pri matematiki mi je uspelo prit do kombinatorike...kako naj povem kaj je binomski izrek? vrjetno ne morem samo formule napisat, ampak je treba tudi kaj povedat. v knjigi od bojane dvoržak je samo formula
^^ Omg kok si ti že velik predelala, jst sm komi pr kotu. Kdaj pa maš ustne? Upam da ne takt k jst, ker bom dobila slabo vest , ker komi tok mal znam:( .
račka napisal/-a:jz pa za anglo tko pravm k me bo lihkar pobral
jooj ne mi s takimi izjavami.. itak da vsak preživi maturo, sploh pa ustne.. če znaš govorit po angleško (kar sti je pomoje po 8ih letih že ratalo naučit) te nima kej skrbet..
na koncu boš dobila vseh 20%
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
žuža, nisem dosti predelala...pri matematiki sem si prebrala vprašanja in odgovore in si poskušala kaj zapomnit. slovenščino sem začela danes in mi je uspelo prit celo do renesanse, pa še to ne znam kaj dosti obnovit za nazaj. mah, se ne sekiram tolko za ustne ki nekaj bom že zmotala vn. važno da pisno ni blo velika polomija
buubbika napisal/-a:Sploh nevem, a me je treba bit strah al ne
Meni so vsi rekli kako so ustni čist na izi pa da to vsak nad 15% dobi, če le kaj pove, pa da ti ful pomagajo... Samo jaz sem vedno manj prepričana v to.
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
Glede na to da letos moresta bit dva k se spoznasta na predmet, dvomim da bo kako veliko šenkavanje.. Glavno besedo pr oceni majo profesorji ja.. Samo če komisiji kej ne paše ti lahko odbijejo točke.. Js se ne zanašam več na take izjave..