Na maturanc brez fanta?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Ali bi šle/šel na maturantski izlet brez fanta/punce?

Da
85
87%
Ne
13
13%

Skupaj glasov: 98

Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a sonč|ka »

Walda, da boš šla na maturanca..saj pa vidiš, da fanta itak nimaš dovolj rada, če razmišljaš o možnosti, da ga boš prevarala.. Sploh nevem kaj še delaš s tem fantom, ker je več kot očitno, da bi ti tut rada bla s svojim bivšim skupaj..

Plus tega je maturantski izlet ena fajna preizkušnja, da sta nekaj dni narazen..pa boš vidla, če mogoče pa le maš svojega fanta bolj rada kot si trenutno predstavljaš..

vsekakor..uživaj na maturancu! :)
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

jz bi 100% šla ker to je sam enkrat v lajfu...tm bojo usi kolegi in kolegice sošolke...enkratno doživetje je.kaj boš nrdila-prevarala al bla zvesta je pa tvoj problem.problem tvoje samokontrole.jz vem d neb varala....in sm mela fanta takrat pa tut nisem.in je blo kul.ne vem od kje ideja d se na maturancu pa prevara pa ne vem kaj.če ti je tist bivši všeč te lahko osvoji tut doma ni treba na maturanca hodt.čeprov res tvojga tipa tam ne bo pa je lažje ampak prej al slej boš spoznala kerga maš rajš.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

jaz ne vem, jaz se ne bi odločala glih an podlagi tega, da je pač to enkrat v lajfu, ampak zgolj če mi je it, al mi ni... saj pravim, jaz tudi na začetku nisem mislila it (zaradi financ), pa sem potem šla, pa je blo fajn... ampak ne morem pa rečt, da bi blo tak hudo grozno če ne bi šla... mogoče bi se potem edino vprašala kak je blo na tem izletu, da pa bi se zato celo življenje sekirala, pa se definitivno ne bi...

moj kolega recimo ni šel na valeto, maturantskega sploh niso meli, absulventskega pa je tudi preskočil, pa mu danes nič ne fali...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
ariela886
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a ariela886 »

jaz bi šla, absolutno... sploh ker vem, da večina zvez v tistih letih tako ali tako razpade že zaradi bolj glupih razlogov, kot je maturantski izlet... vprašaj se ali je fant vreden, da se zanj odrečeš izjemno dobri izkušnji, ki je ne boš več mogla ponovit.. pa ne samo sedaj za maturanca, tudi pri drugih stvareh. z njim morš bit srečna, ne pa v kletki... sam pomoje ti seb ne zaupaš in te je strah it, k veš da se boš zapletla...tako da odloči se kaj bi rada, potem pa deli v skladu z odločitvijo
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Draga avtorica...

Če sploh pomisleš na to, da boš prevarala fanta z bivšim... Halo?! Tak odnos je zelo nefer do tvojga fanta. Isto nefer, kot bo tisto, da ga boš (mogoče) prevarala z bivšim. In sm 100%, da ga boš, ker razmišljaš o tem, torej boš samo čakala, da se bo zgodilo.
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

Jaz bi šla na tvojem mestu.. Neveš kaj bo čez par let in če bosta še skupaj al ne.. Brezveze se odpovedat taki izkušnji in tudi ostalim drugim samo zaradi fanta.. Sestra je bla z enim fantom 8 let skupaj (že od 2. letnika srednje šole) in je rekla, da ji je tolko žal, da ni več tolko s prijateljicami hodila na žure in izkoristila nekatere priložnosti, ki bi jih, če ga ne bi mela..
Če maš svojega fanta dovolj rada, s tistim drugim tipom ne boš bla.. Če pa boš bla s tistim, pol očitno vajina zveza s fantom ne vodi nikamor.. Da bi šel pa tvoj tip s tabo na maturantski, je pa pomojem čist totalno brezveze.. Zveza se gradi na zaupanju..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

tmalaa napisal/-a: Da bi šel pa tvoj tip s tabo na maturantski, je pa pomojem čist totalno brezveze.. Zveza se gradi na zaupanju..

Zakaj pa? :gruebel:
A to je še eno od trendovskih pravil, da tip ne sme s tabo na maturanca?Jst bi bla vesela da bi šel.To je tko kot naj nebi tip šel gledat s punco sex v mestu v kino.
Mislm kakšne mate no.
Jst nikol nebi rekla svojmu fantu, ne ti ne greš z mano, grem jst sama.Zaupanje gor dol, ampak če bi men kej tazga tip zabil bi ga sam poslala nekam, to je potem že en čudn razlog.

Nevem, jst bi svojga fanta vzela na konc sveta s sabo.In če bom zato proglašena da sem nevemkakšna ker ne morem en tednbrez njega, prav.Ampak jst rada vse z njim počnem, tko da mene on nikjer ne moti. :)
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: šiška

Neprebrana objava Napisal/-a urša** »

*purple* napisal/-a:
tmalaa napisal/-a: Da bi šel pa tvoj tip s tabo na maturantski, je pa pomojem čist totalno brezveze.. Zveza se gradi na zaupanju..

A to je še eno od trendovskih pravil, da tip ne sme s tabo na maturanca?Jst bi bla vesela da bi šel.To je tko kot naj nebi tip šel gledat s punco sex v mestu v kino.
Mislm kakšne mate no.
Jst nikol nebi rekla svojmu fantu, ne ti ne greš z mano, grem jst sama.Zaupanje gor dol, ampak če bi men kej tazga tip zabil bi ga sam poslala nekam, to je potem že en čudn razlog.

Nevem, jst bi svojga fanta vzela na konc sveta s sabo.In če bom zato proglašena da sem nevemkakšna ker ne morem en tednbrez njega, prav.Ampak jst rada vse z njim počnem, tko da mene on nikjer ne moti. :)

men se zdi pa to tok glupo, da more punca sabo fanta vlečt na maturanca samo zato da ga ne bo prevarala :? obup
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

*purple* napisal/-a:

To je pa res neki podobnega, svaka čast :D .

Ja in zveza se gradi na zaupanju, in če ji/mu za 1 tedn ne moreš zaupat in se ločit od njega, potem nevem, kam gre ta zveza.

In ne, ni to nobeno trendovsko pravilo, ker tuki sploh NI pravila. Fora je samo v tem, da je maturantski izlet namenjen žuranju s sošolci in frendi. In namenjen je temu, da se malo bolje spoznate in zažurate na mrtvo. Če pa ti pripelješ še fanta zravn, pa se maturantski takoj spremeni v romantični izlet za dve osebi in na sošolce takoj pozabiš.

Seveda je pa potem od osebe odvisno, kaj je njej primarno. Al 10-dnevni žur s sošolci, ki ne dobijo nikoli več take šanse za žurat skupi, ali pa 10-dnevno crtanje s fantom, s katerim boš potem lahko še šla na morje za cel mesec, če želiš.

In ni fora v tem, da te fant moti, noben ni tega izjavu... Ampak ne moreš rečt, da ne moreš 1 tedn brez njega... Kaj sta? Obsedena edn z drugim? Ker to zame, oprosti, je obsedenost. :?
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

ja se popolnoma strinjam z milky-way!

v zvezi je pomembno zaupanje in ne obsedenost s parterjem! :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

urš*, ne jst ne govorim za ta razlog da bi ga prevarala.Če ga bi zarad tega s sabo vela, pa naj ga že rajš doma pusti in ga prevara če ga že tko hoče.sama pred sabo ne bo zbežala.

Milki vej, ja je podobno ja.Nardila so se kr ena bedna merila, da pač tip ne sme s tabo tja pa tja.Mislm nevem...

oh ja, milki vej, ti ne poznaš moje zveze :) Moja zveza je daleč od tega da bi bil maturanc al pa kakršnkoli izlet/potovanje podobn romantičnemu, če gremo z družbo.Obadva si dava duška, obadva se pustiva na miru in si ne teživa z lupčka gor in lupčka dol.Sploh se ubistvu neki ne kušujeva v javnosti in ne izkazujeva neke ljubezni.tko da pri nama še nihče ni občutil (raze verjetno jagodke) da nama drži lučko.In ravno zato meni z njim ni nikamor it bedno.Tud ko greva žurat skupej se on ponavad z deci zajebava,. jst pa s kšno babo okol španciram.In tud če bi šli na maturanca bi blo enako kot če bi šla sama samo plus bi bil da bi šla na kakšen izlet še zraven, ker naši niso hoteli it nikamor (sami alkoholiki :D ).
pa še ponoči bi se lahko h njemu stiskala, kar najraje počnem :)

In če ti msiliš da je to obsednost potem prav, je obsedenost, sam kakor sem že rekla, jst mam fanta in bi z njim rada doživela sleherno stvar.se pač taka, jebat ga.In nisem šla na maturanca zarad njega in raje z njim na podaljšan dopust.Buhu, obsedena sem, jeeei :lol:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^Vn hudič, vn! Obsedena si! :D

Okej, če je pa vaša zveza tko liberalna (lahko rečem), da sta v bistvu skupi samo ponoči, ker čez dan sta itak po svoje, kaj ima pole veze,d a je s tabo? A ga ne pogrešaš čez dan, ko sta vsak s svojo klapo? :wink:

Js lahko povem iz izkušenj moje prijateljice, ki je na maturantski peljala fanta s sabo. Celih 10 dni nas niti pogledla ni, ker je bila skozi z njim... Pa je njen fant naš sošolc in bi pričakoval, da se bosta oba družla z nami, pa se ni niti edn. In kaj sta imela od tega? Kšn žur s sošolci? Ne. Boljše spoznavanje spošolcev? Ne. Spoznavanje edn drugega, pa čeprav sta že kr neki časa skupi.

Tako tudi en par iz paralelke, ta dva sta tudi tičala skupaj, kljub temu, da smo ju klicali, da se nam pridružita... Nič, sploh nas niso jebali :wink:

In mislim, da ne moreš vedet, kako BI bilo, če bi peljala s sabo tipa, ker verjetno tega nisi nrdila :) In nikoli ne veš, kdaj vas lahko prime in kr naenkrat skupaj zgineta ispred oči sošolcev...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Meni je neki najbolj bednega, da vlečeš na maturantski s sabo fanta, ki ne pozna nikogar. Da ne govorim o eni moji sošolki, ki je izsilila od svojega fanta, da bo šel z njo (čeprav ni hotel it), pol je pa na avtobusu na poti do letališča ugotovila, da ne more v Bolgarijo z osebno :wall: in je potem on mogu it sam dol (sej ne, da so nas več mesecev opozarjali na to, da moramo met potni list). Kakorkoli, jaz sem tut že bla z mojim, ko sem šla na maturantski pa je blo vse čist normalno. Neki napivat v skrajnosti se mi itak ni dalo, smo pa čist normalno hodili plesat in žurat in ne, ni blo konc sveta. ;)
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

*purple* napisal/-a:

Mislm kakšne mate no.

Ja, oprosti, ampak men se zdi to tolko neumno, da se vlači tipa povsod.. Maturantski izlet je namenjen sošolcem in ne golobčkom.. Če pa en teden ne moreš zdržat brez tipa in bit še "zadnji" teden s svojimi sošolci, preden greste narazen, pol pa.. In ni zastojn to, da se kliče MATURANTSKI izlet - torej je za maturante..
Sex v mestu it gledat v kino in maturantski izlet.. A se tebi to zdi sploh primerljivo? Meni ne.. Ja hvala bogu, da greš s tipom v kino gledat Sex v mestu, če se mu da! .. d'oh..
In.. to je lih neki tazga, kot takrat k smo meli piknik z razredom v eni koči in pol sta dve punci pripeljale tipe s sabo.. Pa a je to piknik z razredomal kaj? ..res je težko bit en večer brez tipa.. :roll:
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

edin problem k je tuki je ta, da se težko uskladi fanta in svojo družbo, sploh če fant ne pozna tvoje družbe. fajn tistim k to rata, zase vem da če bi bil moj fant zraven bi bla skos z njem in bi velik manj žurala, ne rečem da se nebi imela tudi tako lepo, ampak še rajši mam tko da grem za en tedn s sošolci žurat, s fantom pa posebi, z najino skupno družbo ali sama.
Odgovori