Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jah nam je pa profesorca vceraj na pripravah povedala se enkrat kere pesmice so in smo sli se enkrat cez njih.
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

no nm je pa naša angleška ljubav razodela, da zlo rada tut na osnovnem nivoju da pesmce. unfair, ampak usaj povedala je. čeprou upam da je to rekla sam zato, da ne bi mi bluzil pr obravnavi, zato k prou nikjer ne najdm svojih zapiskou za to sranje :roll:
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

tinca malinca napisal/-a:bravo ..hvala bogu, da nismo delali niti ene pesmice..mislim kar bruhala bom :evil: :evil: :eek: :cry: ..fak no.. pa so ZIHER na osnovnem nivoju?

A lahko prosim prebereš približno 5 postov nazaj, ko sem vam prepisala iz kataloga točno kaj piše??? :evil:
Še z rdečo sem poudarila tisto, kjer piše, da pesmic na osnovnem nivoju NI!!!

Pri nas se je očitno profesorica zmotila in bi se sošolca verjetno morala pritožiti.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Pomoje je to itak od profesorc odvisno.. Nam je rekla naša da pr prvem vprašanju dobiš sliko in jo moreš opisat, drugo vprašanje je ena izmed 26ih tem k jih mamo (zdej nvem al mamo tko samo mi al tudi drugi) in trtje vprašanje ma veze s knjigami k smo jih mogli prebrat (seveda, se jih js niti taknla nism :D )
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

ja sam ni lih fer da bi na enih šolah meli knjige+pesmce, na enih pa sam knjige :?
jz sm čisz zmedena zdj
*nikita*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *nikita* »

ja jaz sem prepričana, da mi na osnovnem nivoju imamo pesmce ... in to vseh osem, ki sem jih napisala ... ker pri nas je profesorca te pesmce napisala pod tiste teme, ki jih je očitno ona določila (teme po njeni izbiri) ... tko da lahko, da je to res odvisno od šole ... mi smo vse te pesmce tudi obravnavali ... sej ene sploh niso težke oz. so take ful na izi ... tako da jaz vem, da se jih bom učila, za druge pa ne vem.
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Ja očitno je res od šole odvisno. Mi tud mamo 35 tem, pri vanessi pa očitno 26.
^cherry^
Debatorica
Debatorica

:eek: :eek: A si zihr? :P Ampak to pa res ni fer! :D :wink:
^cherry^
Debatorica
Debatorica

No mi mormo očitno kr lepo use znat. Nam pa zrd tega najbrž ni treba pesmic na osnovnem. Očitno so res full razlike med šolami. :?
Zadnjič spremenil ^cherry^, dne 12. Jun. 2008 18:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamceek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamceek »

Mi mamo tud okol 30 tem..kolko točno ne vem...plus še 2 knjigi (look back in anger & christopher)..pesmice pa majo samo tisti kaj so na višjem nivoju..zaj pa ne vem..kaj ne bi mogli vsi isto met, glede na to da smo splošna matura :?:
..just wanna dance, wanna go insane...
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Mi jih mamo tud 15.
Na keri šoli pa si ti?

Teme, ki jih mamo in se jih zdele spomnim iz glave:
- personal identification
- home and family
- free activity (sport, tv, newspaper, radio)
- education (english and slovenian school)
- technology
- food and drink
- business (How to get a job)

Pa še neki jih, ampak se ne spomnem zdele
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: čokoladnica

Neprebrana objava Napisal/-a tinca malinca »

*sanja* napisal/-a:
tinca malinca napisal/-a:bravo ..hvala bogu, da nismo delali niti ene pesmice..mislim kar bruhala bom :evil: :evil: :eek: :cry: ..fak no.. pa so ZIHER na osnovnem nivoju?

A lahko prosim prebereš približno 5 postov nazaj, ko sem vam prepisala iz kataloga točno kaj piše??? :evil:
Še z rdečo sem poudarila tisto, kjer piše, da pesmic na osnovnem nivoju NI!!!

Pri nas se je očitno profesorica zmotila in bi se sošolca verjetno morala pritožiti.

ups :oops: ..pardon ker nisem prebrala vseh postov nazaj :roll:
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Uporabniški avatar
dajancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Piran/Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a dajancy »

Mi mamo pri anglescini 50 tem! :evil:
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

tinca malinca napisal/-a:ups :oops: ..pardon ker nisem prebrala vseh postov nazaj :roll:

Saj ni letelo samo nate, ampak na vse, ki ne preberete niti postov, ki so na strani, kjer potem odgovarjate. Saj me ne bi zmotilo, če se ne bi res potrudila, da sem šla gledat v maturitetni katalog in vse prepisovat (pa niti nimam letos mature in vam tukaj samo pomagam), potem pa vidim, da večina tega niti prebrala ni (ker jih je poleg tebe še kar nekaj za mojim postom spraševalo, če res ni pesmic na ustnem).
Se opravičujem, ker sem te "nadrla".

Po mojem je tako, da če vam profesorica ni posebej povedala, kako bo pri vas zgledal ustni izpit, potem velja to, kar piše v maturitetnem katalogu. Če pa je ona določila drugače, potem pa verjetno velja tako, kot je rekla.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

ok brez dileme: pesmic ni na osnovnem nivoju angleščina.mi jih nismo obravnaval, uni k majo višji nivo pa so obravnaval nek sonet pa še eno.
teme pa zelo očitno prfox sam določ ker mi smo jih tut mel neki čez 20 pa jih je dodala še 6 ki smo jih predelal v 4. letniku.angleščina ustni zgleda tko:
prideš, izvlečeš listek, lahko ga zamenjaš.prvo uprašanje je slika.jo opišeš in poveš pač kar vidš in se ti zdi d paše tja.drugo vprašanje je al iz knjige look back in anger al pa the courious blablabla....al pa pač ena od teh tem.tuki poveš pač pr knjigi kar je prov =) od tem pa sam nakladaš kar se ti zdi...pa še prfox da kakšna podvprašanja.100% je tko na osnovnem nivoju in ni šans d vas doleti kj druzga, v nasprotnem primeru se pa komot prtožte.edin če ste kot temo obravnaval pesmice pol MOGOČE obstaja možnost d so une pesmi pol kao ena tema...sam na naši šoli ni tko.
Zaklenjeno