jaz sem imela v glavi, da bom čakala 3 mesece, ker sem bila pač prvič v zvezi kjer sem se dobro počutila in se hotela da gre počasi, ker bi bil moj prvič...po treh tednih nisem zdržala več kaj pa naj, če me je tako privlačil ...kolegice so mi govorile, da me bo pustil ko bo dobil svoje...skupaj sva že 2 leti...in seks je še vedno božanski!
midva z zdajsnim nisma nc cakala... ce mi je bil pa tk fajni..js pa njemu... lej ce ma tip namen punco pustit, po tem ko dobi, je tak vseeno al bo dobil po enmu tednu al po treh mescih...vazno je kaksen je tip, kaksne namene ima, in ne to kdaj bo dobil...
dva dni po tem ko sva se spoznala...ni mi niti mal žou...edino kar bi spremenila je da bi uporabla kondom in se ne obnašala tok nezrelo kukr sm se!!!!!ampak hvala bogu se je vse lepo in prou iztekl...sva pa še dans ful dobra kolega
Najprej sma postopoma raziskovala najini telesi...prvič pa je blo za oba po kakih 4 mesecih.. Pol mi je blo naslednje jutro ful bed,da sma že tak hitr pa pri teh letih(15), zej pa mi ni več....kr sma že skor 4 lete skup..
Midva z zdajšnjim še uradno hodila nisva, ko sva že. se mi zdi, da je blo mal prezgodej, ampak sva že nekej časa po malem mučkala in sva vedla, da prej al slej se bo zgodil
moj tisti prvič pa je bil po 3tednih kr hitro če berem ostale komentare.. ampak mi ni žal ker če gledam iz te smeri sma bila oba za in sem tudi jaz kot on imela nekaj od tega
vityka01 napisal/-a:moj tisti prvič pa je bil po 3tednih kr hitro če berem ostale komentare.. ampak mi ni žal ker če gledam iz te smeri sma bila oba za in sem tudi jaz kot on imela nekaj od tega
Kar niti ni važno. Sexaš ko ti paše. Pa če prvo uro, ko ga vidiš .