Big Brother 2008
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
Heh, prov zabavno je brat vaše komentarje na Sandijevo obnašanje. Ni moj favorit, ampak takih stvari si pa tud vseen ne mislim o njemu. Zakaj ne morete razumet, da je odnos med živalmi in ljudmi na kmetiji drugačen kot ga imate meščani? Nekomu se zdi zajček ena prav lepa domača živalca, njemu in ostalim, ki živijo tak način življenja pa mogoče ne. In s tem ni nč narobe. Le kako bom pa v gostilni dobila meso za jest, če nihče ne bo zaklal živali? Najboljš, da mi ga kemijsko prpravjo, ja.. haha...
In zdej boste rekle, da ni fora v tem, da je zaklal žival, ampak način, kako je to povedal in da se je s tem hvalil? Bodmo realni ~ je najbolj odprt tip človeka od finalistov.
Nasketa žal ne morem komentirat, ker ga nič ne razumem ko govori...
Želim si, da bi zmagala punca... Ne glede na to, kakšna je... Ampak zato, da ne bi povsod samo fantje.
In zdej boste rekle, da ni fora v tem, da je zaklal žival, ampak način, kako je to povedal in da se je s tem hvalil? Bodmo realni ~ je najbolj odprt tip človeka od finalistov.
Nasketa žal ne morem komentirat, ker ga nič ne razumem ko govori...
Želim si, da bi zmagala punca... Ne glede na to, kakšna je... Ampak zato, da ne bi povsod samo fantje.
Pink Panterka napisal/-a:In Nasketa žal ne morem komentirat, ker ga nič ne razumem ko govori...

Meni u teh 3 mescih še vedno ni jasno, kako ga sostanovalci sploh lahko razumejo... In js bi se naveličala, če bi morala za vsako njegovo poved vprašat: "Kaj?" Po moje bi js čez čas samo še kimala in se smejala

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Jst sm pa zdej lih od tam,ko je Sandi doma.Mi je mama dala majčko Big Sandi
Morm rečt,da tole kako so Nasketa izpostavl s tisto streho,da res ni fer do drugih..Zdej se je Naske zasmilu folku in ne vem kaj še use..Pa je recimo pr Sandiju doma tut kej za poštimat pa se ne more člouk izpostavlat s takimi stvarmi noo..Pač eni majo mal "dostojanstva" ne pa da tkole "fehtajo" okol..
Če se gre zato o kom se je ful govorilo pa kdo je žurko not delou,kaj je blo zabavno gledat,komentirat,kritizerat..je to zihr Sandi
In kar se teh živali tiče, je mama njegova lepo rekla,da učas mal domišljija dela..tut tole s puncam vrjamm da ni use res 

Morm rečt,da tole kako so Nasketa izpostavl s tisto streho,da res ni fer do drugih..Zdej se je Naske zasmilu folku in ne vem kaj še use..Pa je recimo pr Sandiju doma tut kej za poštimat pa se ne more člouk izpostavlat s takimi stvarmi noo..Pač eni majo mal "dostojanstva" ne pa da tkole "fehtajo" okol..
Če se gre zato o kom se je ful govorilo pa kdo je žurko not delou,kaj je blo zabavno gledat,komentirat,kritizerat..je to zihr Sandi

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
a zdj so vsi 4 v finalu al kuko?
v glavnem jez navijam za sandija
v glavnem jez navijam za sandija

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kontakt:
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kontakt: