_vampirk'ca napisal/-a:ej blue eye...nism misla bit nesramna do nje ampak...vedno se narobe vpiše tolk ma nesreče, k bi končn u prvo ratal pa spet zafrkne...pa nism bla zravn k se je upisvala....drgač jz bi ji že povedala mnenje...k mi je ona to povedala sm skor dol padla..

Em.Ti se nimaš kaj za sekirat za kolegico,ker itak če je ta fax dala na zadnje mesto(tretjo torej)in če ne bo sprejeta na tistega na prvem in drugem mestu zaradi pik bo pa avtomatsko na tretjega,če ima dovolj pik.

in bo lepo dobla po pošti,da je sprejeta na tega,ki ti misliš da bi moral bit na prvem mestu.
Neumnosti vsak počne,vsak dan manjše ali večje.Jaz npr.bom ravno legla k počitku,ker sem celo noč preždela za knjigami in bom spala tam do druge ure popoldne pa dalje učit,ker mam ju3 izpit v lj,za katerega se ni bilo prej časa pripravljat.kao.Ker sem mislila na enega dečka,ki me ima za zadovoljitev svojih potreb in sem malo sanjala kako bi bilo lepo,če bi bila skupaj.Potem sem malo zaplesala po sobici in prav začela verjeti kako rad me ima ampak se samo dela nedostopnega

V glavnem,da ne omenim bedarije,ki je mojo mamo stala včeraj 200e,ker pač punca kot sem jaz ne zna presodit če nimaš dela tud klicarit prek mobilnika ne moreš 3ure na dan.S tem,da še mi mamca plačuje izredni študij,ker nisem imela v srednji dovolj pameti in dovolj pik za redni študij.kao.Em,da ne omenim da sem se kdaj zanalašč napila,da sem lahko bivšega klicarila leta in leta,ker drugače nisem imela poguma poklicat.Aha še to,da sma s sošolko hodile v 3letniku vsak sleherni dan skor v kino in po lokalčkih ampak da bi pa celi teden zdržale v šoli to pa ne.Da sem si včasih nakupla toliko oblačil pomerila pa niti ene.na srečo so mi bile celo prav.

Da sem spila včasih po 7belih kav na dan,imela vsega pa svašta pa nisem bila srečna,vedno še še.Da sem bila z fantom,ki me je varal,ampak on še je za mene vedno sorodna duša,da sn mela fanta ko mi je krado pa sn bla z njim ker se mi je smilo,saj rabi denar za travo ane.Aja še to,da delam izpit za avto od oktobra,ker preprosto se vedno lepo smejčkam vsakomur ko me nateguje in izkorišča.itd Aja pa ravnokar sn iskala cela oprana po hiši kakšno zdravilo proti kašlju pa najdem ene šumeče tableta(pa kaj bom to brala)lepo tabletka v kozarec vode,pa se mi zdi nekak čudne barve ampak kaj te probam ne..Pa ugotovim da je to čistilo neko ne..za čiščenje zobne proteze.To zdaj še sodi v rang neumnosti ali?