Ovitki za mobitel
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
odkar imam nov telefon, sem se odločila, da obvezno rabi etui. v istem tednu sem namreč kupila še nov mp3 in takoj po nesreči počla ekranček. zato sem si rekla: ne, ne bo se mi to naredilo še pri telefonu, je pa popravilo predrago.
imam pa sedaj že skoraj 2 leti en in isti etui, kupljen v Mobitelovi trgovini, je pa tak sivo-črn usnjen, zapira se na magnetek. upam, da veste, kaj mislim. se pa res splača kupiti takega, ker je zelo vzdržljiv, kvaliteten in se ne umaže.
seveda pa to ni za tiste, ki imate rade malo bolj pisane etuije.
samo ideja pač!
imam pa sedaj že skoraj 2 leti en in isti etui, kupljen v Mobitelovi trgovini, je pa tak sivo-črn usnjen, zapira se na magnetek. upam, da veste, kaj mislim. se pa res splača kupiti takega, ker je zelo vzdržljiv, kvaliteten in se ne umaže.
seveda pa to ni za tiste, ki imate rade malo bolj pisane etuije.
samo ideja pač!
men pa te ovitki niso všeč
nevem, men to čist preveč nepraktično in kičast zgleda.sploh pa obolevam pr eni kolgici k si ga je sama doma zašila.In ma tazga rasta avrianto prov z gumbki in ko jo kličem zmeri rab nevemkolk časa preden ona tist odpne in se oglas
In mi gre prov na živce čakat na liniji zarad tega.

nevem, men to čist preveč nepraktično in kičast zgleda.sploh pa obolevam pr eni kolgici k si ga je sama doma zašila.In ma tazga rasta avrianto prov z gumbki in ko jo kličem zmeri rab nevemkolk časa preden ona tist odpne in se oglas

- _vampirk'ca
- Debatorica
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
-
- Cosmopsiho
*purple* napisal/-a:men pa te ovitki niso všeč![]()
nevem, men to čist preveč nepraktično in kičast zgleda.sploh pa obolevam pr eni kolgici k si ga je sama doma zašila.In ma tazga rasta avrianto prov z gumbki in ko jo kličem zmeri rab nevemkolk časa preden ona tist odpne in se oglasIn mi gre prov na živce čakat na liniji zarad tega.
Jao no, kaj vse nekaterim ne gre na živce.