, naplesala, narežala, ...
Sobotni večer s pirom u roki? Oh, kako lepo.
Ni te blo na maturancu. Sploh. Ampak veš pa več od useh tle, k smo bli.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...