Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti

Za dušo in telo.
Zaklenjeno

a si grizete ??

da
22
51%
sem si
5
12%
ne
16
37%

Skupaj glasov: 43

Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Hmm kaj pa če so glivice? Mogoče sploh ni ranica, pekoč občutek pa je značilen tudi za vnetje ...

Sicer pa poskušajta za nedoločen čas nehati z odnosi, počakaj, da boš 100 %, da je ok in potem poskusita, če peče pa ne nadaljujta, ker potem še huje raniš zadevo ...
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a emkica »

ja sej zdejle trenutno je vse v redu. V glavni je res povezano samo z spolnim odnosom, ker kadar nisva skupaj se vse pozdravi. Ko pa spet začneva s spolnimi odnosi se pa spet naredi ranica
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Tud jaz mam te probleme, pa včasih namažem z Bepanthenom... Je odlična kremica za takšne zadeve, sam kaj ko se pri sexu vse ponovi...
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: šiška

Neprebrana objava Napisal/-a urša** »

hmm mogoče majo pa vaši fantje res bl konkretne... js bi na vašem mestu uprašala za nasvet ginekologa
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

hehe.....nevem če majo ravno konkretne...jaz bi bolj rekla povprečne..vsaj moj.
kaj čemo...nevem....bo to pač se dogajalo...sej v bistvu hitro zaceli,.samo je pa včasih moteče ko hočeš sexat več kot 1x(na da/noč)...
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Tut js mam na žalost taki problem. Sam se mi to ne dogaja vedno. Včasih mam tut tam okoli presredka ful zatečeno :roll:
Obvezno se pa po vsakem sexu vedno umijem z vodo in nobenih krem ne nanašam gor, ker pol je še huje.
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka

pa kaj se to vsem dogaja :? ?? dejte bit pozorne na poze, mogoče vam kakašna dolečena poza ne odgovarja, da glih tja pritiska :?
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Čist obične poze prakticirama, tak da tu ne more bit problem. Pač smo nekatere malo bolj občutljive, to je pa tut vse...
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a emkica »

ja ne, k se mi to pr različnih pozah dogaja..sicer sem sprva posumila eno pozo, sam sem pol ugotovila da to pa le ni krivo :roll:
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka

predlagam naj ena napiše mail na silva.petancic@kclj.si in potem sem skopira odgovor... ta mail js uporablam za vsa taka vprašanja
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Eh js se pa sploh ne obremenjujem več s tem. Sem se mogla sprijaznat, da to ne bo z nobeno kremo in dohtarjem zginlo. Pač, tak je. Eni mamo take probleme, drugi drugačne...
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

ja sej jaz se tudi grem po vsakem sexu umit....ker me rana peče od sperme....sem naprej na začetku mislila da mam kako alergijo na spermo al pa kaj..hehe..ker me je zmeraj peklo tam,samo pol sem parkrat ko sem se obrisala videla male sledi krvi..in sem vedla za kaj gre...jaz si tudi ne mažem z nobeno kremo...pač dobro je da nasledni dan ne nosiš tangic..hee..da ne riba to vse skup,drugače pa hitro zaceli,ampak kaj ko vedno znova to rata...hehe
am ja..pri tem ne vpliva nobena poza...pri vsaki se meni to dogaja
Gost

No ja, ne vem, če je zadeva tako nedolžna, da lahko rečete, da se to pač dogaja in bo tako vedno. Vsem se ne dogaja - jaz sem ugotovila kdaj se mi je (ko ni bilo vlažno, ko je prodiral pod čudnim kotom in je pritiskal direktno na presredek) in se temu izogibam pa je ok.

Plus to, verjetno ni najbolj zdravo (kaj šele udobno), da se ti vsakič po seksu naredi ranica ... kaj če se zagnoji? Ok, mogoče rahlo nemogoče, je pa tam doli že vse zelo občutljivo in se lahko hitro kako okuži, zato priporočam, da ob naslednjem pregledu pri ginekologu poveste za težavo in vprašate za nasvet, s čim namazati po odnosu. Pred tem pa poskusite z multigyn gelom, ki zagotovo oblaži zadevo in jo ekspresno hitro zaceli.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

MsN napisal/-a: Pred tem pa poskusite z multigyn gelom, ki zagotovo oblaži zadevo in jo ekspresno hitro zaceli.

Samo to ne! Peče kot satan. Meni ni nič pomagalo. Je direkt za v kanto.
Vlažno je pa zmeraj, ker uporabljava lubrikant (brez okusa in vonja). Ginekologinja bo pa sam en brezvezn recept napisala, pomagal pa nč ne bo (preverjeno). Pa to je taka mala ranica, da ni nč hudga. V bistvu je mapo poknjeno. Verjetno imam preozko :) Tak da sem prepričana, da mi bojo enkrat pri porodu rezal presredek...
Gost

Saj multigyn mora peči na začetku :wink: Potem učinkuje ... Pekoč občutek mine čez par minutk, potem pa je super.

Saj moj presredek bo tudi rezan imam občutek, ampak se mi zdi, da se da med spolnimi odnosi to kar odpraviti, vsaj meni je uspelo, čeprav sem prej imela težave.
Zaklenjeno