Nedolžnost

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

urša** napisal/-a:hm in mislš da so ženske, ki imajo pestro zgodovino bolj spoštovane kot tiste, ki je nimajo? js bi temu (da se punca da tistemu, ki se ji zdi vreden) rekla samo večje samospoštovanje :? in bolj kot ženska spoštuje sebe, bolj jo spoštujejo drugi...

Spolno življenje je stvar vsakega posameznika in se ne tiče nobenega drugega. So drugi dejavniki s katerimi si človek pridobi moje spoštovanje. S kom in s kolikimi kdo spi je zadnja stvar, ki me zanima. Kdor me ocenjuje na podlagi spolnih partnerjev se mi samo smili in se mu izognem in ne potrebujem njegovega spoštovanja.

Samo sebe zelo spoštujem, zato pa vem, da ne bom nič manj vredna, če bom vsak dan spala z drugim, če mi bo tako ustrezalo. Manj se spoštuje nekdo, ki ne seksa samo zato, ker se boji kaj bodo ljudje rekli. Seks nam prinaša užitke in nobenega razloga ni, da bi se ga morali izogibati. In seks ni darilo, ki ga damo nekemu fantu, ki je mirno seksal celo življenje in od vsake pričakoval, da bo prvi. So druge stvari, ki jih dam fantu in s katerimi mu pokažem ljubezen.

In pravkar sem odgovarjala v temi o diskriminaciji žensk... :roll:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Noelia :gut:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

ryu10kyu napisal/-a:Brez muje in švica ni dobrega seksa!!!
Se pa najdejo ženske ki komaj malo narazen noge dajo in ležijo kot mrtve ribe...take niso ravno zaželjene med moškimi...pesda ste ene lenuharke ej...dajmo malo več od sebe...pa ne jamrati že v naprej preden ste nedolžnost izgubile ali ste komaj jo....da koliko je težko seksati...ležati na hrbtu in noge narazen držati :roll:
Kaj pa desc ki mora ves ta cajt po vas skakati? A njemu je pa simpel...če pa ne skače dovolj je pa on obravnavan za nesposobnega in levega jebača...malo pomislite tudi kako ve delujete...saj seks je simbioza :P

:D , umrla od smeha.
Kaj pa vi moški veste kako je ženski, ko ima tiča tam notri, pa zraven razmišlja, če je lepa, če pod pravim kotom narazen noge drži....kaj tip razmišlja med seksom :D , ali jo ljubi ali ne... :D , pa da ja ne bo šel pregloboko, ampak preplitko pa tud ne, joj, pa krč jo zagrabi, lak se ji odkruši :D, a kondom sploh še drži ...halooo?! Pol na koncu pa bolj zmatrana ven pride od tipa, kaj menič ryu10kyu, od česa le?
Zadnjič spremenil Atena13, dne 11. Jun. 2008 20:07, skupaj popravljeno 1 krat.
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

Nič ne razmišljamo...vse naše bitje je v tistem momentu v tiču :D Vanj je usmerjeno vse. Tič je skladišče celotnega moškega "jaz-a" med sexom. Še edina misel, ki mi pride na pamet je usmerjena tiču (npr. "glej da boš stvar opravil kot je treba in da jo bova zadovoljila"). O tem bi se lahko pisalo knjige...
:lol:
Uporabniški avatar
Kasiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kasiopeia »

ryu10kyu napisal/-a:Brez muje in švica ni dobrega seksa!!!
Se pa najdejo ženske ki komaj malo narazen noge dajo in ležijo kot mrtve ribe...take niso ravno zaželjene med moškimi...pesda ste ene lenuharke ej...dajmo malo več od sebe...pa ne jamrati že v naprej preden ste nedolžnost izgubile ali ste komaj jo....da koliko je težko seksati...ležati na hrbtu in noge narazen držati :roll:
Kaj pa desc ki mora ves ta cajt po vas skakati? A njemu je pa simpel...če pa ne skače dovolj je pa on obravnavan za nesposobnega in levega jebača...malo pomislite tudi kako ve delujete...saj seks je simbioza :P

:lol: ojej, huda :D

Sicer pa, jaz res ne vem, zakaj bi bil kdo ponosen na to, da je/ni devičnik... :nixweiss:
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

hm... js ne gledam na sebe kot na novo nerabljeno "obleko"... spoštujem sebe pričakujem, da me bodo spoštovali tudi drugi. in če se mu je zdelo super, da sem "nedotaknjena", res ne vidim kaj je v tem narobe. tut js bi bla navdušena, če bi bil on tut. pač ni, je mal bolj izkušen od mene, kar pa ne pomeni, da je podrl vse kar lazi in gre.
sem pa sprjaznjena s tem, da tipom prvi seks pač ne pomeni tok ko ženskam. jebi ga, drgačni smo. če je tipu kera všeč in je prpravljena bit z njim, bo pač seksal z njo, brez nekih čustvenih povezav.(seveda so izjeme) me smo pa narete tako, da rabimo do nekoga nekej čutit, pol se pa spustimo v bolj intimne vode z njim (sploh če gre za prvi seks, če je xy-ti ni več nujno). kar je prav. verjetno bi tut večina tipov mogla za prvič počakat na tisto, s kero se bojo meli dejansko radi. že zato ker bo njej velik pomenlo. ampak večinoma v trenutku, ko se pojavi priložnost, mislijo z taspodnjo glavo. na žalost...
LOVE hurts
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Atena13 napisal/-a: :D , umrla od smeha.
Kaj pa vi moški veste kako je ženski, ko ima tiča tam notri, pa zraven razmišlja, če je lepa, če pod pravim kotom narazen noge drži....kaj tip razmišlja med seksom :D , ali jo ljubi ali ne... :D , pa da ja ne bo šel pregloboko, ampak preplitko pa tud ne, joj, pa krč jo zagrabi, lak se ji odkruši :D, a kondom sploh še drži ...halooo?! Pol na koncu pa bolj zmatrana ven pride od tipa, kaj menič ryu10kyu, od česa le?

Js sm pa umrla od smeha zarad tvojga posta, ker lahko samo rečem, kako to sploh ni res!! :D Boli mene briga, kako izgledam, kako držim noge, kej je z lakom (ki ga, mimogrede, sploh nimam), s kondomom...Me ne briga! Ker verjamem, da tipi med sexom prav nič ne razmišljajo ampak avtomatično nabijajo in to je to :D Pa še če boš v tistem momentu najbolj grda, te bo on vidu ku lepotico :D
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: šiška

Neprebrana objava Napisal/-a urša** »

Noelia napisal/-a:Spolno življenje je stvar vsakega posameznika in se ne tiče nobenega drugega. So drugi dejavniki s katerimi si človek pridobi moje spoštovanje. S kom in s kolikimi kdo spi je zadnja stvar, ki me zanima. Kdor me ocenjuje na podlagi spolnih partnerjev se mi samo smili in se mu izognem in ne potrebujem njegovega spoštovanja.

Samo sebe zelo spoštujem, zato pa vem, da ne bom nič manj vredna, če bom vsak dan spala z drugim, če mi bo tako ustrezalo. Manj se spoštuje nekdo, ki ne seksa samo zato, ker se boji kaj bodo ljudje rekli. Seks nam prinaša užitke in nobenega razloga ni, da bi se ga morali izogibati. In seks ni darilo, ki ga damo nekemu fantu, ki je mirno seksal celo življenje in od vsake pričakoval, da bo prvi. So druge stvari, ki jih dam fantu in s katerimi mu pokažem ljubezen.

ja no in kaj je pol narobe če se punca odloč, da fantov ne bo menjala kot gate? če želi to delat z nekom, ki ga ona ocen da si to zasluž? ma zato manj samospoštovanja?

pa tale tvoj idealen svet.. diskriminacija dor gol, usi vemo kako se reče radodarni ženski pa naj me še tok velik samospoštovanja.. lahko je 10 ljudi okol nje, ki jo spoštuje, vedno se pa najde nekdo, ki jo ne.. enako je pri nedolžnih puncah... so tisti ko to prezirajo in nekateri fantje so še tok bl presenečeni če "naletijo" na nedolžno.. in ne razumm kakšna je pol to diskriminacija? usaka se odloč zase s kom bo sexala in je tut vesela, če potem tisti s katerim izgubi nedolžnost ve da je neki posebnga? vrjamš al pa ne tut fantje znajo to zelo cent in jim ni samo cilj da prvi "odkrijejo Ameriko".. nekateri gledajo na sex kot samo užitek, drugi pa na močnejšo povezavo med partnerjema... in ne razumm zakaj je slednje diskriminacija :?
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a leoncinha »

urša, diskriminacija zaradi "vsi vemo kako se reče radodarni ženski". Tipičen starokpiten pogled na svet, ljudje s takim razmišljanjem so bolj kot ne že fosili.
Kaj pa če taka ženska rada VZAME? Ene pač uživajo v spolnosti s komer hočejo oz. s kolikimi hočejo ne da bi pri tem trpelo njihovo samospoštovanje. Spolna sla je spolna sla. Tu ni kaj dodati...

Mal več liberalizma v možgančke spustit... :roll: [/b]
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

he he , ni ga lepšega zjutraj v pisarni tole prebrati in umreti od smeha..:)))

matr ste face....jaz definitivno vem, da še nikoli nisem pomislila med seksom, če mi šmrkelj iz nosa visi..:)))
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

mislim, da je bistvo te teme --> PRVIČ

ne zdi se mi nič narobe, če je punca sama, pa kdaj kej kakmu tipu "vzame"... pa podpiram to, da maš rad seks, da ne zaviraš svoje spolne sle... sam za prvič sem pa mnenja, da more bit z nekom, ki ti velik pomeni, pa ti tut njemu neki pomeniš. ni rabi bit mr. right. glavno je, da si ti v tistem trenutku, ko se mu predaš,prepričana, da si tega želiš. in ne počneš tega sam zato, da bi zadostila družbi... ker je pa tok grozno če je punca nad 18 še devica... še slabše, če je fant pri 18 še vedno nedolžen, je verjetno nekaj narobe z njim. men se to zdi diskriminatorno... vsak se sam odloči kdaj bo zgubil nedolžnost. enim ni pomembno s kom, glavno da to opravijo. velik nas je pa takih, ko verjamemo, da je za seks potrebna neka čustvena podlaga.
LOVE hurts
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: šiška

Neprebrana objava Napisal/-a urša** »

leoncinha napisal/-a:urša, diskriminacija zaradi "vsi vemo kako se reče radodarni ženski". Tipičen starokpiten pogled na svet, ljudje s takim razmišljanjem so bolj kot ne že fosili.
Kaj pa če taka ženska rada VZAME? Ene pač uživajo v spolnosti s komer hočejo oz. s kolikimi hočejo ne da bi pri tem trpelo njihovo samospoštovanje. Spolna sla je spolna sla. Tu ni kaj dodati...

Mal več liberalizma v možgančke spustit... :roll: [/b]

bože ja pač rada sexa... puncam se na žalost tko reče in teh "fosilov je ogromn" kar pa res ni point te teme..

sprašujm zkaj je diskriminacija če se punca čuva za enga? a zdej usaka k ne gleda na sex pač samo kot na užitek nima samospoštovanja? usaka k hoče, da se njen dragi zaveda, da je "special", nima samospoštovanja? men se tut zdi diskriminantno samo to, da take obsojate :?
zmajčica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zmajčica* »

ok ne vem sicer kako ste pršli na to, ampak men se zdi, da se ženska ravno bolj spoštuje, če ne da vsakemu...moje mnenje pač. naj dela vsak kakor hoče in s tistim s komer hoče, pa je :)
aco111
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ormož/MB
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a aco111 »

Kaj naj rečem. Vsakdo ma svoje, kaj ima rad, kaj nima rad. Če človek rad sexa s vsakom, naj, če pač človek previden, pa gleda da se mu dopade, pa te, ok naj, saj vseeno. Pustite naj dela vsakdo kar njemu paše, pač se vsi učimo na svojih napakah itd.. Glede spoštovanja pa tako, človek se bolj spoštuje, ko ne gre s vsak-im/-o v posteljo, ko sexa samo zaradi toga, ker je obseden-a, ... . Pač, uživajte, tisti ki delajo napake, bodo enkrat ugotovli, ... .

Fajn se mejte, radi se mejte, Allesandro. :D
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Noelia napisal/-a:
urša** napisal/-a:hm in mislš da so ženske, ki imajo pestro zgodovino bolj spoštovane kot tiste, ki je nimajo? js bi temu (da se punca da tistemu, ki se ji zdi vreden) rekla samo večje samospoštovanje :? in bolj kot ženska spoštuje sebe, bolj jo spoštujejo drugi...

Spolno življenje je stvar vsakega posameznika in se ne tiče nobenega drugega. So drugi dejavniki s katerimi si človek pridobi moje spoštovanje. S kom in s kolikimi kdo spi je zadnja stvar, ki me zanima. Kdor me ocenjuje na podlagi spolnih partnerjev se mi samo smili in se mu izognem in ne potrebujem njegovega spoštovanja.

ful dobr napisan post!! Pa z večino se tud strinjam.
Sam je pa tud res da bejba k bo vsakemu dala, bo takoj označena za kurbo :roll: Tko da večina že zaradi tega pazi kaj dela oz misli da se bo morala za vsako svoje dejanje še opravičevati.

In pa spoštujem ženske, ki gledajo na to s kom bodo prvič in cenijo svojo nedolžnost. In prav je da tudi fantje znajo to spoštovat ne pa da jo prvič nabije tko k da bi v steno, pol se pa obrne in gre.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Odgovori