Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti

Za dušo in telo.
Zaklenjeno

a si grizete ??

da
22
51%
sem si
5
12%
ne
16
37%

Skupaj glasov: 43

Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

urša** napisal/-a:predlagam naj ena napiše mail na silva.petancic@kclj.si in potem sem skopira odgovor... ta mail js uporablam za vsa taka vprašanja

A zato traja zmeri cel dan, da tole teto dobim na telefon, če se hočem pri ginekologu naročit, ker mora na vse te maile odgovarjat :lol: :lol:
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: šiška

Neprebrana objava Napisal/-a urša** »

Ancica napisal/-a:
urša** napisal/-a:predlagam naj ena napiše mail na silva.petancic@kclj.si in potem sem skopira odgovor... ta mail js uporablam za vsa taka vprašanja

A zato traja zmeri cel dan, da tole teto dobim na telefon, če se hočem pri ginekologu naročit, ker mora na vse te maile odgovarjat :lol: :lol:

hahahaha možno :D ker tole teto vsi sprašujemo za nasvete :D
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

urša** napisal/-a:
Ancica napisal/-a:

hahahaha možno :D ker tole teto vsi sprašujemo za nasvete :D

Če je pa tko, pol si pa že zasluž lastn forum na kakšnem MedOverNetu :) :)
No, resno, dobro da vem, da se da tudi njo kaj prašat.
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

a pa res dobite odgovor? Jaz se tega še nisem posluževala.
Uporabniški avatar
lina malina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Neverland.

Neprebrana objava Napisal/-a lina malina »

Meni se je včeraj prvič pojavil (mislim da) tur.. na zadnji strani stegna, malo nad pregibom od kolena.. po vaših opisih bi rekla, da se ne motim :?
Zgleda kot en ogromen podkožni mozolj, natečeno, rdeče, s temno bunkico na sredini in fuuuul boli, težko hodim, spim.. nimam pojma, zakaj je nastal.. nič ne delam drugače kot ponavadi, kar se tiče hrane, pijače, stresa, nisem nič bolana.. sem večinoma v kratkih hlačah, k je tko vroče, tako da tudi koža ni v stiku s tkanino.. ful čudno.:roll:
Sem prebrala, da pomaga čebula, pa ognjičeva krema, propolis in ihtiolovo mazilo.. predvsem za tega tazadnjega me zanima, kje se ga lahko kupi.. a v vsaki lekarni al kako? Ne bi lih takoj letela zdravniku, če si lahko sama pomagam. Koliko časa je pri vas trajalo, da se je pozdravil? Pa kdaj ste šle zdravniku/če sploh?

Fuuuul hvala!!
:flower:
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

js sm mela dva tura..edn je biu dol pod trebuhom, drugi pa še nižje..
je točn tok zgledalo kot ti pravš..čeprou sm jih mela okrog trebuha nism mogla hodt, se premikat ne nč.. enkrat sm celo skup padla zaradi bolečin..šla sm takoj k zdravniku (po ene dveh dneh, k sm vidla da je to v bistvu tur)...sm dobila amoksiklav antibiotike, pa neko kislino za spirat, da razkužš.. am če ti tur dozori, gre potem tisto belo samo vn, loh pa tut ne dozori, kar se je pr men nardil.. na žalost se ti to pozna..js sm ga dubla lan oktobra in mam še zmer čiz mejčkn flekc tam kjer je biu.. sam je pa že zlo zginlo.. je meu pa moj tipčk tut tur, sam pr njemu je blu pa ful hujš!

drugače pa to nastane zaradi zamašitve lojnice..
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Meni tudi kdaj pa kdaj kakšen nastane... Do zdaj sem to reševala s kremo za mozolje pa razkužilom za rane. Enkrat pa mi je en nastal na čelu :ertrink: Ni bil velik, ampak sem morala jest antibiotike, ker mi je dermatologinja rekla, da lahko dobiš meningitis, če ti to nastane nad nivojem nosu (bakterije pridejo v kri pa po žilah do možganskih ovojnic) :buhu: pa tudi če ti zadaj na vratu nastane, je baje isto :!:
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Meni se tudi to dogaja. Po mojem je normalno. Dojke pač vsebujejo mlečne žleze in te žleze tudi kaj izločajo. Ko boš noseča, bo tega izločka več in drugačne sestave. :wink:
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Pikica18 »

men ne teče sma pa učas zasledim bele sledi v bradevički k jih pol z nohtom stran dam...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Pikica18 napisal/-a:men ne teče sma pa učas zasledim bele sledi v bradevički k jih pol z nohtom stran dam...

Hm..to pa ne vem, če je pametno, da z nohtom stran daješ. Jest tud včasih to opazim in mi moj skoz govori, naj pustim tako kot je, da ne bo kaj narobe :)
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a emkica »

no očitno je bla to pri meni sam ena čudna faza, ker zdaj s tem nimam več problemov...uf...še dobro, ker čene ne vem kaj bi nardila :D
PiLLca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PiLLca »

Princesska..tudi meni se to dogaja. Kose mi je prvič zgodilo, sem zagnala največjo paniko, kar jih je možno, ker sem po netu brala in povesod je pisalo, da je to znak raka.
Sem letela do zdravnice, hvala bogu je tudi družinska prijateljica.

Naj te pomirim, tako kot je ona mene. To ni nikakršen znak raka. (ga je imela moja zdravnica), ampak pač samo sprememba hormonov. Hormon prolaktin, kot je ena od punc že omenila. Te sprembe tega hormona so največkrat povezane s stresom. Torej če si bila morda zadnji čas malo bolj stresom ali kark kolitakega, je to razlog. Samo prosim ne stiskaj prsi, da bi še kaj ven priteklo (kot sem jaz :oops: ), ker to samo še vpodbudi zadevo, da porizvaja več izločka.

Alaram za raka bi bil, če bi bil izloček rjavkat in smrdeč :wink:
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

jst imam učasih tudi te probleme.. in sm brala in tudi kolegica mi je povedala da fuul pomaga če dosti piješ. . . sm provala in zdei pazim da spijem velilko tekočine na dan in pol je use ql med seksom in nič ne peče.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Anchie.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anchie. »

sixty napisal/-a:Ja, jaz mam tud problem. Ne hodim naravnost, ampak stopala obračam navznoter. Če me razumete. Kaj naj naredim? A naj obiščem zdravnico ali kaj. Vendar ko sem bila mala, me ni nikoli poslala k kakšnemu ortopedu, itd.. Saj večino časa se spomnim kako hodim pa potem sama poskušam hodit bolj navzven, vendar pa tudi velikokrat pozabim. Aja, pa medtem ko hodim se mi tudi kolena med sabo tolčejo :? A se to dogaja še kateri od vas? :?

tut men se med hojo kolena tolčejo med sabo ubistvu zgleda tut na pogled, kot da mam kolena bolj široka al kak, sej ne znam razložt. Mal me sicer moti pr teku, ker se kr dosti opazi, ampak mati narava nas je takšne nardila :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

moja sestrična ma že od rojstva probleme s hojo, saj nima ravnotežja. shodila je ko je mela 4 leta in še takrat tako da se je vedno kam držala. bila je na nešteto operacijah, zdraviliščih, bio-energetikih, 2 meseca je bila v bolnici v Milanu, vedno ko so imeli njeni sošolci počitnice je bila ona v bolnici ali v kakšnem rehabilitacijskem centru. vse polejte je bila po bolnicah, vsak dan so morali zaradi nje narediti ogromno kilometrov, od zravnika do zdravnika, plačali več miljonov sit za razne operacije v tujini.

zdej je stara 19, hoja se je izboljšala, lahko naredi par korakov brez opore, ampak nikoli ne bo normalno hodila, tako kot mi.

tko da bodi srečna da sploh lahko normalno hodiš.
Zaklenjeno