urša** napisal/-a:hm in mislš da so ženske, ki imajo pestro zgodovino bolj spoštovane kot tiste, ki je nimajo? js bi temu (da se punca da tistemu, ki se ji zdi vreden) rekla samo večje samospoštovanjein bolj kot ženska spoštuje sebe, bolj jo spoštujejo drugi...
Spolno življenje je stvar vsakega posameznika in se ne tiče nobenega drugega. So drugi dejavniki s katerimi si človek pridobi moje spoštovanje. S kom in s kolikimi kdo spi je zadnja stvar, ki me zanima. Kdor me ocenjuje na podlagi spolnih partnerjev se mi samo smili in se mu izognem in ne potrebujem njegovega spoštovanja.
Samo sebe zelo spoštujem, zato pa vem, da ne bom nič manj vredna, če bom vsak dan spala z drugim, če mi bo tako ustrezalo. Manj se spoštuje nekdo, ki ne seksa samo zato, ker se boji kaj bodo ljudje rekli. Seks nam prinaša užitke in nobenega razloga ni, da bi se ga morali izogibati. In seks ni darilo, ki ga damo nekemu fantu, ki je mirno seksal celo življenje in od vsake pričakoval, da bo prvi. So druge stvari, ki jih dam fantu in s katerimi mu pokažem ljubezen.
In pravkar sem odgovarjala v temi o diskriminaciji žensk...