Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti
predlagam naj ena napiše mail na silva.petancic@kclj.si in potem sem skopira odgovor... ta mail js uporablam za vsa taka vprašanja
ja sej jaz se tudi grem po vsakem sexu umit....ker me rana peče od sperme....sem naprej na začetku mislila da mam kako alergijo na spermo al pa kaj..hehe..ker me je zmeraj peklo tam,samo pol sem parkrat ko sem se obrisala videla male sledi krvi..in sem vedla za kaj gre...jaz si tudi ne mažem z nobeno kremo...pač dobro je da nasledni dan ne nosiš tangic..hee..da ne riba to vse skup,drugače pa hitro zaceli,ampak kaj ko vedno znova to rata...hehe
am ja..pri tem ne vpliva nobena poza...pri vsaki se meni to dogaja
am ja..pri tem ne vpliva nobena poza...pri vsaki se meni to dogaja
No ja, ne vem, če je zadeva tako nedolžna, da lahko rečete, da se to pač dogaja in bo tako vedno. Vsem se ne dogaja - jaz sem ugotovila kdaj se mi je (ko ni bilo vlažno, ko je prodiral pod čudnim kotom in je pritiskal direktno na presredek) in se temu izogibam pa je ok.
Plus to, verjetno ni najbolj zdravo (kaj šele udobno), da se ti vsakič po seksu naredi ranica ... kaj če se zagnoji? Ok, mogoče rahlo nemogoče, je pa tam doli že vse zelo občutljivo in se lahko hitro kako okuži, zato priporočam, da ob naslednjem pregledu pri ginekologu poveste za težavo in vprašate za nasvet, s čim namazati po odnosu. Pred tem pa poskusite z multigyn gelom, ki zagotovo oblaži zadevo in jo ekspresno hitro zaceli.
Plus to, verjetno ni najbolj zdravo (kaj šele udobno), da se ti vsakič po seksu naredi ranica ... kaj če se zagnoji? Ok, mogoče rahlo nemogoče, je pa tam doli že vse zelo občutljivo in se lahko hitro kako okuži, zato priporočam, da ob naslednjem pregledu pri ginekologu poveste za težavo in vprašate za nasvet, s čim namazati po odnosu. Pred tem pa poskusite z multigyn gelom, ki zagotovo oblaži zadevo in jo ekspresno hitro zaceli.
MsN napisal/-a: Pred tem pa poskusite z multigyn gelom, ki zagotovo oblaži zadevo in jo ekspresno hitro zaceli.
Samo to ne! Peče kot satan. Meni ni nič pomagalo. Je direkt za v kanto.
Vlažno je pa zmeraj, ker uporabljava lubrikant (brez okusa in vonja). Ginekologinja bo pa sam en brezvezn recept napisala, pomagal pa nč ne bo (preverjeno). Pa to je taka mala ranica, da ni nč hudga. V bistvu je mapo poknjeno. Verjetno imam preozko