jupiter bar (kolosej-lj)

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
majchy386*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

jupiter bar (kolosej-lj)

Neprebrana objava Napisal/-a majchy386* »

no to je očitn zdj na novo...tm k je biu prej d'place,,,a je kera že bla...kko se vm kej zdi..? jst sm bla učer 1. in morm rečt da mi je blo kr ql :P
°tanchyka°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a °tanchyka° »

kaj je to zdj tko k diskač al sam lokalček ?
Lalama
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lalama »

js vem samo to, da majo vsako sredo neke vrste salsa party.... DJ Gorazd, I think... http://www.jupiter.si/index.php?location=1029
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

a bojo tud kšni house večeri?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
JBar
Sramežljivka
Sramežljivka

Jupiter bar PARTY TERRITORY

Neprebrana objava Napisal/-a JBar »

Za vse mlade ki se radi noro zabavte od srede do petka najbolj nora zabava v mestu od salse do rnb-ja..... Be there!!! Kolosej Ljubljana http://www.jupiter.si/upload/jupiter/mo ... iAujGH.jpg
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

haha ... bajsi zmaga :lach:

bomo javl, če gremo v soboto ke, če debeli še dela :rofl:
JBar
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a JBar »

Naj vam povem da je takozvani bajsi še zmeri kralj šanka!!!!!
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

no, pa smo si šli ogledat tole čudo, ki so ga samo poimenovali ...
Jupiter bar, bivši d plejs, ki je poleg spremembe imena, doživel še nekaj ZELO pomembnih sprememb ... žal negativnih :?

1. včasih brezplačna garderoba, danes pol evra, zato, da ti bunda visi v umetno ustvarjenem prostoru z tremi mizami ... za varnost jaken poskrbljeno :lach:
2. se spomnim, da sva s Polono radi hodili v Plejsa, ker so imeli najcenejše pivo ... danes? dražje kot v samem centru ... smile se je iz 1,88€ dvignil na 2,5€ in je danes konkurenčen ceni tekile ... prosim vas, kdaj pa je bilo že tole pirovsko scanje v rangu močnih alkoholnih pijač? aja, še to - hajniken je samo 100sit dražji od smajla ... :roll:
3. bajsija so prestavili iz tamalega šanka na velikega, kar je en zelo velik minus ... to je približno tako kot ga ne bi bilo ... debeli paše za tamau šank, da lahko na šanku visimo in se delamo norca oz da dobimo kako epruveto ... tale bjondi, ki je zdej tm, pa sej je luškan, ampak vseeno ... to ni to :nein:
4. starostna meja se je znižala ... včasih so bli od nas starejši vsaj tisti K'Powovi grupiji, zdej pa še teh ni ...
5. K' Pow se je pomehkužu in namesto rapa vrti Justina :gruebel: ... mislim, kako lahko maš hip hop večere, pa ceu večer nabijaš Justina in Beyonce? Ok, vrt to do 12h, ko grejo otroc pol spat, ampak ne pa celooooo noč in pou jutra??
6. posledično, ko spustiš to bagro notr in povišaš cene, je vedno manj ljudi ... razen unih črnuhov (sori izrazu), ki so SKOZ tam ... bemu sunce, da jih bom lahko kmau tikala ... :lach: (pa prokleto samo ene 5x sm bla v d plejsu)

tako da, hvala ker ste uničili še en hip hop klub in ga spremenili v Bakus št.2 ali pa nižjecenovni Global ... jebeš zdej vse, ko spet nimaš nikamor za it
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

a je kej housa not? :)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

Bejbika, kva si pa rinla ke :P
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jaz sem bila prejšnjo soboto in je blo za garderobo potrebno odštet 1€ :eek:

Je pa super lokalček al kk nej rečem pa kelnarji (za šankom so luškani) sam kaj od mojega je nekaj kolegov
:eek: :oops:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
kai
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kai »

Bila enkrat tam. Za maskare je bila garderoba zastonj, tako da je bil prvi vtis dokaj pozitiven.
Potem pa.
Pivo imajo samo 0,33, pa še to je 2€.

Upam, da se mi Jupiter ne zgodi več. Nikoli.
bounce around kai like bunniez
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

jaz sm tud sla prejsni teden, pa ni blo kaj videt... :cry:
TmS
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TmS »

a je bla katera v jupitru v četrtek? (od kar so ALL YOU CAN DRINK večeri..) me zanima če je dejansko vsa pijača zastonj, al je kakšna finta pa naprimer tuki niso vključeni koktejli al pa brezalkoholne pijače?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

TmS napisal/-a:a je bla katera v jupitru v četrtek? (od kar so ALL YOU CAN DRINK večeri..) me zanima če je dejansko vsa pijača zastonj, al je kakšna finta pa naprimer tuki niso vključeni koktejli al pa brezalkoholne pijače?

Na pijači je toliko dodane vrednosti, da se ne rabiš bati za njih, da bodo propadli :wink:
Tako so se elegantno izognili temu,da se folk napije zunaj in pride noter in na wcjih pije vodo. Denar tako pride tja kamor si oni želijo da pride :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Odgovori