Plus tega je maturantski izlet ena fajna preizkušnja, da sta nekaj dni narazen..pa boš vidla, če mogoče pa le maš svojega fanta bolj rada kot si trenutno predstavljaš..
vsekakor..uživaj na maturancu!

tmalaa napisal/-a: Da bi šel pa tvoj tip s tabo na maturantski, je pa pomojem čist totalno brezveze.. Zveza se gradi na zaupanju..

*purple* napisal/-a:tmalaa napisal/-a: Da bi šel pa tvoj tip s tabo na maturantski, je pa pomojem čist totalno brezveze.. Zveza se gradi na zaupanju..
Zakaj pa?![]()
A to je še eno od trendovskih pravil, da tip ne sme s tabo na maturanca?Jst bi bla vesela da bi šel.To je tko kot naj nebi tip šel gledat s punco sex v mestu v kino.
Mislm kakšne mate no.
Jst nikol nebi rekla svojmu fantu, ne ti ne greš z mano, grem jst sama.Zaupanje gor dol, ampak če bi men kej tazga tip zabil bi ga sam poslala nekam, to je potem že en čudn razlog.
Nevem, jst bi svojga fanta vzela na konc sveta s sabo.In če bom zato proglašena da sem nevemkakšna ker ne morem en tednbrez njega, prav.Ampak jst rada vse z njim počnem, tko da mene on nikjer ne moti.
*purple* napisal/-a:tmalaa napisal/-a: Da bi šel pa tvoj tip s tabo na maturantski, je pa pomojem čist totalno brezveze.. Zveza se gradi na zaupanju..
Zakaj pa?![]()
A to je še eno od trendovskih pravil, da tip ne sme s tabo na maturanca?Jst bi bla vesela da bi šel.To je tko kot naj nebi tip šel gledat s punco sex v mestu v kino.
.

Moja zveza je daleč od tega da bi bil maturanc al pa kakršnkoli izlet/potovanje podobn romantičnemu, če gremo z družbo.Obadva si dava duška, obadva se pustiva na miru in si ne teživa z lupčka gor in lupčka dol.Sploh se ubistvu neki ne kušujeva v javnosti in ne izkazujeva neke ljubezni.tko da pri nama še nihče ni občutil (raze verjetno jagodke) da nama drži lučko.In ravno zato meni z njim ni nikamor it bedno.Tud ko greva žurat skupej se on ponavad z deci zajebava,. jst pa s kšno babo okol španciram.In tud če bi šli na maturanca bi blo enako kot če bi šla sama samo plus bi bil da bi šla na kakšen izlet še zraven, ker naši niso hoteli it nikamor (sami alkoholiki
).

In nikoli ne veš, kdaj vas lahko prime in kr naenkrat skupaj zgineta ispred oči sošolcev...
in je potem on mogu it sam dol (sej ne, da so nas več mesecev opozarjali na to, da moramo met potni list). Kakorkoli, jaz sem tut že bla z mojim, ko sem šla na maturantski pa je blo vse čist normalno. Neki napivat v skrajnosti se mi itak ni dalo, smo pa čist normalno hodili plesat in žurat in ne, ni blo konc sveta. 
Zakaj pa?![]()
Mislm kakšne mate no.