Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

evahunnie napisal/-a:joooj men so pa teli tko všeč, sam so dragi k pras*

http://www.zappos.com/images/741/741612 ... 4719-d.jpg

no to so pa eni redkih čeveljc v tej temi, ki so dejansko še meni všeč. edinstveni so. tako oblika, dizajn in barva. več info. bitte :D :P
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

anoyel napisal/-a:

no to so pa eni redkih čeveljc v tej temi, ki so dejansko še meni všeč. edinstveni so. tako oblika, dizajn in barva. več info. bitte :D :P

hehe, lepo slišat. torej čeveljci so miss sixty in jih prodajajo v transportu. cena: nekaj čez 100 eur :roll: too much za moje pojme...ampak so res kjut joooj kaj narest :lol:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

počaki na razprodaje. mogoče boš mela srečo pa jih še dobiš
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Lejla86 napisal/-a:Moje najnovejše...

Slika

Nagradaza opravljen izpit :)...

Kje si jih pa kupla?

Men so pa tak dobri čevlji Replay, ki jih majo zdej po novem v Massu ... vsi po vrsti. :D Še posebi eni trije modeli, aaa ljubezen na prvi pogled. :love: Sam pač vsi so s peto in glede na to, da ful redko nosim pete, mi je škoda dat 100evrov za čevlje ki jih bom pol obula 3x med poletjem. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

evahunnie napisal/-a:
anoyel napisal/-a:

hehe, lepo slišat. torej čeveljci so miss sixty in jih prodajajo v transportu. cena: nekaj čez 100 eur :roll: too much za moje pojme...ampak so res kjut joooj kaj narest :lol:

Meni so tudi tile všeč. Vsi ostali pa niti ne. Preveč kičasto in fensi za moje stil.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Fuuul so mi všeč, taki preprosti zgledajo...Pa js ponavadi sploh ne nosim takih, ampak tej so res zakon...Ampak dragi ja... :?
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

No angel, moji so iz Transporta in so tud Miss Sixty, tko kot tisti, ki jih je prilepla evahunnie. In oboji stanejo 105,90 €. Ja, velik...sam men so res noro všeč...pa še nardila sem najtežji izpit na faksu, tko da sem si jih kupila za nagrado...in ja, piznam, da se včasih preveč razvajam :P .
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Dobre ste, da se vam zdi vredno toliko denarja vložiti v čevlje. Meni se zdi škoda denarja, sploh pa za petke, ki jih itak ne nosiš vsak dan.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Sej zato pa...ker nočem umirat na obroke od bolečin, ki bi jih mela v enih čevlji spetko za 5 € s slabim kopitom...okej, sej ne rečem, verjetno lahko dobiš tud čevlje z ugodno ceno pa dobr hodš v njih, ampak mam z enimi takimi res slabe izkušnje...z dvojimi (no zdej upam, da s trojimi) mal dražjimi pa res dobre...nikol me stopala ne bolijo pa če jih mam cel dan gor pa majo vse okrog 7cm petke...in iz tega razloga dam raj več za čevlje, za katere res nočem, da bi me stopala bolela v njih. Pa sej dam za superge tud tok...sam za superge me ni tok strah, da bi me ožulile, ker so pač udobne...

Itak bom pa, ko bom velika, biznis vuman, pa bom vsak dan petke nosila :P . Pa še zmeri bom loh nosila te, ki sem si jih kupila zdej, ker ne bojo razpadle do takrat. :D
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

evahunnie, tut men so BLAZNO ušeč =) sam jz jih neb mela kam obut k niso moj stil...sam so pa konc hudi ;)
jz sm si pa nazadnje kupila....

Slika
sam mal temnejše in so super =)
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Zmanjšej slikco, če ne ti jo bojo zbrisal...
n-gina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a n-gina »

sigurno je že katera izmed vas vidla take natikače, ki imajo paščke okoli gležnja in med (gledano po prstih na roki) palcem in kazalcem neko stvar (nvm rožo al pa kakšn podobn vzorec) da se sandali na nogi držijo.. nevem jst sm gledala po netu kje bi jih lahko našla pa nič uspeha...

bi katera vedela kaj več o tem, bi bla zelo hvaležna če bi mi vedela kaj več povedat? videla sem jih namreč že in so ful hudi!
n-gina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a n-gina »

...aha pa še to da se ne bomo narobe razumel.. ne mislim tistih plastičnih enobarvno pastelnih... če katera ve o čem govorim, če je videla kakšne take kjerkoli naj mi sporoči ker jih moram met :)
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Keika napisal/-a:Tale model je božanski:
http://www.promod.eu/products/gladiator-sandals-chocolate-R4290219084Z1STA12.html

Upam sam da še majo številko! (če ne bo :cry: )

Točno v te sem se jaz zagledala, pa ni blo več številke! :(
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

Ko ste ravno pri gladiatorkah... meni so tud noro všeč, npr. :

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Zaklenjeno