Shannon napisal/-a:Meni se pa zdi zanimivo, da vsi obsojate tega tipa ... pač mu gre samo za f*k, big deal, saj ni edini. Pri njegovih letih je itak večina tipov takih. Če je ona zatreskana, si je sama kriva, da še kar rine za njim ... on bo seveda izkoristil priložnost, saj ni neumen. Zakaj bi zavrnil eno bejbo, ki se mu takole ponuja?
pikica, zdej če nočeš res trpet, bejži stran od njega. Lahko si prepričana, da poleg tebe poriva še kakšno (ali dve ali tri ...). Ne bit naivna in verjet sranju o zlomljenem srcu, boli ga k... zate. Če ne bi bila zatreskana vanj, bi si lahko furala krasno f**-prijateljstvo, tako pa ... run Forrest, run.
Saj tip ni slab. Nezrel je. Ne ve kaj bi rad. Dosti punc se mu dopade... Fora je v tem, da je težko biti "najboljša kolegica in f** frendica" nekomu ko ga imaš ful rad. Jaz pa pač nisem karakter za "f** fehtarje" in ne morem biti "f** frendica", ker pač moram bit v moškega zaljubljena, če hočem imeti z njim kaj intimnega. Sva zaključla ker sem povedala, da jaz hočem več.