jaz sem pa dvojček ...sicer ne čisto tipični, ker mi niti ne uspeva z lahkoto navezovat stike, kar pa bi naj blo tipično za to znamenje ampak ko osebo spoznam, pa kar hitro postanem klepetulja drugače pa znam bit trmasta...čeprav ne glih za dolgo časa , pa razpoloženje lahko full hitro spremenim
sleepy beauty napisal/-a:pravjo da je ta kombinacija ubijalska
hm ... kaj pa vem ... to da sem trmast je 100% res ... drgac sm pa cist fejst decko in se z vsemi zlo fajn razumem ... ce se mi pa kdo zameri pa znam bit tud zleht ...
Žaklina napisal/-a:ribica, po luni lev, po ascendentu pa dvojček
Jšt tut ribica ... To smo itak najbolša bitjeca ... romantična, zasanjana, vedno nad oblaki ... zaljubljeni v poletje, morje, sonce ... A si ti tut takšna?? Tipična ribica ...
Jp , sam ena slaba stvar je da me celo zimo meče, k komej čakam na poletje pa mooorjeee+vse ostalo, pa to da mal preveč med oblaki plavam včasih, pol me pa kdo na silo prizemlji, pa ni glih luštn Drgač je pa prou fino bit ribca
Žaklina napisal/-a:ribica, po luni lev, po ascendentu pa dvojček
Jšt tut ribica ... To smo itak najbolša bitjeca ... romantična, zasanjana, vedno nad oblaki ... zaljubljeni v poletje, morje, sonce ... A si ti tut takšna?? Tipična ribica ...
Jp , sam ena slaba stvar je da me celo zimo meče, k komej čakam na poletje pa mooorjeee+vse ostalo, pa to da mal preveč med oblaki plavam včasih, pol me pa kdo na silo prizemlji, pa ni glih luštn Drgač je pa prou fino bit ribca
O jaa jst sm čist ista ... Res d best je bit ribica ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.