Če bi bla jaz tip, bi ženska odletela... Ma kaj odletela, še na seznam nebi prišla, če:
- bi bla fina. Ne prenesem finih žensk, baaaa, hudoooo.... Nema tu 2 uri bit v kopalnici, nema tu cele dneve se pojat po trgovinah, pa met 30 kavbojk na riti, nakar ugotoviš, da v nobenih nimaš kuliš riti, nema tu met 5 cm nohtu, jebote, za praskanje po hrbtu zadoščajo tudi kratki, nema tu, da se bi pravilno slovnično neke slinla, pa klatla z roko, da bi še kiri, ki bi preblizu stal plučnco faso, pa nema tu, da čupaš, jebote žensko, nisi na metal koncerti, stoj pr mir, ko se meniš!
- nea mi težit. Če začneš meni težit, začnem jaz še bl nazaj težit. Mej mir in bo vekomaj mir pr bajti...
- da bi mi gnjavla ženska ob vsaki obletnici, da bi hotla met nvm kaj... moooo, še malo takega teženja, pa bi hitru dobila zadnjo darilo, pa šla skuz vrata
- nea mi gnjavit za dopust! Ne grem... Pika... Če ne grem, ne grem. In ne grem, zato ker pač ne grem. Maš tačke, maš rito, maš roke, maš izpit, maš svoj keš... Vozi miška
- nea mi drezat neke brezveze. Če je torek, je torek, ne sprašuj, zakaj je torek...
Mene ne moti, če ma par kil preveč, pa če ma na riti neke celulita,... Samo, da pa ali ženska ali tip v glavi nima poštimano... Jooo, to pa me moti! Zelo!
Skratka, tak bi blo, če bi bla jaz moški

.
Drugače pa jaz pri svojih tipih toleriram veliko stvari, ne grejo tak hitro skozi vrata, razen, če mi nekej ne paše, pa pole še zanalašč to dela... Mooooo... Kinder garden

. Potlej pa samo šu in da ne vidim niti dima izpod copad, ko boš zaštartu

. Jaz se prej naveličam, to je bl problem pr meni

.