Nenavadne sanje
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Jaz mam kar nekaj takšnih nenavadnih sanj, par mi jih je še do danes nekaj ostalo v spominu, napisala bom samo 3:
* Ko sem bila še otrok, se mi je zelo pogosto sanjalo, da v poletnem popoldnevu, pripravljalo se je na nevihto, hodim blizu naše gozdne poti, ki je cirka 100 metrov stran od naše hiše.Kar naenkrat pa ful močno zapiha veter, stemni se, jaz pa sama stojim tam v vetru in iz gozda se pojavijo čisto shirani in grozno srhljivi volkovi z rdečimi očmi in s peno na čekanih, pa tečejo proti meni, jaz pa se ne morem premikat, ker imam pretežke noge. Največ, kar mi uspe, je premikanje kot v počasnem posnetku, komi dvigujem noge in se nekako le prebijam do hiše.Pridem do stopnic, alfa samec mi že diha za vrat, nekako odprem vrata in se stlačim skozi, volk pa za mano. Tu so se sanje ponavadi končale. Hvala bogu
* Nikoli ne bom pozabila enih res erotičnih sanj, v katerih je poleg mene imel glavno vlogo prijateljičin oče. Zapomnila sem si predvsem zato, ker se v resničnem življenju z njim ne razumem najbolje, privlačen mi pa tako ali tako ni. Anyway, blo je res tko doživeto odsanjano, da sem še pribl, en teden veliko razmišljala o vsem skupaj
* Ravno včeraj pa se mi je sanjalo, da sem splezala po obzidju v nek hotel, čisto na vrh, potem pa se nisem upala spustit nazaj dol. Na koncu sem nekako sprevidela, da ima ja ena moja znanka najeto sobo čisto zraven prostorčka, kjer sem čepela, in se pojavila v njeni sobi. Potem sva še neki klepetali, pa se ne morem spomniti, kdo je sploh bila in od kod sem jo poznala. Nazadnje, česar se spomnim, so vrata dvigala, proti katerim sem odšla.
Heh, kaj vse se meni ne sanja
...
* Ko sem bila še otrok, se mi je zelo pogosto sanjalo, da v poletnem popoldnevu, pripravljalo se je na nevihto, hodim blizu naše gozdne poti, ki je cirka 100 metrov stran od naše hiše.Kar naenkrat pa ful močno zapiha veter, stemni se, jaz pa sama stojim tam v vetru in iz gozda se pojavijo čisto shirani in grozno srhljivi volkovi z rdečimi očmi in s peno na čekanih, pa tečejo proti meni, jaz pa se ne morem premikat, ker imam pretežke noge. Največ, kar mi uspe, je premikanje kot v počasnem posnetku, komi dvigujem noge in se nekako le prebijam do hiše.Pridem do stopnic, alfa samec mi že diha za vrat, nekako odprem vrata in se stlačim skozi, volk pa za mano. Tu so se sanje ponavadi končale. Hvala bogu

* Nikoli ne bom pozabila enih res erotičnih sanj, v katerih je poleg mene imel glavno vlogo prijateljičin oče. Zapomnila sem si predvsem zato, ker se v resničnem življenju z njim ne razumem najbolje, privlačen mi pa tako ali tako ni. Anyway, blo je res tko doživeto odsanjano, da sem še pribl, en teden veliko razmišljala o vsem skupaj

* Ravno včeraj pa se mi je sanjalo, da sem splezala po obzidju v nek hotel, čisto na vrh, potem pa se nisem upala spustit nazaj dol. Na koncu sem nekako sprevidela, da ima ja ena moja znanka najeto sobo čisto zraven prostorčka, kjer sem čepela, in se pojavila v njeni sobi. Potem sva še neki klepetali, pa se ne morem spomniti, kdo je sploh bila in od kod sem jo poznala. Nazadnje, česar se spomnim, so vrata dvigala, proti katerim sem odšla.
Heh, kaj vse se meni ne sanja

Sm pregledala celo našo sanjsko knjigo in nism našla nič.
Že 2x sm sanjala fantovo mamo, ki je mtrva in je nism nikoli vidla. A sanjala sm jo točno tako kot zgleda. Nism vidla niti nobene slike, ker je nimajo. In v sanjah sepogovarja z mano, kriči name, me zmerja . . .
Kaj mi zna kdo pomagat in mi približno pove kaj nej bi to pomelno ?
Že 2x sm sanjala fantovo mamo, ki je mtrva in je nism nikoli vidla. A sanjala sm jo točno tako kot zgleda. Nism vidla niti nobene slike, ker je nimajo. In v sanjah sepogovarja z mano, kriči name, me zmerja . . .
Kaj mi zna kdo pomagat in mi približno pove kaj nej bi to pomelno ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
SAnje o otroku: Men se je 3x zapored sanjal o smrti mojega fanta- kako sem na njegovem pogrebu, na koncu je pa res naredil samomor... v roku enega tedna. Jst bi na tvojem mestu pazila kar se otrok tiče- zaščita pa to, pa še kak test šla narest. Boljš preventiva kot kurativa.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Za nepojasnene sanje lahko pogledaš v sanjsko knjigo, meni so marsikdaj razsvetlile kak pojem (:
Sicer pa trenutno knjige nimam doma, sem pa zadnjič sanjala grozne sanje...
Da je bilo konec sveta. Kar naenkrat se je stemnilo in počilo ter nastalo nekaj podobnega lavi, kar je zalilo ljudi.
Vseeno se take sanje ne morejo primerjati s tistimi klasičnimi, ko sanjam o nekom, ki si ga želim imeti. Zarad njega še spat ne morem v miru
Sicer pa trenutno knjige nimam doma, sem pa zadnjič sanjala grozne sanje...
Da je bilo konec sveta. Kar naenkrat se je stemnilo in počilo ter nastalo nekaj podobnega lavi, kar je zalilo ljudi.
Vseeno se take sanje ne morejo primerjati s tistimi klasičnimi, ko sanjam o nekom, ki si ga želim imeti. Zarad njega še spat ne morem v miru

na leto imam mogoče kakšne tri nočne more... drugače pa se mi je že zgodlo, da sem imela zgoščene nočne more o smrti ap takšnih rečeh v enem tednu in je umrl mamčin brat... potem naslednjič ko se mi je pa tako pogosto sanjalo nekaj groznega, pa je umrl sosed...
no drugače pa mi je bila najhujša mora, ko se mi je sanjalo, da sem prevarala fanta in ga pol prosla odpuščanja, pa ni nič pomagalo, sem se zbudla cela solzna, pa ful vesela, ko sem ugotovla, da so bile samo sanje...
nekoč pa s emi je tudi sanjalo o smrti prijateljice s katero pa se tisti čas nisma najbolje razumela.... in mi je blo tak hudo, da sem potem bla ful prijazna z njo, tudi če me je ona kdaj izzivala...
tako da po eni strani imajo sanje moč, da ti dajo nekakšen predogled, kaj bi se zgodilo, če... in dobro, da se jih naslednji dan večinoma spomnim, da vem, kakšni so občutki in potem bolj pazim na svoja dejanja...
no drugače pa mi je bila najhujša mora, ko se mi je sanjalo, da sem prevarala fanta in ga pol prosla odpuščanja, pa ni nič pomagalo, sem se zbudla cela solzna, pa ful vesela, ko sem ugotovla, da so bile samo sanje...
nekoč pa s emi je tudi sanjalo o smrti prijateljice s katero pa se tisti čas nisma najbolje razumela.... in mi je blo tak hudo, da sem potem bla ful prijazna z njo, tudi če me je ona kdaj izzivala...
tako da po eni strani imajo sanje moč, da ti dajo nekakšen predogled, kaj bi se zgodilo, če... in dobro, da se jih naslednji dan večinoma spomnim, da vem, kakšni so občutki in potem bolj pazim na svoja dejanja...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Jaz mam pa zlo pogosto take sanje:
•o nekih stopnicah, po katerih tečem in potem me zprejo v omaro.
krneki
•sanjam da hodim in mi zmanka poti potem pa mi noga tak trzne in se zbudim
•pa še ene, te so najbolj grozne..sanjam pač da pridem domov v prazno bajto in potem hočem nekoga poklicati pa nemorem usta se odprejo ampak ni glasu.
•o nekih stopnicah, po katerih tečem in potem me zprejo v omaro.

•sanjam da hodim in mi zmanka poti potem pa mi noga tak trzne in se zbudim
•pa še ene, te so najbolj grozne..sanjam pač da pridem domov v prazno bajto in potem hočem nekoga poklicati pa nemorem usta se odprejo ampak ni glasu.

The path that I'm walkin, I must go alone.
I must take the baby steps 'til I'm full grown, full grown.
Fairy tales don't always have a happy ending do they?
And I forsee the dark ahead if I stay..
I must take the baby steps 'til I'm full grown, full grown.
Fairy tales don't always have a happy ending do they?
And I forsee the dark ahead if I stay..
lolitaa napisal/-a:A ve kera kaj pomeni če sanjaš človeka, ki je že umrl (živega)?
Če boš kje zvedla, mi sporoči, ker tudi mene zanima. Jz sm gledala v dosti sanjskih knjig in nikjer ne piše.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
lolitaa napisal/-a:A ve kera kaj pomeni če sanjaš človeka, ki je že umrl (živega)?
sm ze 1x pisala o tem se mi zdi kle na forumu..
ko je men babica umrla sm sanjala skoz da je ziva in vse..
pa sm se zbujala v strahu (pa nevem zakaj)..
pol mi je ena zenska rekla naj se nic ne bojim ker me to babica obiskuje zvecer ko spim..

Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
mirella napisal/-a:lolitaa napisal/-a:A ve kera kaj pomeni če sanjaš človeka, ki je že umrl (živega)?
sm ze 1x pisala o tem se mi zdi kle na forumu..
ko je men babica umrla sm sanjala skoz da je ziva in vse..
pa sm se zbujala v strahu (pa nevem zakaj)..
pol mi je ena zenska rekla naj se nic ne bojim ker me to babica obiskuje zvecer ko spim..zdej me ni vec strah.. i guess..
Ja ma kaj pomeni to ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam